Moderatorius: signs

Parašėnemoku
#313661 O kiek laiko juos pavartojai? Ir kaip tiksliau tas matymo iskreiptumas pasireiske?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#313667 neatsimenu bet neilgai, iskreiptumas tai ypac tamsoj erdve pasidarydavo gaublio formos, o as viduje - nezinau ar paaiskinau, viskas suapvalintai isgaubta
Vartotojo avataras
Parašė joni23
#313819 Man nuo seroxat pastoviai vandeniu uzplaukiu, tai ant pavasario ir vasaros pavartouju diuretikus, kad ta vandeni isstumpti ir graziam atrodyti :)
Vartotojo avataras
Parašė Faktorius
#314183 ar gali nuo vaistu susilpneti raumenys? nes pastebejau kad nieko nebepadarau prie skersinio.Labai sunku pasidare, nu gali but del svorio bet tai ar gali vaistai paveikti?
Parašė sincopate
#314484 nuo zoloft iskarto atsirado lytine disfunkcija, labai didelis naktini prakaitavimas.... nuo fluanxol, uzkietejo viduriai. zolofta meciau greitai, o fluanxol geriu, nes labai padejo. O tie kas rasete del svorio, kuris nors sportuojate? nes jauciu ir as apetito padidejima bet valagau kaip valgius, sportuoti pradejau intensyviai, tai ir savijauta puiki po sporto ir svoris tikrai neauga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#314491 nuo fluanxolio savaite ,dvi sukandes dantis buvau , nuo gumos kramtymo taip pradejo zandikauli skaudet ,kad net valgyt sunku buvo :D bet praejo tai cia jo vienintelis salutinis man buvo . Del raumenu silpnumo nemanau ,kad taip , visiskai nejauciu tokiu dalyku , va kaip buvau nutukes tai jo , blin po 100 metru uzduses budavau :D
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#317806 Asentra - visiškas suzombėjimas, labai slopina ir nuolat nori miego, Fluanxol - žiovulys ir rankų dilgėlinė, Cymbalta - naktinis prakaitavimas, Mirtazapin - žvėriškas apetitas ir augantis svoris, mieguistumas, Elondril - alergija, dilgėlinė.
Parašė Karmen
#317809 Asentra - visiškas suzombėjimas, labai slopina ir nuolat nori miego,

Man visiškai nėra tokių pajūčių.
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#317810 Visiems savaip. Man visi aplinkiniai, darbe, tolimi pažįstami ėmė klausinėt, kas atsitiko, kad aš tokia rami. Bet buvo pirmi antidepresantai gyvenime apskritai, gal ir tas susidėjo.
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#317847 Tuštuma kiek laiko gėrei Mirtazapinum ar tebegeri?
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#317857 Gėriau tris mėnesius. Iš pradžių padėjo, vėliau, po pusantro mėnesio jokio gero efekto nebejutau (tik kad miegui padėjo). Dabar apie dvi savaitės, kaip nebegeriu jo... Jau kitą dieną dingo žvėriškas apetitas. Ir grįžo nemiga. Nežinau, ar sava ta nemiga, ar nuo Efexor, nes jo šalutinis toks yra. O tau žada išrašyt?
Parašė Deode
#331488 Ar yra vartojančių Paroxetin Activis (20 mg)? Ar teko susidurti su šalutiniu poveikiu pvz: mieguistumas ir pykinimas, sunkus susikaupimas ir pan. ? Neradau informacijos čia apie šiuos vaistus.
Parašė K2_fujative_K2
Deode rašė:Ar yra vartojančių Paroxetin Activis (20 mg)? Ar teko susidurti su šalutiniu poveikiu pvz: mieguistumas ir pykinimas, sunkus susikaupimas ir pan. ? Neradau informacijos čia apie šiuos vaistus.

Pykinimas tik pradejus vartot buna veliau praeina
Parašė Deode
K2_fujative_K2 rašė:
Deode rašė:Ar yra vartojančių Paroxetin Activis (20 mg)? Ar teko susidurti su šalutiniu poveikiu pvz: mieguistumas ir pykinimas, sunkus susikaupimas ir pan. ? Neradau informacijos čia apie šiuos vaistus.

Pykinimas tik pradejus vartot buna veliau praeina

Žinau, nes ne pirmą kartą vartoju. :) Bet dabar mane žiauriai pykina, valgyti nesinori. Ar pykinimas gali būti toks stiprus.
Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
#331504 Nuo visu antidepresantu gali pykinti, bet jei pykinimas labai didelis ir per kelias dienas nesumazeja reiketu su gydytoja pakalbeti.
Man pats baisiausias pasalinis poveikis buvo psichomotorinis aktyvumas (angl. akathisia) nuo Olanzapine. Tokia didziule itampa viduje, kad nezinai kur detis - nori visa laika vaikscioti, sunku net minute vietoje nustoveti, miegoti isvis neina, nes negali ramiai guleti, su kitais kalbetis taip pat sunku, nes del tos vidines itampos neina minciu ir sakiniu suformuluoti. Ta itampa ne psichologine, bet fizine, net sunku ja paaiskinti, tai ne neramiu koju sindromas, nes tas jausmas ne kojose, bet visame kune. Retai kam buna toks pasalinis poveikis, ash deja is tu nelaiminguju, kuriems tai pasireiske.