Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#284946 Paranojini ? Arba placiau ...
Parašė liucerna
#285953 aš prieš porą metų gėriau quetiapine teva, gerdavau vakare prieš miegą, tai šalutiniai poveikiai buvo staigus mieguistumas atsirasdavęs gana greit po išgertos tabletės ir čiurnų tinimas ( ar neramių kojų sindromas - nes toks nemalonus jausmas užeidavo ir norėdavosi judinti kojas)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#285955 Staigus mieguistumas tai ne salutinis , noreciau ,kad mane taip dabar jis migdytu ,budavo tik isgeri ir luzes ,bet jau ilgai vartoju ,geriausias neuroleptikas man
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#300223 o kiek laiko veikia šitas vaistas? man paskyrė gerti nuo įkyrių minčių prieš miegą, bet kitą dieną mane tos įkyrios mintys atakuoja ir, rodos, jokio vaisto poveikio... help :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Mints rašė:Ir man siandien ji israse, nors keista kad turint nesunkia depresijos forma israso toki vaista. Na, gal but del miego.

man irgi dėl miego išrašė ketipinorą 25 mg .
Kvepia lelijom ,o kiek mg tau išrašė ?
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
maingirdas rašė:
Mints rašė:Ir man siandien ji israse, nors keista kad turint nesunkia depresijos forma israso toki vaista. Na, gal but del miego.

man irgi dėl miego išrašė ketipinorą 25 mg .
Kvepia lelijom ,o kiek mg tau išrašė ?

25mg, bet man jie taip šlykščiai veikia... tas mieguistumas staiga užeina, toks bejėgiškumas. jau pasakiau gydytojai, kad negersiu, nes nelabai man jie. tai įkalu Stilnox'o prieš miegą, apsinešu gerokai ir lūžtu...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#300230 man "Stilnox"ą nerašo ,nes daktarė sako lb stiprūs vaistai .Aš esu juos gėręs. Nuo ketipinoro ir aš iš ryto būnu mieguistas ,bet geriau naktį miegu .
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
maingirdas rašė:man "Stilnox"ą nerašo ,nes daktarė sako lb stiprūs vaistai .Aš esu juos gėręs. Nuo ketipinoro ir aš iš ryto būnu mieguistas ,bet geriau naktį miegu .

man nuo Ketipinoro ryte net skauda keltis, o aš dabar lankau dienos stacionarą Vasaros g., kuris būna kas antrą dieną ir reikia keltis ~7val., tai labai prasikankinu... jau kartą nenuėjau į relaksaciją, nes kankinausi bemėgindama išlyst iš guolio! Stilnoxas veikia tik keletą valandų, bet neneigsiu, jaučiasi, kad yra stiprus, nes kaip koks narkotikas gerokai susuka smegenėles, duoda nemenką pripratimą. o aš dar turiu ypatingai stiprų potraukį visokioms svaiginančioms medžiagoms... vaje :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#300236 tu pasakyk daktarei ,kad nuo ketipinoro negali anksti atsikelti ir tau pakeis į kitus vaistus . Negerai ,jeigu turi poveikį svaiginančioms medžiagoms ,tad būk atsargi .:)
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#300238 man dar buvo skyrusi Fluanxolį, tai nuo jo toks nesveikas hyperaktyvumas užeidavo, lyg neramių kojų sindromas... atrodydavo, kad visas kūnas virpa. žodžiu, negalėjau ir ano gert... siūlė dar kažkokius vaistus, bet aš labai mandra - nepasirenku :king
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#300741 Man gyd sake ,kad fluanxolis yra labai primityvus ir daug energijos atimantis vaistas , bet padejo jis man ,siaip visiskai nejauciau jokio jo poveikio , tik kad praejo nesamones kurios kankino .
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#300744 Man jau kaip ir oks buvo ,ikirios mintys taip kaldavo ,kad sededavau ir mintyse is vien ne,ne,ne ,ne varydavau kokiu metu reikejo kol praejo vartojant olanzapina
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#300964 as geriu 600 kvetiapino ir 60 flux'o... gyvas =) aisku cia individualiai viskas... man tik flux pakelimas iki 60 mg isnaikino ikyrumus, kaip be ju gerai.... :angel
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#300976 as jau negeriu fluanxolio , tik 400 mg kvetiapino nakciai , ir rytas klonazepamas neaisku daznai dienos kiekis ... dabar minimalia vaistu doze vartoju , kartais amisulprido jis labai geras kaip antidepresantas , nu ir sunkioji artilerija haloperidolis isplauna smegenis jei ciuozt pradeda ...
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
DeVilbiss rašė:tik 400 mg kvetiapino nakciai , ir rytas klonazepamas neaisku daznai dienos kiekis ... dabar minimalia vaistu doze vartoju , kartais amisulprido jis labai geras kaip antidepresantas , nu ir sunkioji artilerija haloperidolis isplauna smegenis jei ciuozt pradeda ...

Oho dozė. :bloga Aš gėriau 25 mg tabletę, bet ir tai ne visą - man pakakdavo ketvirčio, t.y. 6,25 mg, kad užmigčiau. Pradažioje viskas buvo gerai, bet vėliau rytai ėmė kankinti nerimas, visiška apatija apimdavo, negalėjau išlyst iš lovos. Bet tai pasireiškė tik po ilgesnio šio vaisto vartojimo. Šiuo metu naudoju Valdoxan. Sako, kad sutvarko miego ir būdravimo fazes. Kol kas lyg ir tinka man jis, nors ankstoka būtų tai spręsti. Nebent sutapimas. Bet užmiegu be migdomųjų, o ryte nejaučiu buvusio nerimo, jaučiuosi lyg stimuliuojamakažką veikti. Bet esu dar tik įvadinėje vaisto fazėje, tai tikrasis poveikis pasireikšti turėtų vėliau.