Moderatorius: signs

Parašė vardasss
#246483 Baisus vaistas labai slopino ir vaikčiojau kai maišų trenkta nelabai suvokiau realybes.Brūdas :x
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
vardasss rašė:Baisus vaistas labai slopino ir vaikčiojau kai maišų trenkta nelabai suvokiau realybes.Brūdas :x

Tikrai baisus, bent man :x
Vartotojo avataras
Parašė dddeganti
#251323 jeigu jusu zemas spaudimas, nevartokit!!! jis dar labiau ji zemina. man ligoninej negulint viena nakti paskyre, nes as vis neuzmigdavau, o sesutes netikejo. sako: ateik, jei nemiegosi. as pasikeliau, einu, pradejo matuot spaudima ir apalpau ;DD dar sudauziau spaudimo aparata, bet nieko del to nesake, tik lb issigando ;d bet daugiau niekad jo nevartosiu
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#280781 Prasiau migdomuju , o gavau dar viena neuroleptika truxal nakciai 150 mg , tai siuo metu jau tris neuroleptikus vartoju ir klonazepama :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#281719 Bet koki relaxini ryta as nuo jo turiu :lakstau Stebiuos kaip taip laisvai elgiuos :)))
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#294903 Man jį išrašė nakčiai,kad miegočiau.Ankščiau gerdavau Zolpidem,tai jokių problemų nebuvo,o Truxalis manęs visiškai nemigdo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#294973 Ar svoris kam nors augo nuo jo?jaučiuosi kaip ištinus... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Anomaly
#295809 Ir širdis rytais siubingai daužosi...nesuprantu ar čia laikinas šalutinis poveikis ar taip nuolat bus?
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#296723 paskyrė ir šį....ar tai neuroleptikas?
Vartotojo avataras
Parašė Coca-Cola
#296752 Neuroleptikas. Bent man psichiatrė sakė, kad šis vaistas beveik niekuo nepavojingas ir išrašė gana lengvai, ne taip kaip antidepresantų kurių iš pradžių nenorėjo išrašyti. Bandžiau jį gerti kokius keturis mėnesius, taip ir nesulaukiau nei teigiamo nei neigiamo poveikio.
Vartotojo avataras
Parašė Xena
#301012 Aš geriu šituos vaistus antrą savaitę- man tai gerai veikia
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#301031 As ilgiau savaites negeriu jei nemiga , nes jau ne pirmas kartas ,kad po sav . pavartojimo kazkoks salutinis islenda ,apima sumisimas mintyse toks .
Vartotojo avataras
Parašė Xena
#301066 Na, vaistai ko gero kiekvienam skirtingai suveikia, mane tai truxal raminančiai veikia, kažkokių šalutinių poveikių nejaučiu
Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#309302 Buvo išrašę vietoj bromazepam. Net prisimint nesinori. Pirmą dieną išgėriau puse tabletės, visus raumenis atjungė, vilko belekaip, vos nuėjau į tualetą, o iš tualeto einant jaučiu, kad akyse tempsta, ausyse ūžia ir bumt, alpau trenkiaus į duris. Siaubas.. Dabar blogiausiu atveju ketvertuką išgeriu ir tai nešioja į visas puses :))
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#314119 Ar priaugot kas svorio nuo truxalio?