" LET it Be".
Moderatorius: signs
- 2014 03 24, 16:44
Pradžioje taip dabar jau nebe, gal psichoterapija padeda, gal kad mažesnė dozė.
- 2014 03 24, 19:16
Vartojau gal metus, o kokią dozę nebepasakysiu... Šiaip padėjo jie man, bet tas alkis tai nenormalus buvo.
- 2014 03 24, 19:20
kiek pamenu mane ligoninėj nujaukino.
Tai su užkeltom dozėm ir lašelinėm nesijautė jokių lomkių.
Tai su užkeltom dozėm ir lašelinėm nesijautė jokių lomkių.
- 2014 05 23, 21:08
Sveiki,geriu remerona 2 metus,jis man padejo del depresijos ,issekimo ir panikos priepuliu. Bet praejus 2 metams pastebejau ,kad panikos priepuoliai pradejo sugrizineti,tai daktarai pakele doze nuo 30 mg per diena iki 60. Daber geriu ta padidinta doze jau beveik 3 savaites pagerejimas nezymus,dar turiu gerti papildomai xanaxa ,jeigu uzeina panikos priepuolis dienos metu. Su padidinta doze man vistiek tie priepuoliai islike,matyt reik papildomai dienos metu gerti kita antidepresanta,kuris sutvarkytu tuos panikos priepuolius,nes pulsas rytais buna virs 100 ,tai nerimauju,tik isgerus xanaxo viskas susinormalizuoja. Klausimas ar kas nors papildomai prie remerono dar vartoja kita antidepresanta nuo panikos sutrikimu,pvz kaip kad Citaloprama?? Butu dziugu ,kad pasidalintumet savo patirtim,kas kam ,ir kokiom dozem padejo ,ir kiek laiko tai uztruko. Dekuij brangieji
tikiuosi greitu laiku rasiu lengva ir efektyvia iseiti...
tikiuosi greitu laiku rasiu lengva ir efektyvia iseiti...
- 2014 07 03, 15:29
galvoju sy vaista pradet gert nes po laidotuviu nebemiegu ir nebera apetito. ir dar klusimas visada tamsoj jauciu baime ir pats nezinau kam. koks vaistas pagelbetu ?