Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#309044 Cia tiesa ,kad 100 mg tabletes kvetiapino nekompensuojamos ? Gyd. pasake ,kad silpnos nekompensuojamos ,nors nete raso ,kad kompensuojamos , zinant kaip ji nori kuo daugiau vaistu prastumt nenustebciau jei melavo .
Vartotojo avataras
Parašė Cuddle
#309293 Lankausi psichikos sveikatos centre. Jau kelias savaites geriu Ketipinorą. Ryte tabletukę 25mg + bromazepam 3mg ir vakare dvi su bromazepam 3mg. Visai neblogas vaistukas. Sutvarkė miegelį, ryte jaučiuos žvali ir nuotaika geresnė. Nerimą, baimes apmažina, bet įkyrioms obsesinėms mintims gydytoja sako, per silpnas man. Tai išrašė šiandien Rispolepto 0,5mg ryte ir per pietus 0,5mg kartu su Parkopanu ryte 2mg, vietoj rytinio ketipinoro. Žiūrėsim, ar kiek nors pamažės nuo Rispolepto ar didins Ketipinor dozę, neįsivaizduoju, bet tikiuos atrasim veikiantį vaistuką :)))
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#309343 Del ikiriu minciu tai man po metu kitu tik gerimo neuroleptiku jos kazkaip sugebejo savaime dingt , buvau labai primazines doze kvetiapino neseniai ,vel pradejo lyst ,grizau prie senosios ir vel ok :)
Parašė mizantropas
#309373 prašysiuos ,kad kvetiapiną pakeistų man jie kartais paranoją sukelia, ir neramios kojos pradėjo darytis nuo jų.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#310487 200 mg optimali doze man , bandziau iki simto pereit ir toliau mazint , tai siek tiek grybaut pradejau grizau vel atgal prie 200 mg :bloga
Vartotojo avataras
Parašė EniGmO
#315524 man nuo šitų vieną kart nukrito spaudimas iki 60 ant 40....prieskambari nukritau...siaip gyd. sakė ,kad taip negalėjo būt nuo šių vaistų.,bet info lapelyje rašoma,kad negalima vartoti žemą spaudimą turintiems...tai kaip yra iš tikrųjų...ir dar man nuo jų būna keistas jausmas kojose kartais ir visame kūne,toks kaip paralyžius,neramumas,žodž labai nemalonus jausmas
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#315549 Man daug visokiu neuroleptiku teko pavalgyt , ne karta krites ant zemes buvau ,del neaiskiu priezasciu ... be reikalo rijau kalnus vaistu , nes panikos ,net sunku tai panikom vadint jau buvo ... o tik reikejo vienus vaistus mest ir praejo . O jie visa laika pasakys , nuo vaistu taip negalejo but , cia jau iprasta :D
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#316242 Apie quetiapine xr taip nerašo, o va pradžioj apie ketipinor radau: "Gydant bipolinio sutrikimo manijos fazę, dozė didinama palaipsniui. Paprastai pirmą dieną vartojama 100 mg, antrą – 200 mg, trečią – 300 mg, ketvirtą – 400 mg. Palaikomąją dozę gydytojas parinks Jums individualiai. "
Gal ir man išsibalansavo nuo depresūchų iki hipomanijų nes sumažino quetiapino iki 2oomg nuo 600?
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#316258 O man tai atrodo, kad šitas ketipinas kaip mėtiniai ledinukai. Geriu po 50 mg vakarais, bet atrodo, kad jokio poveikio jie man nedaro. Prieš 3 metus buvau išgėrus 30 tablečių po 25 mg, tai tik širdis patabalavo, o paskui tik gerai numigau..O gal padeda... nežinau kaip butų, jei nevartočiau. Bijau
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
Adiavi rašė:O man tai atrodo, kad šitas ketipinas kaip mėtiniai ledinukai. Geriu po 50 mg vakarais, bet atrodo, kad jokio poveikio jie man nedaro. Prieš 3 metus buvau išgėrus 30 tablečių po 25 mg, tai tik širdis patabalavo, o paskui tik gerai numigau..O gal padeda... nežinau kaip butų, jei nevartočiau. Bijau

tai kad 50 mg nedidele doze labai, aisku nelygu diagnoze ir sunkumas, gydomoji doze 200-800 mg, gal todel nejauti poveikio....?
neiznau kaip kitiem, man poveikis psichikai tai toks, kad sumazeja nesamoningu minciu ir krastutinumu bet neapsunkina ir nesuletina. dabar 400 mg, sumazinau nuo 600 pries pora menesiu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#316290 mazos dozes quetiapino (iki 50mg) pagrinde tik migdo, nes toks kiekis pagrinde blokuoja histamino receptorius. Kaip neuroleptikas (t.y. Dopamino 2 receptoriaus blokada) jis veikia tik nuo didesniu 400mg+ doziu
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#316291 Va ir aš taip manau, kad tik remiu farmacininkus, o pati naudos neturiu, nes užmiegu tik nuo alkoholio arba nuo alprozalamo
Parašėnemoku
#316292 As tai geriau uzmiegu nuo 25mg. Beje, as kaip ir sveika, tik su miegu problemu turiu.
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#316293 Man toks jausmas, kas tie 25 mg tai labiau placebo efektas.O vaistininkė,kai pirkau, tai ly arp kitko leptelėjo "paskutiniu metu gydytojai taip pamėgo ketipinorą, vos spėjam užsakineėt"... ką galvot?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#316340 Tavo patirtis tokia o mano kitokia, teko visokias dozes gert ir mažas ir dideles (800mg) dabar geriu 200mg XR seroquel gal mažoka, bet naufdą jaučiu tikrai didesnę nei alko ir kitoks š.