Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#301140 pirmasis vaistas mano buvo , bet nieko as nejauciau nuo jo nei geriau nei blogiau , neuroleptikai tik parode ka reiskia miegot . Nes jau ne vieni metai pries gyd ,miego normalaus nebudavo
Parašė Dominyka
#301624 Sveiki,

Kaip sekasi vasarą leisti vartojant cipralex? Ar jauciat pagerejima? Kokie simptomai labiausiai siuo metu kamuoja? :)
Parašė qwerty
#301891 Geriu cipralexa jau 3 men. Isryskejo salutiniai pozymiai +6kg, nulinis libido. Kas gerai, tai visiskai nebenoriu alkoholio.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#301894 As irgi sokau ant kalnu maisto nuo jo , del libido tai net negaliu pasakyt , nes esu praktiskai beveik aseksualus .
Vartotojo avataras
Parašė Kvepia_lelijom
#301907 labai gerai man, geriu 20mg... nei svoris padidėjo, nei apetitas pasikeitė, viskas cool
Parašė Aqua
#303276 Prieš 4 dienas pradėjau po 5 mg, nieko baisaus nejaučiau, šiandien išgėriau 10 mg. ir mane visai pakirto :bloga - baisus galvos svaigimas, dvejinimasis akyse, galvos skausmas. Jau neminėsiu baisaus pykinimo ir skrandžio skausmų. Bandau ištvert.
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#303859 Nuspręndžiau ir aš pasidalinti savo patirtimi apie šį vasitą. :) Aš jį geriu apie pusę metų, galiu pasakyti, kad man ir tiko, ir patiko šis vaistas. :super Pirmiausia tai pagerėjo nuotaika, atsirado geresnė dėmesio konsentracija, rodos net aktyvesnė pasidariau ir pan. Tačiau paskutiniu metu vėl pasidariau kažkokia piktesnė ir liūdnesnė... Gal organizmas priprato prie šių vaistų...
Parašė Aqua
#304174 Geriu 10 mg. 4 savaites. Nuotaika šiek tiek pagerėjo, nerimas sumažėjo, bet agorafobijos nenuima. Šalutiniai poveikiai: mieguistumas, pykinimas, galvos svaigimas. Jei dozę didinu, nepakylu iš lovos. Dar vis laukiu ir tikiuosi pagerėjimo :da .
Parašė erica_jong
#304646 Man šis vaistas LABAI padėjo nuo socialinės fobijos. Vartojau 2 metus. Nebuvo kokių nors baisių šalutinių poveikių, libido nesumažėjo, galva nesvaigo, be to patiko, kad nieko blogo neatsitikdavo ir alkoholio išgėrus. Tiktai, kad apetitas didžiulis buvo, tai priaugau svorio, bet tikrai nekaltinu dėl to vien vaisto, nes jeigu būčiau sportavus kas dieną, manau nebūčiau sustorėjusi... Ir šiaip jeigu rinktis ar visko bijot ir būti nevilty, ar būt apkūnesne, tai jau geriau renkuosi kiek didesnį svorį :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
erica_jong rašė:Ir šiaip jeigu rinktis ar visko bijot ir būti nevilty, ar būt apkūnesne, tai jau geriau renkuosi kiek didesnį svorį :D

va būtent, aš tą patį galvoju. Nors nuo cipralex man neaugo svoris, augo nuo kitų vaistų.
Parašė masakra
#304841 Geriu "Escitaloprama" jau 5 d. Pries tai geriau "paroxetina" 14d. manau jis man pradejo tikti gerai, taciau as issigandau pamaciusi vaisto lapelyje , kad parasyta "gydantis paroxetinu gerti alkoholio negalima", tai isprasiau daktares, jog pakeistu i Cipralexa , nes zinojau , kad sese geria juos ir jai padeda be to jie naujausi ir nesaveikauja su alkoholiu, gerti tiesiog nerekomenduojama alkoholio..Bet tas penkias dienas jauciu dideli mieguistuma ir nuotaika tokia pat bloga...ziuresiu , kaip bus veliau, gaila tik , kad paroxetinas tiko , nes pagerino nuotaika lbj stipriai jau po 13d. jauciau nora kazka daug veikti..ir nerimas buvo nuslopintas. O dabar nerima jauciu dideli...nu gal reik irgi sulaukt 14d...tai laukiu.
Parašė erica_jong
#304854 Taip, pasitelk kantrybę, nes antidepresantai nesuveikia taip greitai, gali ir mėnesį užtrukti, bet po to turėtų suveikti. laikykis :angel
Parašė masakra
#304876 Kadangi pradejau ad gerti kaip tik tada kai 3 naktines is eiles pasitaike darbe, tai gaudavosi taip jog gryztu is darbpo puse 8 ikalu tablete ir einu miegoti, po to ejo 2 iseigines kurias taip pat ryte atsikelus su zadintuvu puse 8 isgerdavau tablete ir gavosi taip , kad miegodavau iki 6 vakaro! o atsimerkus nenorejau lipt is lovos norejosi miegoti ar guleti, dar ziauri depresuota pabudus jausdavausi kol neislipdavau is lovos ir neisjudedavau, jei ereiktu keltios galeciau parom miegoti, tik aisku bloga pasidarytu, nes ir dabar galva skauda nuo persimiegojimo, o siandien vel naktine. Vyzdziai ikssiplete :) Tai vat, dar nebandziau gertio situ cipralex normaliai is ryto atsikelus ir kazka veikus , o kai po naktine sgryztu ir isgeriu tablete, ir miegu visa diena , tai sapnai ivairus sapnuojasi, daugiau tai blogi visokie, vakar tai kosmara sapnavau, kad tetis nuskendo....zodziu ziauru..nakciai atsigaunu ir nesinori miego, jauciu netgi toki aktyvuma, nes bunu diena visa issimiegojusi ir nuotaika lyg ir oagereja ant nakties, nu bet kai reikia keltis po dieninio miegojimo tai stoga rauna....
Vartotojo avataras
Parašė LIXXA
#305569 as cipralex prageriau beveik metus ..10 menesiu..na ka pasiatise mano savijauta tikrainebera blogu kankinanciu minciu..o nerimas vistiek buna kazkiek,,bet nebetaip kaip buvo pries tai...na manau truputis nerimo kanikina ir sveikus mones,,nes taip jau yra..negali del nieko nerimauti,,\
tai va kaip tik pries diena as juos jau nutraukiau,,,,tikiuosi kad viskas bus gerai....tik va kazkaip keistai man galva susvaigsta,,tox jausmas kad kas vosteli per galva....ir taip visa diena..nesuprantu ar cia siaip..ar gali buti metimo pasekmes..? ta orasme otganizmas gal vistiek kakzaip reaguoja.net nzn....
gal yra kam taip buve?