Moderatorius: signs

Parašė begemotas126
Ars Velvetica rašė:Kaip su kompensacija šitam vaistui? Kam jį pilnai kompensuoja, gal kas pamenant šifrus?

Man su F32.10 diagnoze kompensuoja:)
Parašė begemotas126
begemotas126 rašė:
Ars Velvetica rašė:Kaip su kompensacija šitam vaistui? Kam jį pilnai kompensuoja, gal kas pamenant šifrus?

Man su F32.10 diagnoze kompensuoja:)
už 28 tabletes moku apie 22 lt su centais:)
Parašė slibinėlis
#317512 Man labai patiko gert valdoxaną, nes neslopina, o nerimą beveik visiškai numuša. Pusę metų visai be nerimo ir nuotaikos šuolių gyvenau, pailsėjau. Reiktų vėl kokį kursą susiveikt, kirba mintis galvoj. :oops:
Vartotojo avataras
Parašė Adiavi
#317521 Man visiškai nepadėjo Valdoxan, nors primygtinai siūlė pabandyt. Vis tiek rytais reikėjo gert paroxetiną arba venlafaksiną, nes sėdus vien ant valdoxano vos neišprotėjau :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318375 ar nuo siu waistu gali sustiprinti nerima? juos geriu jau nuo ketvirtadienio bet po ketwirtadali wis dar,sendien bandysiu gerti puse tabletes,ar werta gerti jei dabar nerimas sustiprejas?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Ernesta23 rašė:ar nuo siu waistu gali sustiprinti nerima? juos geriu jau nuo ketvirtadienio bet po ketwirtadali wis dar,sendien bandysiu gerti puse tabletes,ar werta gerti jei dabar nerimas sustiprejas?

Pirmom dviem dienom (gėriau prieš miegą), jis mane gerai migdė. Tačiau pagėrus kelias dienas pajutau žiauuuurų nerimą, depresija pagilėjo, sukilo visos emocijos, suicidinės mintys, tik verkiau ir gulėjau. Mečiau aš jį ir viskas susitvarkė, dingo tas ėjimas iš proto. Dabar vartoju kitą antidepresantą. Paprasčiausiai man Valdoxan netiko.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318578 as dabar geriu ketwirtadali nuo praito ketvirtadienio ,ar reiktu gerti gal jau po puse bandyti?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#318580 Man gydytoja išrašė po 2 tabl. nakčiai . Aš iš pradžių gėriau po 2 tabl, bet pajaučiau ,kad man užtenka ir vienos .Man vaistai nakčiai reikalingi nuo nemigos ,o daktarė raminamųjų nelabai nori rašyti .Tenka gerti Valdoxan ir Relanium.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318604 ar kamnors padejo sie waistai?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Ernesta23 rašė:ar kamnors padejo sie waistai?

O tai vienintelis vaistas, kurį vartoji? Kam jį tau skyrė? Dėl miego problemų?

Nes, kaip minėjau, man jis visiškai netiko. Iš pažįstamų kiek teko girdėti taip pat netiko nei vienam.
Aš miegu kuo puikiausiai su Quentiapinum puse 25 mg tabletės. Geresnio vaisto neteko miegui rasti. MAn tiesiog tinka. Bet čia individualu.

Valdoxaną man skyrė ne tik miegui, bet ir kaip antidepresantą, deja jis man tik siaubingai pablogino savijautą.

Šiaip jau gydytojas turi išrašydamas vaistą paaiškinti, kaip vartoti. Iš pradžių po ketvirtį, po kelių dienų - pusę. Tada dar po kelių tiek, kiek skirta. Būna, kad jei nėra stiprių šalutinių, tai pataria iškart gerti visą skirtą dozę arba pirmas 2-3 dienas pusę, o tada jau visą.
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Adiavi rašė:Man visiškai nepadėjo Valdoxan, nors primygtinai siūlė pabandyt. Vis tiek rytais reikėjo gert paroxetiną arba venlafaksiną, nes sėdus vien ant valdoxano vos neišprotėjau :bloga

Man irgi tas pats. Įsiūlė Valdoxaną kaip gerą vaistą. :D Aš per visą gyvenimą tokioje duobėje kaip su Valdoxanu dar nebuvau buvusi, kankinausi gal 2 savaites, vis tikėjausi, kad tai šalutinis poveikis, bet pasikonsultavus su gydotoju pasakė, kad jis man tiesiog netinka.

Tada perėjau prie kito AD - Sertralino, po to - prie venlafaksino, dabar - cymbalta. Siaubas kažkoks su tais vaistų atitaikymais :(
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318632 siaubas man nuo tai waistu,ar cia nuo nerwu ,nebezinau nerimas didziausias sirdis dauzytis pradeda galwa swaigti,geriau po ketwirtadali,o wakar isgeriau puse gal delto.Man su miegu gerai kai geriau pacius pirmus antidepresantus citaloprama,bet nejauciau jokio poweikio.Geriau cipralex netiko,dabar siuos geriu nuo praito ketwitadienio geriau po ketwirtadali,o wakar isgeriau puse.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#318637 Aš išbandžiau ketipinorą ,cymbaltą,alventą ir man jie nepadėjo .Dabar geriu Valdoxan ir man tinka .Pasakykit gydytojai ,kad netinka vaistai ,kam save nuodyti .Aš ant savęs įsitikinau ,kodėl psichiatrai taip dažnai keičia vaistus .Todėl ,kad labai sunku nustatyti kurie tiks ,juk kiekvieną žmogų vaistai veikia kitaip .Aš jums nieko negaliu patarti ,tik daktarai turi tokią teisę skirti ,pakeisti vaistus .Matyt , mes apie savo ligas gydytojams nemokam aiškiai papasakoti .
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318642 o kiek laiko wartojat siuos waistus?
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#318649 jau trys mėnesiai :bloga