- 2013 12 18, 16:20
Pradėjau "antrą kadenciją" VMPSC Psichoterapiniame dienos stacionare
F25.1: 25mg Zoloft, 400mg Seroquel XR, 2000 mg Depakine Chrono
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
Ars Velvetica rašė:Pradėjau "antrą kadenciją" VMPSC Psichoterapiniame dienos stacionare
lapė pašovė medžiotoją rašė:Ars Velvetica rašė:Pradėjau "antrą kadenciją" VMPSC Psichoterapiniame dienos stacionare
Sveikinu:) Penktadienį sužinosiu, ar susitiksim ten:)
Ars Velvetica rašė:lapė pašovė medžiotoją rašė:Ars Velvetica rašė:Pradėjau "antrą kadenciją" VMPSC Psichoterapiniame dienos stacionare
Sveikinu:) Penktadienį sužinosiu, ar susitiksim ten:)
Ketini jau ryt pasirodyti?
HappyAngel rašė:Kadangi supratau, jog Vasaros g. 5 nelabai tinka mano gydymui, gal kas nesenai gulėjote Respublikinėje Vilniaus psichiatrijos ligoninėje Universitetiniame skyriuje http://www.rvpl.lt/lt/struktura/62 ????
Domintų švieži atsiliepimai. =) Gal kas pasikeitė? Nors iš ankstesnių atsiliepimų pasirodė, kad nėra ten taip blogai. :x
Šiaip aš asmeniškai bijočiau dabar gultis į respublikinę. Pagrinde dėl gandų, kad ten baisių skyrių yra...
kunigaikštisMyškinas rašė:Neteko gulėti respublikinėj, bet Vasaryne visai neblogai.Šiaip aš asmeniškai bijočiau dabar gultis į respublikinę. Pagrinde dėl gandų, kad ten baisių skyrių yra...
Vasaryne bijočiau patekti pas Alekseičiką
cideksas rašė:kiek vln reikia laukt eilej patekt i stacionara as siaures lietuvoj ryt bus 3 sav. kaip laukiu skambucio kada atvaziuot