- 2014 03 20, 18:18
Man pašaliniai - stiprus galvos svaigimas, silpnumas, pykinimas. Miegas irgi sutriko, atsikeliu anksti ir neužmiegu, arba naktį išbundusdinėju kas 2 val. To anksčiau nebuvo.
Pulsas mano visada buvo greitas. Bet pradžioje jaučiau, kad širdis muša dar labiau. Dabar lyg ir sumažėjo visi minėti šalutiniai, liko tik pykinimas. Neilgai geriu (2 sav.), tai poveikio nelabai dar jaučiu. Lyg nuėmė perdėtą jautrumą, blokuoja blogas mintis, nuotaika kartais jau skaidresnė.
Dėl anoreksijos tai net išsigandau. Galvojau, kad tik Cymbalta mažina svorį, bet jei ir šitie, tai....Mano KMI normalus, gal koks 1-2 kg galėtų nusiimti, bet jei daugiau, tai baisu. Priaugti irgi nenoriu
Jozhik v'tumane rašė:Procyon rašė:Tik dabar pastebėjau, kad nuo venlafaksino padažnėjo pulsas: 95-100... Buvo dar kam nors toks šalutinis? Nemiga lyg ir nebekamuoja daugiau nei įprastai. Teigiamo poveikio, praėjus 3 savaitėms, kol kas lyg ir nėra.
Kai sekasi su Alventa? Šiaip jis gali sukelti nemigą ir stiprų nerimą. Jei labai užsitęsia, geriau sakyt gydytojui. O teigiamas AD poveikis kartais pasireikškia ir po kelių mėnesių... Iš pradžių galim patys nepastebėt gerėjimo požymių grynai dėl pačios ligos, dėl įsiliūdėjimo.
Kalbant apie svorį, tai man Alventa buvo įvarius anoreksiją. Kai kam forume nuo jos augo svoris. Matyt, priklauso nuo organizmo, kaip jis reaguoja.
Man pašaliniai - stiprus galvos svaigimas, silpnumas, pykinimas. Miegas irgi sutriko, atsikeliu anksti ir neužmiegu, arba naktį išbundusdinėju kas 2 val. To anksčiau nebuvo.
Pulsas mano visada buvo greitas. Bet pradžioje jaučiau, kad širdis muša dar labiau. Dabar lyg ir sumažėjo visi minėti šalutiniai, liko tik pykinimas. Neilgai geriu (2 sav.), tai poveikio nelabai dar jaučiu. Lyg nuėmė perdėtą jautrumą, blokuoja blogas mintis, nuotaika kartais jau skaidresnė.
Dėl anoreksijos tai net išsigandau. Galvojau, kad tik Cymbalta mažina svorį, bet jei ir šitie, tai....Mano KMI normalus, gal koks 1-2 kg galėtų nusiimti, bet jei daugiau, tai baisu. Priaugti irgi nenoriu