Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#301490 Nu taip lengvai jo mest neiseis kaip matau , bandziau po puse tab gert , dabar bandysiu tris ketvircius gert po to iki puses . Galvos skausmas kasdienybe tapo , vakar nakti , 1,5 tab isgeriau nes visai ne kas uzplauke .
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#301508 Tikiu....
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#303254 Kaip jo atsikratyt , gyd nieko nesako apie metima ,bandziau kalbet snd , pasake kad priprates ir daugiau nesneka . Kazkas cia uzmete ,tipo kaip nuo adatos nulipt panasiai ... :bloga
Parašė Aqua
DeVilbiss rašė:Kaip jo atsikratyt , gyd nieko nesako apie metima ,bandziau kalbet snd , pasake kad priprates ir daugiau nesneka . Kazkas cia uzmete ,tipo kaip nuo adatos nulipt panasiai ... :bloga

Baisiau. Bet įmanoma. :da
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#303280 o aš manau pereit ant silpnesnių vaistų ,nesuprantu gydytojos ,kuri nepadeda . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#303294 aš dabar džiaugiuosi, kad kai man jų išrašė aš jų vartojau ne itin daug, nes jau po pirmų dviejų ketvirtadalių tabletės, man norėjosi dar. Pamaniau, kad tai negali būti geras ženklas.
Parašė ad_astra
#306203 Sveiki vartojau clomazepama po 1tab., į dieną ir staigiai nutraukiau, nes baiges tai po dienos nežmoniški galvos skausmai prasidėjo, kitą dieną akyse mirgėt pradėjo, vos ne alpimas ir panikos pripuoliai. Bet ko norėjau paklaust ar gali atsirasti galvos svaigimas nutraukus? :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#306213 Man per puse susimazint uzteko jau galvos skausmai kasdienybe buvo , negalima jo is karto nutraukt
Parašė ad_astra
#306236 nes jau galvojau galus atiduosiu ir iš kart nesupratau kame esmė
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#306242 Nelengva ji mest .
Parašė ad_astra
#306266 Kol kas dar vartoju, bet kai 5 dienas neturėjau prasidėjo toks abstinentinis sindromas, kad po lašelinė diazepamo igoninėj gulėjau
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#309063 Panasu ,kad jau lyg ir eisis mest ji , galvos skausmas ir kt jau praejo , dabar tik toki siurpuliukai per kuna laksto , tai jau neproblema ,nieko baisaus :)
Parašė destiny girl
#309228 As ji vartoju jua gera pusmeti, gydytoja nepritaria tam, bet vartoju tik puse, vakarais. Pirma kart kai numeciau, nezinojau kad staiga negalima nutraukt, tai is ofiso isvaziavau, maniau mirsiu tiesiai i priimamaji :bloga :death . Dabar bandau mazinti,bet nesiseka,neina uzmigti.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#309229 patys geriausi vaistai klonezepamas gan silpnas salutinis poveikis nuo ju bet reikia su protu gerti jos:)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#309230 tas blogai kad gerent jos rukimas mazina efektivuma sito vaisto