Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Aš.mirštu.
#314122 Jau kurį laiką geriu ir galiu pasakyti, kad man asmeniškai nusiraminti visai nepadeda. Tik sukelia mieguistumą ir ramų miegą, tačiau nerimo nepanaikina..
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#314140 man jis ir nelabai padeda..
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#314145 Man jo skirtumas nuo klonazepamo buvo tik tiek kad labai sapnuot pradejau :D o siaip nieko daugiau nerima sodina ,bet kaina ir grazi ...
Parašė Karmen
#315048 Kazkas rase,kad greit išsivysto priklausomybe ir pasekmes buna liudnos. Gal galetumete mane paprotinti kokios pasekmes ir kas vyksta?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#315053 Na, vienas iš priklausomybės bruožų - norint pasiekti ankstesnį efektą reikia vis didesnės dozės. Kitas dalykas - neišgėrus vaisto prasideda abstinencijos sindromas. Ima nerimas, pila prakaiktas, dreba rankos, pakyla temperatūra ir panašiai... Tas pats kas ir nutraukus alkoholį. Todėl ilgą laiką geriant Xanaxą reikėtų jį keisti kitu vaistu. Jei neišeina be raminamų, reikia juos bent jau kaitalioti tarpusavyje - taip galima išvengti fizinės priklausomybės.
Parašė Karmen
malonas rašė:Na, vienas iš priklausomybės bruožų - norint pasiekti ankstesnį efektą reikia vis didesnės dozės. Kitas dalykas - neišgėrus vaisto prasideda abstinencijos sindromas. Ima nerimas, pila prakaiktas, dreba rankos, pakyla temperatūra ir panašiai... Tas pats kas ir nutraukus alkoholį. Todėl ilgą laiką geriant Xanaxą reikėtų jį keisti kitu vaistu. Jei neišeina be raminamų, reikia juos bent jau kaitalioti tarpusavyje - taip galima išvengti fizinės priklausomybės.

Aciu uz atsakyma, gal man ne panikos priepoliai,o didziule priklausomybe
Vartotojo avataras
Parašė vezliukas8
malonas rašė: Todėl ilgą laiką geriant Xanaxą reikėtų jį keisti kitu vaistu.

taip pat reikėtų atsižvelgti į tai, kad tai nebūtų kitas benzodiazepinų grupės vaistas. nes priklausomybė grynai ne nuo xanax, o nuo benzodiazepinų. man žinomi benzodiazepinai yra xanax, relanium, bromazepam, clonazepam, nitrazepam... dar kažkokių žinau keletą. gydytojas man čia taip sakė apie šios grupės vaistus. juos galima keisti silpnais neuroleptikais (truxal, tisercin, t. t.), jeigu problema yra su miegu. tačiau irgi nelabai geri jie, irgi organizmas pripranta greitai ir nebeveikia, bent jau man. ką aš išbandžius, tai zolpidemum, kiek žinau, jis yra ne šios grupės vaistas, taip pat ir ne neuroleptikas, tai man jis padėjo, tačiau kažkokios euforinės haliucinacijos man nuo jo(ir taip, jis miegui skirtas grynai).
Vartotojo avataras
Parašė Aš.mirštu.
#315108 O kas būna perdozavus šių vaistų?
Parašėnemoku
Aš.mirštu. rašė:O kas būna perdozavus šių vaistų?

Mieguistumas, apkvaitimas, koordinacijos ar kalbos sutrikimas, gali būti ir koma.
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
Aš.mirštu. rašė:O kas būna perdozavus šių vaistų?

Man kažkaip keistai nuskambėjo šis klausimas... Tiesiai šviesiai klausiu, kokios Tavo mintys? :)
Vartotojo avataras
Parašė Aš.mirštu.
#315126 Kątik truputį per daug išgėriau, tai einu kaip girta. Daužaus ir trankaus į sienas. Galvoju ar nuo to čia?
Parašėnemoku
#315137 Gali būti.
Parašė Karmen
Aš.mirštu. rašė:Kątik truputį per daug išgėriau, tai einu kaip girta. Daužaus ir trankaus į sienas. Galvoju ar nuo to čia?

Kokia ta dozė per daug? Stiprios panikos priepoliu metu aš išgeriu 3 mg.
Jei teisingai pamenu, prieš kokį 17 metų Xanax buvo ir 7 mg stiprumo, paskui jis dingo. Dabar didžiausias 1 mg.
Vartotojo avataras
Parašė Aš.mirštu.
#315156 Viskas ok man kind of. Vakar normaliai paeiti negalėjau, buvau kai visiškai girta. Greit nulūžau. Šiandienos pasekmės, kad nepamenu vakar dienos puse dalykų, neatskiriu kas vyko realybėj, kas sapne, naktį kažkam priskambinėjau ir prirašinėjau sms, ko irgi nepamenu, šiandien visiškai nesava aš. Žodžiu, amnezija prasidėjo :D Noriu haliucinacijų, per mažai išgėriau, kitą kartą pasistengsiu labiau. :s
Parašėnemoku
#315169 Psichikos problemos patinka? :)