Moderatorius: signs

Parašė Ly
#313079 Sveiki,

Man išrašė Citalopram Actavis 20mg, bet kažkodėl jau iš anksto esu nusistačiusi ir lb bijau pradėti gerti. Ne kiek pripratimo ar nepadėjimo, bet tų pirmųjų šalutinių poveikių...
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
#313081 As esu gerus, nebuvo absoliuciai jokiu salutiniu :)
Parašė Ly
#313155 Kątik pradėjau gydymą ir išgėriau pirmąją tabletę. Jaučiuosi kaip labai gerai išgėrus ir labai džiūna burna. Tikiuosi įsivažiavus bus geriau... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#314435 sweiki,ar nuo citalopramo jum nesuletejo visi judesiai mastymas?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#314561 NEKLAUZADA-per kiek laiko laiko tau pradejo gereti gerent citaloprama?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#314567 yra cia kasnors?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#324415 as sndiena pradesiu vartoti citaloprama i domu ar sutvarkys nerima panikas :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#324447 pokolkas jokiu salutiniu nejauciu :)
Vartotojo avataras
Parašė egzotika
#345873 sveiki, gavau naują vaistą CITALOPRAM (actavis 40mg), gal yra žmonių šiuo metu jį vartojančių ar neseniai vartojusių? kaip įspūdžiai? kokį derinį geriat? ir įdomu kodėl būtent juos jums paskyrė, dėl kokių simptomų?
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#365548 man israse siuos vaistus:) pradesiu vartoti nuo kitos savaites. Gal yra daugiau gerianciu siuos vaistus? :)))
Vartotojo avataras
Parašė maumau15
#382958 ar kas nors gere /geria siuos vaistus? man atrodo jie kelia apetita,sukelia panikos atakas.
Parašė Baran
#414417 Sveiki. Gal yra vartojanciu Citaloprama? Kokie atsiliepimai, man pridejo po 10 mg rytais prie Anafranilio. Kokie butu dabartiniai atsiliepimai?
Parašė Baran
#414476 Man sumazino iki 75 mg per diena, bet pridejo Citaloprama 20 mg. Siaip siuo metu nerimas stiprus kankina, visa laika miegot norisi ir atsirado obsesijos, kurios ne taip stipriai anksciau buvo isreikstos, ranku drebejimas, nuotaikos visiskai nera, nieko nesinori veikti, bet cia antra savaite kaip vartoju Citaloprama ir vartodavau Anafranilio 125 mg, o dabar 75 mg, gal dar reikia laiko? Dar kazkoks yra psichomotorinis susijaudinimas, svoris dar labiau pradejo augti, gali buti nuo Kveatepino, nes ji ir gi antra savaite tik vartoju. Baisu del svorio. Ir taip priauges belekiek, o cia dar daugiau auga, nors ant dietos esu, nesuprantu kodel auga, nors vietoj butu tas svoris, o cia dar daugiau! Sake, kad jis beveik neaugina svorio, bet, tai netiesa.
Parašė Baran
#414608 Sveiki, apmazyno Anafranili iki 25 mg per diena, o Citaloprama padidino iki 30 mg, jauciasi stipri depresija, apatija, nieko visiskai nesinori veikt, ranku drebejimas stipresnis pasidare. Citaloprama vartoju ~ 2 savaites. Obsesijos pasidare stipresnes. Ar verta laukti kazkokio pagerejimo ir kiek laukt? Esu nekantrus todel reikia patarimo. Dar socialine fobija stipresne pasidare, del nerimo sunku prakalbeti. Gal buve taip kam nors? Svoris nekrenta visiskai. Daugiausiai del svorio ir keiteme Anafranili i kita antidepresanta. Valgau labai mazai. Priedo vartoju Lyrica, Atenololi, kai reikia Lorazepama, dar geriu Kveatepina nakciai.