Moderatorius: signs

Parašėbarfuss
#319379 Aš vienu metu buvau labai į clonazepamą įnikus, bet aš pastoviai ant kažko užsikabliuoju. Na, šešių tablečių dar neteko ant karto gert, bet tris surydavau ir nieko, jokio poveikio. Dabar baigėsi jau seniai, paskutinę dar buvau išsaugojus kritiniam atvejui, bet ir tai neseniai jau suvartojau, ir jokio poveikio iš vienos.
Šiaip buvo man tokia ciniška mintis atėjus: clonazepam - kaip corega kremas: vėl galiu juoktis ir pasitikėti savimi.
Nepriimkit kaip vaistų propagandos, čia labai ironiškai aš, tą patį būtų galima pasakyt apie bet kuriuos raminamuosius. Tiesiog turėjau omeny tai, kad užėjus žliumbio priepuoliui jis man padėdavo apsimest prieš kitus, kad viskas gerai ir toliau bukai šypsotis. Tai nėra išeitis, tai tik bėgimas nuo problemų ir sprendimų, bet kai jau nebežinau, ko griebtis, tada išgelbėja. Išvis, manau, kad jau geriau tabletė (ne sauja jų) raminamųjų, negu impulsyviai ant kaklo užsinerta kilpa. Bet tai tik mano nuomonė.

DeVilbiss, palaikau tavo tokį sprendimą, nes šiaip jau yra ir prie visų tų šifrų prirašyta, kad yra viena iš diagnozių priklausomybė nuo raminamųjų. Geriau jau su tuo pradėt kovot, kad ir vėliau, bet bent jau išvis pradėt.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#319382 Panasu ,kad jau butina , nes tokios dozes kaip sako arkli uzmustu o man nei silta nei salta
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319387 Man truputį keisti jūsų postai. Įdomu ką pasakytų jūsų daktaras į tai? Kad iškart po 6 suvartuojat? Nejuokinkit pasaulio gerbiami ponai. Jūs tik žaidžiate su vaistais kaip maži vaikai su žaislais. Darykite išvadas.
Parašėbarfuss
#319390 groowax, ar tau su niekuo nebuvo taip, kad nebejaustum ribų ir saiko? Manau, kad buvo. Bet nenoriu offtopint.

Teisingai šioje temoje anksčiau yra parašyta, jog mažais kiekiais ir tikrai protingai vartojant vaistas šiaip visai neblogas.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#319420 su groowax ismintim kitoj vietoj apkalbeta ........
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319425 Barfus devilBiss, vartokit jūs kaip norit šitą vaistą. Aš nieko niekada nebuvau padauginęs, nes klausau savo daktaro. clonazepamas reikia vartoti tik pagal reikalą ir protingi žmonės tai žino. Jis yra labai efektyvus vaistas esant panikos priepoliui. Mano daktaras man vakar pasakė, kad jis net efektyvesnis už xanaxą bei lexotonilį. Aš tikrai negaliu nereaguoti kaip jūs šnekat tokias nesąmones, kad po 6 tabletes išgeriat ant karto ir dar sumaišot su kitais vaistais, anot jūsų, pasidarot ale "kokteilį". Na, sėkmės jums.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#319440 Aš nesuprantu ,kaip jūs galit gerti po 6 tabletes ,jeigu daktarė nenori raminamiesiems rašyti recepto .Tik siūlo AD .Žinoma ,išrašo ,kai gražiai paprašai ir pasakai ,kad jau niekas nepadeda . Ir aš patariu ,kad reikia turėti proto ir negerti po tiek daug tablečių .Gal jauni negalvoja apie ateitį ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#319465 Pratryniau žinutes. Baigiam vieni ant kitų varyt, nes gausit įspėjimus. Jei kažkam dar neaišku kodėl kas kiek išgeria clonezepam, rašykitės privačiai.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319502 Aiškumas. Nesuprantu kam pratrynei? Juk šnekam apie clonazepamą. Kas nutiko?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319503 Viskas gerai Kuroshitsui. Neberašysiu aš čia. Bet tai neteisinga visai. Argi aš pasakiau necenzūrinį žodį? O gal tu manai, kad normalu tai ką kiti rašo apie kokteilius?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319504 Susitaikom. Viskas. Let kuroshitsui rule !!! :da :aciu :super :)))
Parašė sophie
groowax rašė:Aiškumas. Nesuprantu kam pratrynei? Juk šnekam apie clonazepamą. Kas nutiko?

Bandau suprasti, kuo pasiūlymai apsilankyti pas logopedą arba pasiuntimai apsilankyti nutylimoje vietoje yra apie clonazepamą. Bet gal čia tik aš nesuprantu, nes jo negeriu.

Tikrai niekas čia neploja rankom, kad kažkas saujom ryja tabletes ar daro kitus sveiku protu sunkiai suvokiamus dalykus. Bet nuo visų sunkiai suvokiamų dalykų pasaulyje forumas tikrai neapsaugos ir nepradės trinti visų žinučių, kuriose kas nors tokio paminima. Bet štai nuo asmeninių įžeidimų apsaugoti tikrai galima, kas ir buvo padaryta tas žinutes ištrinant.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319507 Taip taip, jūs teisi.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319509 Atsiprašau visų. Atleiskite man.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#319513 issirasiau clonazepamo po 2mg nakciai, soviau 1mg ir dar kita visa jis man veike. Jo half-life'as yra 18-50 valandu, ilgesnis tik diazepamas, bet del dideles potencijos ir greito suveikimo jis labai tinka panikos priepuoliams