Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#263348 Sakyciau ziauriai stiprus. Voliojasi pas mane. As neatsikeliu. Buvau uzsedus... :da
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
#267007 Po 10 metų pertraukos, t.y. absoliučios abstinencijos, pradėjau vartoti alkoholį. Tuo metu vartojau ir vaistus. Gerdavau tris kartus per dieną 6mg bromazepamo, dvejus antidepresantus, taip pat kas trečią dieną po 3g amfetamino (iš nežinojimo tokia dozė). Po amfo negalėdavau užmigt 3 paras. Ketvirtą parą ikaldavau po pietų 6 tabletes po 6mg bromazepamo. Šiaip ne taip užmigdavau.
Vieną dieną išgėriau butelį degtinės ir su mašina išvažiavau. Pasirodo lėkiau taip, kad policija autostradoj net nesivijo. Ir lėkiau tol , kol ne perkaito variklis ir užkalė.
Kažkas datempė iki aikštelės. Nesiorėntavau nei kur randuosi, nei kiek laiko. Užsimaniau gerti. Lauko kavinėje vietoj pinigų atkišau telefoną.
Žmonai kažkaip dasiskambinau- bet nesugebėjau paaiškinti kur randuosi.
Išsikrovė telefonas. Pasirodo mašinoje absoliučiai be orientacijos praleidau visą naktį. Tik kitą dieną sugebėjau paaiškinti kur randuosi. Gerai kad buvo vasara.
Dabar visa tai atrodo kaip košmaras. Suprantu kad galėjau mirti.
Štai iki ko daveda maišymas.
Vartotojo avataras
Parašė Ciaba
Paukstis rašė:O tas Klonazepamas stipresnis ar tiesiog kitoks?

Greičiau užsėdi ant jo. Ir nulipimas ilgesnis ir sunkesnis. Jei rimtai užsėdi- nulipimas su gyd. pagalba gali užsitęsti iki metų.
Vartotojo avataras
Parašė Paukstis
#267011 Dekui, Ciaba, uz tavo atviruma. Tai gera pamoka daugeliui.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#297310 Turiu vaistinėlėj, gėriau kelis k. kartą kad užmigt, kitus k. kad nustot žliumbt, bet nelabai jis man padėjo.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#297312 o man kažkodel padeda ,išrašo daktare .Turbut mato ,kad nepagydomas esu .:)
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#297317 Manes sitas visiskai neveikia, kaip vanduo .. clonezepamas truputi padedavo.
Vartotojo avataras
Parašė Nepasitikinti
#299699 Gėriau bromezapamą tam, kad nurimčiau, ta prasme, pasireikšdavo didelis aktyvumas, nenusėdėdavau vietoj.
Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#309304 Bromazepamą jau ilgokai geriu. Taip, esu pripratus prie jo. Iš pradžių užtekdavo puse tabletės, vėliau ir 4-5 per mažai buvo. Šiuo metu susitvarkiau taip, kad geriu su Ketipinoru ir stengiuos daugiau dviejų tablečių neišgert, nebent didelis nerimas sukyla, tada papildomai vieną išgeriu. Laikui bėgant, gal ir visai atprasiu ir su nerimu kovosiu kitaip :)
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#313837 Kai nepageriu bromazepam kokias dvi sav, tada pradedu toks aktyvus darytis, niekaip nenurimstu, vis kazka reikia veikti ir veikti. Galiu dirbti nors 20h per para kol uzmigciau darbo vietoje. O apie seksa isvis nekalbu, mintys nepadorios pastoviai, visas moteris nurengineju akimis :super :da :?
Vartotojo avataras
Parašė Coca-Cola
#318371 Po kiek mg geriate, kad sumažinti nerimą ir po kiek laiko išgėrus jums pradeda veikti vaistai?
Parašėnemoku
pasipoginam rašė:Sveiki. Žinau, kad yra tema Lexotanil vs. (kažkas :D). Bet dabar man įdomu kas vartojo lexotanilį, kiek laiko, kokiais atvejais ir ar lengvai prie jo priprantama. Ar yra kažkas prie jo pripratęs. Nesu aš jo daug gėrus, bet dabar labai stiprų pablogėjimą išgyvenu, tai jau tenka griebtis įvairių priemonių, nes pati nesusitvarkau.
Vartotojo avataras
Parašė LinasL
#346727 Sveiki,

Vartoju 3 mg Bromazepam, t.y. 1,5 ryte ir 1,5 vakare, ar galiu nutraukt rytinę dozę iškart ar kaip geriau mažinti? Nes man jis visai jau neveikia, matyt pripratau, bet didinti nenoriu, tai geriau mest išvis manau. Gal kas buvote su tuo susidūrę? Ačiū :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
LinasL rašė:Sveiki,

Vartoju 3 mg Bromazepam, t.y. 1,5 ryte ir 1,5 vakare, ar galiu nutraukt rytinę dozę iškart ar kaip geriau mažinti? Nes man jis visai jau neveikia, matyt pripratau, bet didinti nenoriu, tai geriau mest išvis manau. Gal kas buvote su tuo susidūrę? Ačiū :aciu

Cia vaikiskos dozes pas tave. Mesk ir viskas rytine puse nieko nebus :)
Vartotojo avataras
Parašė whitenoise
#347585 sveiki. bromazepama pradejau vartoti pries du menesius nereguliariai. visada tik pries miega ir iki sio pirmadienio tik po puse tabletes. vakar 1 suvartojau, o siandien isgeriau jau pusantros. labai blogos dienos buvo, daug tyrimu, daug parkiu. uzmigti vaistas man kazkiek padeda (ipac pirmos dozes efektas geras buvo), bet seimos gydytoja sake, kad nuo ju priklausomybe atsiranda ir liepe regintis pas psichiatra, nes ji tipo daugiau israsyti negali. klausimas butu po kiek vartojimo laiko ta priklausomybe atsiranda? 5dieniui uzsirasiau pas psichiatra. gal galetumete parekomenduoti kokius vaistus nuo nemigos. kai issikvieciau greitaja uzvakar daktaras kuris apziurejo sake, kad visi benzodiazepinai yra blogis, kad priprasiu ir teks visa gyvenima vartoti.. rekomendavo Kvietiapina. sorry uz kvailus klausymus, bet esu cia naujas ir nesigaudau siame reikale visiskai :)