Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė september_end
#303992 Turiu pora klausimu :

1) Geriu xanaxa, ar nustojus ji vartoti nesugrys visi buve simtomai ?
2) Kas bus, jei isgersiu alkoholio, vartodama xanaxa ?
3) Ar rukymas turi itakos vartojant situs vaistus ?
Parašėmarronnier
september_end rašė:Turiu pora klausimu :

1) Geriu xanaxa, ar nustojus ji vartoti nesugrys visi buve simtomai ?
2) Kas bus, jei isgersiu alkoholio, vartodama xanaxa ?
3) Ar rukymas turi itakos vartojant situs vaistus ?

Turėtum viską aptarti su tau šiuos vaistus išrašiusiu gydytoju. :)

O rūkyti nesveika, bet gal ir neturi didelės įtakos, bet štai jau alkoholis... Griežtas ne, nes veikia tuos pačius smegenų centrus, labai labai BLOGAI.
Parašė masaciusasas
#304428 O as siandien nuejau pas daktare paprasyt vaistu nuo nemigos, nes ilgai jau ja turiu ir paskuriniu metu nuo nemiego darosi labai blogs, pykina, sutrikus koordinacija. Kai miegu tai daznai apsiverkiu per sapna, tada visa diena sunku atsigaut buna. tai hi man israse xanax, tik kad pasiskaicius info lapeli o ir sits foruma visai nepanasu, kad xanaxas man paces, ar verta pradet gert? Ir kaip, nes daktare apskritai apie vaistus nieko nesake. Ir kaip supratay cia skaitydama, negalima ju maisyti su alkoholiu, taip? Kokios pasekmes?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#304434 Apie raminančių ir alkoholio sąveiką yra daug prirašyta. Puse nusižudžiusių muzikantų vartojo raminamus su alko, o priedo dar ir narkotikus, tai baigtis aiški. Jei truputį išgersi alko nieko nebus, bet nematau tokios reikiamybės gert alko. :cry:
Parašė masaciusasas
#304439 O ar verta pradet gert xanax nuo nemigos?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#304441 Nu žinok čia sunkus klausimas. O sunkus dėl to, kad prie raminamų priprantama, nebent naudosi juos tik kartais. Pvz., kelias dienas prasikankini po to nusprendi vsio reik išsimiegot, šmaukšt tabletę ir išsimiegi (jei tinkami vaistai), o būna kad žmonės metų metus tuos vaistus geria. Bet priklausomybė yra, nebent kaip rašiau retkarčiais geri.
Tai ar verta juos gert tau nieks nepasakys, turi Tu nuspręsti.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#304481 As issiugzdiau per darba raminamuju priklausomybe , nei dienos be ju kaip pradejau dirbt ir s gavosi dabar kasdien ryju nors nereikia ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
DeVilbiss rašė:As issiugzdiau per darba raminamuju priklausomybe , nei dienos be ju kaip pradejau dirbt ir s gavosi dabar kasdien ryju nors nereikia ... :bloga
o kokius tu raminamuosius dienos metu geri ?
Vartotojo avataras
Parašė Caprittarius
maingirdas rašė:
DeVilbiss rašė:As issiugzdiau per darba raminamuju priklausomybe , nei dienos be ju kaip pradejau dirbt ir s gavosi dabar kasdien ryju nors nereikia ... :bloga
o kokius tu raminamuosius dienos metu geri ?

Raminamieji Lexotanil yra geri :) bet nereikia piktnaudžiauti jais :)
O antidepresantų, kurie visai gerai migdo vartojau Trittico. Trečdalį tabletės ir tik prieš miegą. O tai nepasiskaičiau patį pirmąjį kartą ir dienos metu išgėriau visą - buvau kaip "girtas": burna džiūvo, koordinacija lyg... norėjosi tiesiog atsisėsti vidury šaligatvio, pagaolvoti ir eiti toliau :) kietai veikiantys vaistai. Svarbu, kad neatsirastų priklausomybė nuo jų, nors tai ko gero priklauso nuo pažangos psichoterapijoje lygio. Kuo daugiau sąmoningumo apie tai kas vyksta su psichika ir organizmu, tuo tinkamiau reaguojama (nekreipiama dėmesio) į tarkim malonius pojūčius. Kuo mažiau prisirišimų. Na gal budizmas šiuo atveju irgi vaistas :)
Vartotojo avataras
Parašė Aš.mirštu.
#313772 Nuo pirmadienio ir aš šitą "afigeną" vaistą gert pradėsiu. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313804 xaxan gersi? as ji vartoju 0.5mg kai uzeina nerimas bet kazko jie manes nebenuramina galvoju gal po 2 tabletes reiks pradet gert arba i bromezepam 6mg pakeist
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#314098 Mano psichiatrė buvo gan diskretiška, sako - "O jums padeda? Galiu išrašyti, bet nerekomenduoju". Taigi. Xanax'as, kitaip nei kiti tos pačios klasės vaistai, turi ir silpną antidepresinį poveikį, jo išgėrus ateina kažkoks neįprastas nusiraminimo poveikis, tarsi "problemos nebėra", bent man kilo tokie jausmai. O šiaip jau daug kartų minėta, kaip greitai jam atsiranda tolerancija, tad nieko čia nepridėsiu. Panikos, trumpalaikiams nerimo sutrikimams - ok, bet ne per ilgai. O kur dar poveikis atminčiai, mieguistumas ir kt., jei esi dirbantis/studijuojantis ar pan. žmogus..
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#314112 Aš turiu 0.5mg prailginto veikimo xanaxo. Kas gero iš jo, to prailginto? Aš truputi nesuprantu, ar ji gert tik kartą per dieną tik? nežinau, išgeriu po kelias, kartais išgeriu kelis kartus per dieną, bet nejaučiu nieko. Ar jie čia labai silpni skaitos?
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#314115 Pagal idėją jis turėtų veikti ilgiau ir taip tolygiau pasiskirstytų jo poveikis.