Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#318658 bbd ant valdoxan, man visiškai nepadėjo. Mano sesei irgi. Tik miegas geras nuo jų, bet tik tiek. Mano psichiatrė irgi nelabai gerbėja šitų vaistų, bet visi prigyrė, tai buvau išsiprašius. Nustojau po 2 mėn.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318718 siaubas man tie waistai dar didesne baime kazkoks drebulys sirdi musa
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
Ernesta23 rašė:siaubas man tie waistai dar didesne baime kazkoks drebulys sirdi musa

Tai aš nesuprantu, kodėl nieko nesakai savo gydytojui? Kam kankintis.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318937 sendien buwau pas sawo psichiatria,tai pasake kad wartociau dar tuos waistus nes per mazai wartoju tik ketwirtadali,uz tai jokio poweikio sake nera,tai bus matyti
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#318956 sweiki,ar nuo siu waistu niekam nebuwo drebulys didelis kad drebi ir negali sustoto? ir taip pat kad sirdis prie tuo pacio dauzosi?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319005 as tai nieko nejauciu nuo siu vaistu jokiu salutiniu ar pagerejimu geriu visa tab 25mg vakare
Vartotojo avataras
Parašė Peleda
cideksas rašė:as tai nieko nejauciu nuo siu vaistu jokiu salutiniu ar pagerejimu geriu visa tab 25mg vakare

O Tau tas vaistas, bent užmigti padeda? :)
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319015 jo su miegu gerai,tik puse isgeriu ir drebulys buna kazkoks tiesiog sustot negali drebet,raminamu isgeri tada gerai praeina,o kai ta diena nerwawaus gal delto,gal cia ne waistu poweikis tiesiog dabar nezinau nuo ko.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319085 na uzmigti nepadeda bet kai uzmiegu tai puse velnio miegu su keliais prabudimais bet uztai nebereikia gerti migdomuju seniau kai siu vaistu negeriau tai kad uzmigciau nakciai lorofena, sadoz ir mirtazapina gerdavau...
Parašė RainyNight
#319226 Sveiki, aš nauja šitame forume :) nuo šiandien pradedu gerti valdoxan. Jau kurį laiką geriu Seroxat ir psichiatras tikėjosi, kad šis AD sutvarkys miego problemas, bet jos tik pablogėjo. Tikiuos ši vaistų kombinacija gerai suveiks. :DD
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319297 wartoju si waista tai nejauciu jokio poweikio,gal todel kad is pradziu geriau po ketwirtadali,po to puse pradejau gerti uzeidawo priepuoliai pradedu drebeti kad negaliu sustoti,ir sirdis dauzosi,tai be raminanciu nepraeina.nesuprantu ar cia nuo waistu
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#323203 Irgi pradėjau. Bet ryte bloga man. Svaigsta galva, paskyrė nakčiai. Pažiūrėsiu dar.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#323204 Mano vakariniai geriausi vaistai ,o ryte nejaučiu jokių pagirių . Mellisa , tai man nuo ketipinoro buvo blogai . Asta man pakeitė į Valdoxaną .Kokie mes visi skirtingi ,kiekvienam vis kitokie vaistai . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė crcgirl
maingirdas rašė:Mano vakariniai geriausi vaistai ,o ryte nejaučiu jokių pagirių . Mellisa , tai man nuo ketipinoro buvo blogai . Asta man pakeitė į Valdoxaną .Kokie mes visi skirtingi ,kiekvienam vis kitokie vaistai . :bloga

As taip pat pradejau gerti situos vaistus, kol kas nieko gero :(
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#323246 Aš juos geriu ,kad geriau miegočiau .Man nėra didelės depresijos , man reikalingi raminantys vaistai ,o psich. daktarė rašo ir savo vaistų .