Moderatorius: signs
- 2013 07 01, 14:11
hmm idomiai nes zolofto tabletes yra tik 50 mg..o kas ant tavo tabletes parasyta ?
- 2013 07 17, 22:12
Tikriausiai tai http://www.psichoterapija.ot.lt/Paklausk/Nerimas/Nerimas_obsesinis.htm. OBSESINIS KOMPULSINIS SUTRIKIMAS.
Peran rašė:dangiska rašė:OKS man ..senokai
kas tas OKS?
Tikriausiai tai http://www.psichoterapija.ot.lt/Paklausk/Nerimas/Nerimas_obsesinis.htm. OBSESINIS KOMPULSINIS SUTRIKIMAS.
- 2013 07 18, 09:50
Mano max dozė 100 mg. Manau, kad net ir 150 mg man nepadėtų, nes nebuvo jokio pagerėjimo ir nuo 100-tinės. Šiuo metu nežinau, ką daryti, nes labai prastai jaučiuosi. Geriu Orion gamybos Sertraliną, jokio pagerėjimo net po kelių mėnesių
Matyt teks keisti kituo AD.
dangiska rašė:na as per diena isgeriu 150 mg zolofto..cia palyginimui jum..
Mano max dozė 100 mg. Manau, kad net ir 150 mg man nepadėtų, nes nebuvo jokio pagerėjimo ir nuo 100-tinės. Šiuo metu nežinau, ką daryti, nes labai prastai jaučiuosi. Geriu Orion gamybos Sertraliną, jokio pagerėjimo net po kelių mėnesių
Matyt teks keisti kituo AD.
- 2013 10 28, 17:00
Sveiki visi, siandien isgeriau savo pirmaja Zoloft tabletele. Iskilo toks klausimas zinau kad alkoholio vartoti negalima geriant situos vaistus, o kaip del rukymo?
- 2013 10 30, 15:35
rukau,kartais isgeriu, jokio poveikio salutinio nepastebejau
vartoju jau virs metu
vartoju jau virs metu
Dieve, duok man kantrybės, kad nesipriešinčiau tam, ko negaliu pakeisti, drąsos - kad pakeisčiau tą, ką galiu, ir išminties - kad visada sugebėčiau viena nuo kita atskirti. K.Vonegutas
- 2013 10 31, 13:15
Sveiki, prieš gerus pora metų gėriau Zoloft, na pirmosios tabletės nebuvo malonios, keisti pojūčiai galvoje, kol įsisavino organizmas vaistą. Jaučiausi kaip kokiame rūke ir smegenys nenorėjo iš vis jokios veiklos. Gėriau apie pusę metų, pastatė mane ant kojų. Dėl šio vaisto vartojimo, tyrimų ne vienas buvo, kraujo paėmimų ne vienas, pasijutau bandomuoju triušeliu. Dabar geriu kitus.
- 2013 11 25, 06:11
O žiūrėkit... Gal iš vartojančių sertraliną yra jaučiančių padidėjusį miego poreikį? Ir nežinau, ar čia valgymo sutrikimo padariniai, ar vaistų, bet spėju, kad ir apetitą didesnį nuo jų jaučiu. Na, bet šiaip ar taip šiti šalutiniai ne tokie stiprūs kaip su olanzapinu, su kuriuo buvau gydyta pirmąkart, tai čia toks tarp kitko pasiteiravimas.
Šiaip geriu jau beveik metus, su gydytoja kalbam apie nutraukimą. Smagu
- 2013 11 26, 21:13
Gali buti mieguistumas ir apetitas. Tik keista, kad klausi pries nutraukima....
sunshine rašė:O žiūrėkit... Gal iš vartojančių sertraliną yra jaučiančių padidėjusį miego poreikį? Ir nežinau, ar čia valgymo sutrikimo padariniai, ar vaistų, bet spėju, kad ir apetitą didesnį nuo jų jaučiu. Na, bet šiaip ar taip šiti šalutiniai ne tokie stiprūs kaip su olanzapinu, su kuriuo buvau gydyta pirmąkart, tai čia toks tarp kitko pasiteiravimas.
Gali buti mieguistumas ir apetitas. Tik keista, kad klausi pries nutraukima....