Moderatorius: signs
- 2014 09 20, 13:36
Geriu jy siuo metu.
- 2014 09 20, 14:14
Tai, kad ne. Čia skirtingi vaistai.
Xanaxo veiklioji - Alprazolamas
Relanium - Diazepamas
Ir šiaip, kiek žinau, tai šie vaistai veikia skirtingai.
cideksas rašė:gal kas zinot alprozolamas Xanax0.5mg., tablete kiek relanium gaunasi 5mg?juk tai taspats diaziapamas ar as klystu
Tai, kad ne. Čia skirtingi vaistai.
Xanaxo veiklioji - Alprazolamas
Relanium - Diazepamas
Ir šiaip, kiek žinau, tai šie vaistai veikia skirtingai.
- 2014 09 20, 14:33
Man ligoninėj kartais suleidžia
Paskutinį kartą suleido prieš savaitę ir taip maloniai užmigau. O dabar esu namie, negaliu miegot visiškai. Jaučiu, kad reiks kalbėt su gydytoja ir prašyt jo. Nežinau, kodėl aš nuo jo visad gerai užmiegu. Nes pvž prisigeriu daug clonazepamo ir nieko nebūna
Paskutinį kartą suleido prieš savaitę ir taip maloniai užmigau. O dabar esu namie, negaliu miegot visiškai. Jaučiu, kad reiks kalbėt su gydytoja ir prašyt jo. Nežinau, kodėl aš nuo jo visad gerai užmiegu. Nes pvž prisigeriu daug clonazepamo ir nieko nebūna
- 2014 09 22, 16:51
As 3 I diena geriu
))))
anglis rašė:geriu relaniuma i diena po 2 tabletes kad atprasciau nuo klonazepamo ppokolkas visai neblogai sekasi:)
As 3 I diena geriu
))))
- 2014 09 22, 18:37
Aš gėriau kažkada ir po 3 tabletes, kas iš to...Pripranti ir poveikio nulis. Apskritai tokie vaistai kenkia atminčiai ir pan., tai tik trankviliantai, jie ligos juk negydo. Gerdavau dėl stipraus nerimo, beveik panikos.
Dabar geriu clonezapamą. Įdomu, kiek reikia laiko jį gerti, kad atsirastų priklausomybė? Nes girdėjau, kad net kaulus laužo juos metus. Siaubinga.
Nes aš save kiek žinau, tai nei vieniems vaistams geriant ilgą laiką neatsirasdavo priklausomybė (pvz. lexotanilis, relaniumas, zopiclonum, tezapamas, truxalis, xanaxas). Gal vieniems buvo psichologinė priklausomybė (zopiclonum), nes mane tonizavo, gerai jaučiausi, bet paskui pamiršau ir viskas o.k.
K2_fujativeK2 rašė:anglis rašė:geriu relaniuma i diena po 2 tabletes kad atprasciau nuo klonazepamo ppokolkas visai neblogai sekasi:)
As 3 I diena geriu))))
Aš gėriau kažkada ir po 3 tabletes, kas iš to...Pripranti ir poveikio nulis. Apskritai tokie vaistai kenkia atminčiai ir pan., tai tik trankviliantai, jie ligos juk negydo. Gerdavau dėl stipraus nerimo, beveik panikos.
Dabar geriu clonezapamą. Įdomu, kiek reikia laiko jį gerti, kad atsirastų priklausomybė? Nes girdėjau, kad net kaulus laužo juos metus. Siaubinga.
Nes aš save kiek žinau, tai nei vieniems vaistams geriant ilgą laiką neatsirasdavo priklausomybė (pvz. lexotanilis, relaniumas, zopiclonum, tezapamas, truxalis, xanaxas). Gal vieniems buvo psichologinė priklausomybė (zopiclonum), nes mane tonizavo, gerai jaučiausi, bet paskui pamiršau ir viskas o.k.
- 2014 09 22, 19:20
Daug negalvoju geriu jauciuosi gerai ir laimingas:)
- 2014 12 13, 14:00
gavau tris shot'us intraveniškai, net nežinau kokia ten dozuotė, spėju 5mg/ml. sesutės stebėjosi, kodėl aš dar nenusmigęs, o manęs visai neima.
jaučiaus kaip po dviejų stikliukų, ne daugiau.
jaučiaus kaip po dviejų stikliukų, ne daugiau.
- 2015 02 11, 05:23
Atsibudau šią naktį maždaug po 3-ios valandos ir vėl bijojau užmigt. Man taip dažnai būna, pastaruoju metu. Jutau nerimą, išgėriau relaniumo ir nerimas praėjo. Pirmą kartą po maždaug 3 metų įtemptos savijautos kažkoks vaistas mane nuramino iki tikros ramybės. Vadinasi man jau gerėja
"...'Cause there's beauty in the breakdown..."
- 2015 02 11, 08:45
Kiek man žinoma, benzodiazepinai atminčiai daro ir neatitaisomą žalą, todėl ji gali atsistatyti nepilnai. Dėl to geriau jais nepiktnaudžiauti.
Vėjo rašė:Turiu klausimą. Jeigu diazepamas pablogina atmintį, kol jį vartoji, ar jį nutraukus atmintis atsistato?
Kiek man žinoma, benzodiazepinai atminčiai daro ir neatitaisomą žalą, todėl ji gali atsistatyti nepilnai. Dėl to geriau jais nepiktnaudžiauti.
- 2015 02 11, 13:49
Atmintis pagrinde koncentruojama smegenu dalyje, vadinamoje "Hippocampus", o butent sitoj dalyje, labiausiai veikia neurogeneze (lasteliu atsinaujinimas). Manau cia labai tiktu patarle "nieko nera amzino"
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
- 2015 02 11, 14:44
Ir kuo tai susiję su Vėjo klausimu?

as i diena po dvi salia Olanzapino visai nieko baigiu atprasti nuo klonazepamo:)