Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#310036 gyd sake ,kad visu vaistu silpnina rukymas efekta ,ne tik sito .
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#310039 as sergu depresija o man gydytoja pasake kaiptik nebandyk mesti rukyti tipo gali paumeti liga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#310052 Cia jau nuo tavo bukles priklauso , man tik is pradziu taip , o dabar kaip jau apsveikes , tai grieztai meti rukyt ir viskas .
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#310057 na gal ir taip nes sio vaisto informaciniam lapelyje yra parasyta o kitose nezinau kaip:) rukiau ir rukysiu gyd nieko nesako del rukimo;)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#310058 o kas liecia apie vaista si tai poveikis super jo :) :super
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#310059 nu jo...as meciau gert sekso nebenoriu turbut nuo vaistu jei dar rukyt nebenoreciau tai nebezinau kam isvis begyvent :D
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#310060 tai cia tau depresija liga neleidzia gyvenimo malonumu pajust pasveiksi bus viskas ok :girtas
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#310061 beje antidepresantai mazina sekso potruki gan stipriai :(
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#310062 cideksai kokius vartoji AD ?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#310064 vartoju 3 rusiu sertalina, mirtazpina ir koasili 3 men nerimo nebejauciu bet apatija viskam nedingo nesinori nieko veikt net valgyti tingiu
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#310068 na jo nemazai vartoji kiek laiko?:)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#310069 as vartodavau setralina bet kazkodel man netinka jie reikes pas gyd eiti kazka kito prasyt kad israsytu:)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#310072 tai 3menesiu vartoju bet kazkokio didelio pagerejimo nejauciu man nustate F33.1 diagnoze o tau kokia liga?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
cideksas rašė:tai 3menesiu vartoju bet kazkokio didelio pagerejimo nejauciu man nustate F33.1 diagnoze o tau kokia liga?
pas mane F25.1 :)
Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#310197 Gėriau kažkada gal mėnesį, kai pasireiškė epilepsinio tipo traukuliai, bet ne epilepsija. Visgi, tai buvo nervinio, psichologinio pobūdžio traukuliai, purtuliai, virpuliai, tikai, tai clonazepam tabletėlę po liežuvių ištirpindavau ir labai gerai nuramindavo :super