Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
#308374 Pradėjau "antrą kadenciją" VMPSC Psichoterapiniame dienos stacionare :DD
Vartotojo avataras
Parašė lapė pašovė medžiotoją
Ars Velvetica rašė:Pradėjau "antrą kadenciją" VMPSC Psichoterapiniame dienos stacionare :DD

Sveikinu:) Penktadienį sužinosiu, ar susitiksim ten:)
Vartotojo avataras
Parašė Ars Velvetica
lapė pašovė medžiotoją rašė:
Ars Velvetica rašė:Pradėjau "antrą kadenciją" VMPSC Psichoterapiniame dienos stacionare :DD

Ketini jau ryt pasirodyti? :)
Vartotojo avataras
Parašė lapė pašovė medžiotoją
Ars Velvetica rašė:
lapė pašovė medžiotoją rašė:

Ketini jau ryt pasirodyti? :)

Ne, ryt mano psichiatrė pasakys, ar Stankūnas sutinka mane vėl priimti:). Pasirodyčiau tik po Naujų.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
HappyAngel rašė:Kadangi supratau, jog Vasaros g. 5 nelabai tinka mano gydymui, gal kas nesenai gulėjote Respublikinėje Vilniaus psichiatrijos ligoninėje Universitetiniame skyriuje http://www.rvpl.lt/lt/struktura/62 ????

Domintų švieži atsiliepimai. =) Gal kas pasikeitė? Nors iš ankstesnių atsiliepimų pasirodė, kad nėra ten taip blogai. :x

Gal žinote, ar būtina dalyvauti visuose užsiėmimuose, pvz. nenoriu grupinės terapijos, visokių piešimų ir šiaip vaidinimo, kad aš iš to gaunu naudą (tai jau išbandyta anksčiau)?

Beje, PAPASAKOKIT, AR PO KIEK GULI ŽMONIŲ 1-OJE PALATOJE?

Iš anksto dėkoju.
Parašė Vivi
#313909 Mane irgi domina, kur būtų geriau gultis gydytis Vasaros g. 5 ar Respublikinėje Vilniaus psichiatrijos ligoninėje?

Dienos centrai netinka. Niekaip neapsisprendžiu :(
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#313912 Neteko gulėti respublikinėj, bet Vasaryne visai neblogai. :) Šiaip aš asmeniškai bijočiau dabar gultis į respublikinę. Pagrinde dėl gandų, kad ten baisių skyrių yra...
Parašė Vivi
kunigaikštisMyškinas rašė:Neteko gulėti respublikinėj, bet Vasaryne visai neblogai. :) Šiaip aš asmeniškai bijočiau dabar gultis į respublikinę. Pagrinde dėl gandų, kad ten baisių skyrių yra...

O tie gandai švieži? Nes aš girdėjau, kad ir Vasaroj yra nekokių skyrių.
Gal visur yra baisokų skyrių, bet ten gal guli žmonės su psichozėmis, sunkiomis ligomis. Aš kiek skaitinėjau, kad Respublikinė irgi atnaujinta, dirba ir psichoterapeutai. Žinoma, labiau norėčiau į Universitetinį skyrių patekti. :) Vasaryne bijočiau patekti pas Alekseičiką :D

Nors ar dabar nepasikeitę taisyklės, kad pats gali pasirinkti gydytoją iš to skyriaus esamų?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#313929 Bent Vasaryne paskiria gydytoją.
Ko gero taip. visur yra baisokų skyrių. pvz. Vasaryne į pirmą sk. nė už ką neičiau, nebent kokia psichozė stipri būtų ir nebesuprasčiau nieko. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313934 kiek vln reikia laukt eilej patekt i stacionara as siaures lietuvoj ryt bus 3 sav. kaip laukiu skambucio kada atvaziuot
Parašė Vivi
cideksas rašė:kiek vln reikia laukt eilej patekt i stacionara as siaures lietuvoj ryt bus 3 sav. kaip laukiu skambucio kada atvaziuot

Aš skambinausi į Vilniaus Respublikinę, tai sakė atvažiuot ir viskas, t.y. jokių eilių nėra. Nežinau kaip kitur.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313954 o man siuntima jau israse pries 3 sav., sake reiks eileje palaukt kokias 2-3sav. tai jau si 4 eina dar nesulaukiu :rukau
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313968 as siauliuose :)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#313969 aaa... supratau, nes kaip Vivi sakė pvz į Respublikinę nebūna eilių. Į Vasaryną teko laukt savaitę ilgiausiai. :)