- 2013 01 03, 20:25
Va, va. Panašiai ir man su Neuromeda ir gyd. Deltuviene. Keletą metų ten lankiausi, palikau tūkstančius,( jeigu ne keletą dešimčių) ir praktiškai jokio rezultato, tik prisidėjo stipri priklausomybė benzodiazepinams.
Marija Lukon rašė:Neuromedoje gydžiausi ne trumpą laiko tarpą. Tuo metu, gyd. D. Deltuvienė žiniasklaidoje buvo plačiai išgirta. Viso to rezultatas - sumokėjau nemažą sumą pinigų už vizitus ir paskirtus vaistus. Jos skiriamas vaistas asmeniškai man buvo SERAQUEL. Jis ne tik kad neturėjo jokio šalutinio poveikio, bet ir teigiamo poveikio nesulaukiau. Esant dideliam fiziniam ir nerviniam išsekimui studijų metu, atsidūriau stacionare. Būten besigydydama privačioje Neuromedos klinikoje. Privačiai gydytis galima, tik jei neturi finansinių problemų, nes vaistai visiškai nekompensuojami.
Va, va. Panašiai ir man su Neuromeda ir gyd. Deltuviene. Keletą metų ten lankiausi, palikau tūkstančius,( jeigu ne keletą dešimčių) ir praktiškai jokio rezultato, tik prisidėjo stipri priklausomybė benzodiazepinams.
Darvinas? Per daug paprasta...

Apie Vilka ir neigiamo girdejes , norejau pas Aleikseicika egzorcizmo seansui
,bet gyd sake ,kad nieko gero ten jis hipnoze zaidzia ir buvo prizaides zmonem nejuokingu dalyku . As nuo bet kokiu psichoanaliziu rasausis ar hipnoziu zinant savo problemas su verciau nezaist .