Moderatorius: signs

Parašė Mario
#314574 Sveiki visi :) tai vat norejau paklaust tokio dalyko, israse man sio vaisto nuo nerimo ir panikos ataku, pradziai 5mg, po to liepe pakelt iki 10mg, bet isgerus pirma ryta, nuluzau ir prmiegojau kokias 5 valandas, tada atsikeliau ir jauciaus kaip darzove :D nieko nesuprantu kas aplink dedas, tada pradejo pykint ir t.t., norejau paklaust ar nuo AD visada taip jauties kaip maisu trenktas ar tik pradzioje, ir kiek tai laiko tesiasi? :)
Parašė Mario
#314609 O praejus salutiniams ir sveikstant, gryzta psichika i normalia busena, na tarkim nesijauti kazkoks apsvaiges mieguistas, tarkim buni toks koks buvai pries susergant?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#314617 Net sergant dėl mieguistumo galima šnekėt su gyd, ir keist kažką... (turiu šią pasikartojančią problemą) šiaip nežinau kaip kitiems, bet man ilgai reikėjo laukt kol atsistatė atmintis, imlumas viskam. Kokių poros metų reikėjo. Bet gal man buvo dėl ligos, nes vaistus tai tebegeriu. Bet gali būt, kad ir organizmas galų gale priprato prie vaistų, prie dozių.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#316408 sweiki pus pas psichiatria ir nustate man vidutine depresija.Israse antidepresantus cipralex 10 mg-escitalopramum.Ar jie padeda pasweikti nuo depresijos?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernesta23 rašė:sweiki pus pas psichiatria ir nustate man vidutine depresija.Israse antidepresantus cipralex 10 mg-escitalopramum.Ar jie padeda pasweikti nuo depresijos?

Galbut pades, galbut ne. Islauk bent keturias savaites, kad isitikint ar veikia
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#317245 ar warojant siuos antidepresantus galima wartoti alkoholi?
Parašė K2_fujativeK2
Ernesta23 rašė:ar warojant siuos antidepresantus galima wartoti alkoholi?

galima suu saiku tikrai, bet aisku nepatartina kaip ir vartojant betkoki vaista
Parašė masakra
K2_fujativeK2 rašė:
Ernesta23 rašė:ar warojant siuos antidepresantus galima wartoti alkoholi?

galima suu saiku tikrai, bet aisku nepatartina kaip ir vartojant betkoki vaista

as vartoju tiek kiek vartojau pries geriant vaistus:0 nk nejauciu blogo...
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
#317773 Pagalvojau, jog escitalopramą geriu apie 2-3 metus, pradėjau nuo pusę tabletės, o dabar priėjau iki 2 tablečių po 10mg. Taip geriu apie puse metų... Bet galbūt jau mano organizmas priprato prie šių vaistų...? Nes ir vėl "stogas pradeda važiuoti". :bloga O dar didinti tikriausiai nėra gerai?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Peleda rašė:Pagalvojau, jog escitalopramą geriu apie 2-3 metus, pradėjau nuo pusę tabletės, o dabar priėjau iki 2 tablečių po 10mg. Taip geriu apie puse metų... Bet galbūt jau mano organizmas priprato prie šių vaistų...? Nes ir vėl "stogas pradeda važiuoti". :bloga O dar didinti tikriausiai nėra gerai?

mates ir 40mg doziu, bet cia greiciausiai simptomu paumejimas, del to reikalas ir didint
Vartotojo avataras
Parašė Atomas
#318019 Atsargiai priemiau nauja vaista, taciau - padeda! Apie pora menesiu vartoju 15mg. karta dienoje. Meluosiu, jei sakysiu, kad viskas staiga nusvito, taciau realiai pasijauciau tvirciau. Gilumines depresijos, panika sumazejo ir vel kyla noras imtis veiklos :da
Parašė Julija
#318296 Sveiki, jau trys dienos kaip geriu cipralex, bet kolkas po 5mg, jauciuosi kiek apdujus ir mieguista. Normalu?
Parašė Julija
Kuroshitsuji rašė:Labai normalu. :)

turetu po poros savaiciu ar daugiau savaime praeit? luzineju tesiog darbe... :bloga