Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#317672 Xanax'o poveikis trumpiausias is visu benzodiazepinu, gal isskyrus triazolama, tai kazkur 4-8h
Vartotojo avataras
Parašė anglis
biggie rašė:Xanax'o poveikis trumpiausias is visu benzodiazepinu, gal isskyrus triazolama, tai kazkur 4-8h
dekuj uz atsakima sakau kad kaip isgeriu tablete kaip pradeda veikti tai labai trumpas poveikis :bloga zinosiu :)
Parašė Karmen
anglis rašė:
biggie rašė:Xanax'o poveikis trumpiausias is visu benzodiazepinu, gal isskyrus triazolama, tai kazkur 4-8h
dekuj uz atsakima sakau kad kaip isgeriu tablete kaip pradeda veikti tai labai trumpas poveikis :bloga zinosiu :)

Bet yra juk prailginto veikimo, nėra ka lyginti su paprastu. Nebandei?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#317718 Gal aš čia ne į temą, bet ar tiesa, kad xanaxas yra nuo panikos atakų?
Parašė Karmen
groowax rašė:Gal aš čia ne į temą, bet ar tiesa, kad xanaxas yra nuo panikos atakų?

Aš tik jį naudoju panikos atakų metu. Aišku jis nepagydo, bet tuo metu padeda.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Karmen rašė:
anglis rašė:

Bet yra juk prailginto veikimo, nėra ka lyginti su paprastu. Nebandei?
nebandziau reikes paprasyti kad israsytu nes man tas paprastas labai greit praeina poveiki kelios valandos ir viskas :bloga
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#317735 vartoju Olanzapina neuroleptika ir nerimui nuimti Xanaxa gal sakau prie neuroleptiku jis nelabai tinka>?
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
#318054 Oi kaip aš mėgstų šį legalu narkotika. Jį pavartojus pasijuntu kaip danguje. Vartodamas AD sertraliną jaučiuosi taip :senisbe
Parašė Nikita
#318448 Sveiki,taigi papasakosiu apie savo problema. Pastaruosius du menesiu jauciuosi blogai,pastoviai uzeina "kaltes jausmas",labai daznas pulsas,toks jausmas,kad tuoj nualpsiu,kad apsivemsiu..Silpnumas,nera noro kazka veikti,daznai suskausdavo krutine,pasidariau ypac nervuota ir jautri. Nuejau pas seimos daktare,patikek kiek gavau siuntimu,ir pilnam kraujo tyrimui,ir skydliaukei ir skrandzio tyrimui ir pas neurologa ir pas kardiologa. Kraujas geras,skydliauke nedeformavus,skrandyje rado uzegima,bet su vaistukais issigydziau,pakoregavau maista ir viskas dabar ciki. Taciau mano tas silpnumas,nervai,baime,kad kazkas atsitikt nedingo. Siandien buvau pas neurologa ir israse man xanexo 0.5. Daktare pasake gerti po puse tabletes,tik tada kai uzeis tas baimes jausmas,kai padides pulsas. Man yra virs 20metu,ir pasake,kad tokio amziaus tikrai negali man kazkas atsitikti,negaliu mirti ar sirgti kazkokia liga,reikia dirbti su savo mintim,nes esu silpnu nervu..Siandien vakare isgeriau puse tabletes,nusiraminau,miegas neima,neslopina,viskas lyg ir gerai. Noreciau paklausti ar man yra tikimybe prie ju priprasti jei man tas baimes jausmas ir sirdies plakimas uzeina i savaite koki viena karta? Ar nepakenks skrandziui,nes skaiciau jusu komentarus,kad daug kam skauda skrandi? Ir kada prasideda tos "lomkes"? Esu paauglysteje pagerus trankseno gal kokia savaite laiko,nes buvo itempti mokslai,ir pastaruosius du menesiu geriu raminamuosius lasiukus,irgi mazdaug i savaite karta,grinai kai uzeina tas negerumas.
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#318501 Tikrai nepriprasi jei gersi kartą į savaitę. Aš 5 metus geriu kasdien, bet kartais pritrūkstu, tai kol gaunu receptą būna savaitę ar 2 nevartoju. Jokių "lomkių" nebūna. Nervingesnė tik gal būnu, miegu blogiau, tik tiek :)
Vartotojo avataras
Parašė Vienišas vilkas
Adiavi rašė:Tikrai nepriprasi jei gersi kartą į savaitę. Aš 5 metus geriu kasdien, bet kartais pritrūkstu, tai kol gaunu receptą būna savaitę ar 2 nevartoju. Jokių "lomkių" nebūna. Nervingesnė tik gal būnu, miegu blogiau, tik tiek :)

O tu vartoji kokius raminamus? Xanax? Ir išvis nuo visų raminamųjų galima priprasti, todėl aš ir stebiuosi kaip tu vartodama taip ilgai neįgyjai priklausomybės?
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
Vienišas vilkas rašė:
Adiavi rašė:Tikrai nepriprasi jei gersi kartą į savaitę. Aš 5 metus geriu kasdien, bet kartais pritrūkstu, tai kol gaunu receptą būna savaitę ar 2 nevartoju. Jokių "lomkių" nebūna. Nervingesnė tik gal būnu, miegu blogiau, tik tiek :)

O tu vartoji kokius raminamus? Xanax? Ir išvis nuo visų raminamųjų galima priprasti, todėl aš ir stebiuosi kaip tu vartodama taip ilgai neįgyjai priklausomybės?

Vartoju xanax, venlafaksina, ketipinora ir deja... alkoholi... Prie esu labiau priklausoma nuo pastarojo, nei nuo xanaxo :( O siaip tai sienas ramstau pamirsus isgert AD venlafaksino.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
#318631 Ilgą laiką esu vartojusi Xanax. Fizinio ar psichologinio pripratimo nebuvo. Tačiau vėliau pajutau, kad išgėrus man dar blogiau, jis man sukeldavo nerimą, pyktį. Jau matyt gavosi jo atvirkštinis poveikis. Dabar jis visai man nepadeda, todėl mečiau. Galiu pasakyti, kad jį gerti reikėtų gan atsargiai tiems, kurie greitai tampa priklausomi nuo vaistų. Nes tai yra vienas iš vadinamųjų "narkotikų", nuo kurio būna žiaurios "lomkės". Džiaugiuosi, kad aš ne iš tų, kuriems jos pasireiškia, bet teko tiek prisiklaustyti, kad baisu. Žmonės ligoninėse nuo jo gydosi priklausomybę.
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#318659 Nieko nejaučiu nuo xanax :oops:
Vartotojo avataras
Parašė anglis
Farewell rašė:Nieko nejaučiu nuo xanax :oops:
Klonazepama pabandyk geras vaistas :)