Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Faktorius
#313979 Vartojau situs vaistukus.Vakare issigeri ir smingi greit.Labai slopino, blogiau jauciausi. Kas geria turbut pastebejo kad sapnai baisus pastoviai..
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
#313980 Pradžioje taip dabar jau nebe, gal psichoterapija padeda, gal kad mažesnė dozė.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313987 as kokius 6kg per 3menesius priaugau bet man reikejo biski mases nes nuo paumejimo buvau iki 53kg dasivares ugis 176cm:)
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
kunigaikštisMyškinas rašė:30 kg su juo priaugau. :bloga

O kiek laiko vartojai ir kokią dozę?
Vartotojo avataras
Parašė Emocija
cideksas rašė:as kokius 6kg per 3menesius priaugau bet man reikejo biski mases nes nuo paumejimo buvau iki 53kg dasivares ugis 176cm:)

Aš per pusmetį vartojimo tiek kažkur priaugau, na aišku dozės kito.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313993 na as is pradziu geriau po 15mg dabar 30mg bet jis man tinka kazkaip isleto nuramina paruosia miegui
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313996 o su nutraukimu problemu nebuvo?as coaxil nutraukiau praita savaite tai jokiu lomkiu nebuvo:)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313998 tai tau pasiseke :achtung na as dar nesiruosiu nutraukt bet kazkada reikes dar galvoju gyvenime reiks ir pabaliavot gal kaip senais gerais laikais o ant vaistu nesinori kad nesuparalyzuoja :achtung
Parašė Dangus
#317523 Sveiki,geriu remerona 2 metus,jis man padejo del depresijos ,issekimo ir panikos priepuliu. Bet praejus 2 metams pastebejau ,kad panikos priepuoliai pradejo sugrizineti,tai daktarai pakele doze nuo 30 mg per diena iki 60. Daber geriu ta padidinta doze jau beveik 3 savaites pagerejimas nezymus,dar turiu gerti papildomai xanaxa ,jeigu uzeina panikos priepuolis dienos metu. Su padidinta doze man vistiek tie priepuoliai islike,matyt reik papildomai dienos metu gerti kita antidepresanta,kuris sutvarkytu tuos panikos priepuolius,nes pulsas rytais buna virs 100 ,tai nerimauju,tik isgerus xanaxo viskas susinormalizuoja. Klausimas ar kas nors papildomai prie remerono dar vartoja kita antidepresanta nuo panikos sutrikimu,pvz kaip kad Citaloprama?? Butu dziugu ,kad pasidalintumet savo patirtim,kas kam ,ir kokiom dozem padejo ,ir kiek laiko tai uztruko. Dekuij brangieji :) tikiuosi greitu laiku rasiu lengva ir efektyvia iseiti... :heart
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#317671 vartojau mirtazapina ir 30 ir 60mg, dabar dar kartu escitaloprama geriu. Ka galiu pasakyt, kad 60gm padeda labiau, sitas vaistas gan greitai praranda poveiki
Parašė K2_fujativeK2
#319950 galvoju sy vaista pradet gert nes po laidotuviu nebemiegu ir nebera apetito. ir dar klusimas visada tamsoj jauciu baime ir pats nezinau kam. koks vaistas pagelbetu ?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#319968 Bijant tamsos pravartu įsigyti gyvūną. Man labai puikai suveikė. Kol neįsigijau šuns, galėdavau miegoti tik su šviesa, nes bijodavau visokių baubų. Gąsdindavo visokie keisti garsai. Dabar visus garsus nurašau savo gyvūnams ir nebebijau. :achtung