- 2014 05 05, 21:27
Sveiki sergu depresija 2 metus, geriu remerona,man jis sutvarke nemiga,nes kokius 2 men negaledavau uzmigt ,kai depresija prasidejo,kol daktarai neatitaike vaistu,tiesa pasakiu,kol as pati nepasakiau savo psichiatrei ,kokios tabletes man reikia. Sakiau jai duokit man tokiu vaistu,kad sutvarkytu nemiga,nes jau kaip 2 me nemiegu,nakti prakaituoju,po to sakiau,kad man svoris augtu,nes sveriau tiktais 49 kg,dabar sveriu 59 kg ir kad energijos butu,nes ant tiek buvau issekus,kad nei maiselio kg svorio negalejau pakelt,nei kumscio suspaust.zodziu situacija buvo isties prasta. Tai va praejo 2 metai be panikos priepuoliu,remeronas matyt uzslopino. Bet pries kazkur puse metu pastebejau,kad po biski panika sugrizta,is pradziu viena kart men,po to ziuriu ,kad daugiau ir jie vis stipresni daros. Paskambinau psichiatrei ,sako padidink doze iki 45 netgi 60 mg gali. Pradejau didint,bet nelabai tie priepuoliai traukia ,gelbeja mane xanxas 0,5 ryte ir per pietus be jo priepuoliai nenurimsta. Dabar gaunasi taip ,kad pakol remerono didesne doze suveiks turiu gert xanaxa kiekviena diena jau taip geriu daugiau negu men. Ir net nezinau,ka daryt situacija kolkas nesikeicia,nelabai noriu prie to xanaxo priprast,tikiuosi viskas atsistatys greitu laiku. Klausimas butu visiems toks,kiek laiko jums prireike atprasti nuo xanaxo ir kokiom dozem mazinot,kokiu intervalu,ar kas antra diena geret ar kas trecia??? Butu labai smagu jeigu pasidalintumet su mani sava patirtim. Kazkiek nuramintumet,ar ka gal patartumet,nes siuo metu esu pasimetus,dekuij visiems