Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
Cuddle rašė:Gėriau kažkada gal mėnesį, kai pasireiškė epilepsinio tipo traukuliai, bet ne epilepsija. Visgi, tai buvo nervinio, psichologinio pobūdžio traukuliai, purtuliai, virpuliai, tikai, tai clonazepam tabletėlę po liežuvių ištirpindavau ir labai gerai nuramindavo :super
super klonezepamas:)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#310550 Visiska narkata blin , nulipi nuo fizines priklausomybes , dar lieka psichologine ,o ji bent man dar sunkesne :bloga
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#317440 ar sportojat kas nors vartodami si vaista?:)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#317446 Cia ne vaistas , cia principas paslepsi kuriam laikui problema ir viskas , o po to tik gyvensi kaip narkomanas ...
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#317896 protingai vartojant tikrai geras vaistas :) :super
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#317923 As ir protingai vartojau . Tik kad kazkaip ziuriu ,kad negaliu be jo jau seniai ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Jasmine
#317942 Geriau klonozepama, bet be galo gailiuosi - nutraukimo sindromas daliai zmoniu yra labai labia sunkus ir ilgas. Ne visiems taip buna, todel nenoriu gasdinti, kiti lengvai nutraukia.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#317952 nuo visu raminamuju nutraukimo simptomai nera malonus prie visu gi lengva priprasti cia ne isimtis klonazepamas visi turi bjauru nutraukimo poveiki jei ilga laika vartojamas vaistas :girtas As ji geriu tik extra atvejais ir jis geriausiai suveikia nei visi kiti kiek esu bandes dar xanax neblogas :)
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#317961 Tikrai geras vaistas, vartojant su saiku, o ne geriat alkoholį ir maišant su daugybę kitų.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#317963 Toks geras , kad kaip reikia mest vos ne tarcioku jaustis pradedi , siaip jau susimastykit pries bandant juos vartot , jau tik labai kritiniu atveju manau ju galima uzvalgyt .
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#317966 ne visi vienodi esame vieni gal labiau iklipsta kiti maziau :) siaip pries ji nieko neturiu vartoju virs 2 metu extra atvejais ir viskas gerai nera kad rankos klebetu as ji naudoju jei stiprus nerimas uzeina ketvirtatdali tabletes po liezuviu labai gerai nujama o jei jau priprasciau prie jo tada prasyciau kad kitokiu israsytu gyditojas tada po biski nuimtu kiti sio vaisto kaip sakai kad lomkes ziaurios na pokolkas dar su jomis nesusiduriau :) tikios kad isvengsiu jei jau prasides noras kaip narkomanui dozes :D
Vartotojo avataras
Parašė anglis
groowax rašė:Tikrai geras vaistas, vartojant su saiku, o ne geriat alkoholį ir maišant su daugybę kitų.
taip ir yra teisybe :super
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#317979 Devi Biss, tie vaistai "nevalgomi", o čiulpiami po liežuviu, jei ką.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#319365 6 tab stresinei situacijoj surijau ir blin vistiek visas nutirpes buvau ,ne panika bet vistiek , jau slamstas konkretus man su juo tokios dozes nepadeda .... uzkniso :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#319366 prasysiu gyd . kad siustu kur nors rimtai gydytis , nes jau debilizmas cia .