- 2013 12 07, 19:53
Kažkur pusantro mėnesio juos vartoju (iš pradžių po 15mg vakare, bet išėjus iš krizių centro susimažinau iki 7,5mg, nes per daug slopino, nors ir vakare gerdavau, bet ryte nesugebėdavau iš lovos atsikelt ir visą dieną nebūdavo jėgų; dabar to 7,5mg man sočiai), miegas tikrai geras, o su apetitu tai galima susidorot, jau pastebėjau, kad pas mane dominuoja emocinis valgymas ir valgymas iš nuobodulio. Nors pradėjus juos vartot svoris šoktelėjo keliais kg, bet čia tikrai niekai palyginus su tuo, kaip jie aptvarkė savijautą. Tik truputį neramu, kad ir prie jų priprasiu greitai (prie leidžiamo rispolepto per metus taip priprato organizmas, kad teko didint dozę nuo 37,5mg iki 50mg), bet dar bus matyt, kaip čia bus, vis tiek geriu net mažiau nei minimalią dozę (nors jie man nėra pagrindiniai vaistai, tai gal dėl to)
" LET it Be".

....Tikiuosi numesti juos kaip nors artimiausiu metu ...
Jei jau reikia anksčiau keltis, tada geriu tik puse, nes tada neįmanoma atsikelti. Dėl svorio, tai irgi teko girdėti, kad priaugama jo. Na, mano atveju nieko panašaus nebuvo. Toks sutapimas buvo, kad net numečiau kg. Bet su vaistu tai nesusiję.
Net patys gydytojai šiek tiek nustemba, kad nuo šio vaisto, svoris man nedidėja.
, reikės pasikonsultuot gal man pakaktų ir 15mg.