- 2008 02 23, 13:45
Gal ir galima zmogaus prigimti ivardinti kaip tobulumo apraiska...nezinau - zinau viena, jog sielai reikalingos patirties, dar kitaip vadinamos evoliucija, mes igauname butent per fizinio kuno potyrius, kurie priklauso nuo samoningumo.Kai samoningumas del vienokiu ar kituokiu priezasciu yra "aptemes", zmogus kencia, nes siela zino tikraja tiesa.Tad ar zmogus tobulas? Ir kas tas zmogus pirmoje vietoje?
O cia sis tas apie simbolius, kurie patrauke mano demesi:
Masina vairuojama pacios , zymi fakta, jog savo gyvenima gyveni pati, ir neieskai kaltu ten, kur ju ir nera - dar kitaip ivardinciau kaip savo gyvenimo valdyma.Pervaza traukiniu/lektuvu su zybsinciu raudonu signalu aiskinciau kaip gyvenimiskas kliutis - moteris policininke - noras kontroliuoti gyvenimsika situacija.Siaip jau sapnelio energetika subalansuota...suvoki jog uz klaidas reikia paciai ir atsakyti, o tai rodo samoninguma, nes daznas is musu kaltina kita uz pasekmes, o tai jau yra sielos nebrandumo pozymis, ko negaliu pasakyti apie tave
. Esi tvirtai apsisprendusi nebeleisti smulkmenom griauti tavojo gyvenimo, ieskai grozio visame kame ir tau gerai sekasi.Izvelgi Meile ir geri net mazuose dalykuose, kas yra dideliu pokyciu pagrindas
Tokios mano mintys paskaicius tavaji sapna
Praeive rašė:Šiąnakt sapnavau. Miglotai nutuokiu su kuo susieti šį sapną, bet kažko nepagaunu. Įdomu, žuvele, tavo nuomonė...
Esu Paryžiuje, esame, kolegės, projekto veikla, laukia laisvalaikis, aš vairuoju mašiną, privažiuoju mirksinčią pervažą (traukinių? lėktuvų?), jau įsijungusi raudona lemputė, jau negalima važiuoti, bet ryžtuosi pasielgti "kaip negalima", pervažiuoju pirmąjį šlaugbaumą ir antrąjį. Matau per galinį langą policiją. Mane sustabdo. Žinau, kad bauda didžiulė. O be to, mes turime mažai laiko, norime patirti ką nors malonaus Paryžiuje. Moteris policininkė. Žiūriu į ją ir labai ramiai ir sklandžiai anglų kalba (mane nustebino, kad angliškai kalbu taip lengvai ir ramiai, in real-ne taip sklandžiai kalbu) sakau jai, kad tą akimirką kai kirtau mirksintį šlagbaumą suvokiau, kad elgiuosi neteisingai. Kažką pasakau apie tai, kad turime mažai laiko, bet tai ne taip reikšminga. Galvoju ką dar pasakyti, kai suvokiu, kad esmė yra labai trumpa ir paprasta ir aš ją jau pasakiau. Viskas tvarkoje. Mus tiesiog paleidžia.
Mano interpretacija: tikras ir gilus klaidos suvokimas atleidžia už neteisingus poelgius. Šis mano sapnas kažkaip susijęs su vakarykšte diskusija t.t. forume apie žmogaus atėjimo į šią žemę prasmę-įvardijau ją kaip mokymąsi/tobulėjimą, o man sakė, kad žmogus ir taip tobulas.
Gal ir galima zmogaus prigimti ivardinti kaip tobulumo apraiska...nezinau - zinau viena, jog sielai reikalingos patirties, dar kitaip vadinamos evoliucija, mes igauname butent per fizinio kuno potyrius, kurie priklauso nuo samoningumo.Kai samoningumas del vienokiu ar kituokiu priezasciu yra "aptemes", zmogus kencia, nes siela zino tikraja tiesa.Tad ar zmogus tobulas? Ir kas tas zmogus pirmoje vietoje?
O cia sis tas apie simbolius, kurie patrauke mano demesi:
Masina vairuojama pacios , zymi fakta, jog savo gyvenima gyveni pati, ir neieskai kaltu ten, kur ju ir nera - dar kitaip ivardinciau kaip savo gyvenimo valdyma.Pervaza traukiniu/lektuvu su zybsinciu raudonu signalu aiskinciau kaip gyvenimiskas kliutis - moteris policininke - noras kontroliuoti gyvenimsika situacija.Siaip jau sapnelio energetika subalansuota...suvoki jog uz klaidas reikia paciai ir atsakyti, o tai rodo samoninguma, nes daznas is musu kaltina kita uz pasekmes, o tai jau yra sielos nebrandumo pozymis, ko negaliu pasakyti apie tave
. Esi tvirtai apsisprendusi nebeleisti smulkmenom griauti tavojo gyvenimo, ieskai grozio visame kame ir tau gerai sekasi.Izvelgi Meile ir geri net mazuose dalykuose, kas yra dideliu pokyciu pagrindas
Tokios mano mintys paskaicius tavaji sapna

atsimenu epizodą, kai atidarau šaldytuvą ir blogai matau, bet pamanau, kad šuo prikakojo į šaldytuvą, bet paskui pamatau, kad ten daugybė įvairių dešrų
paskritai mano sapnai labai pasikeitė, nustojau jausti baimę juose.