Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
anglis rašė:
Farewell rašė:Nieko nejaučiu nuo xanax :oops:
Klonazepama pabandyk geras vaistas :)

Drįsčiau nesutikti. Tas geras, ką reiškia? Kad apneša? Tiesiog šiuo metu baisu man klausytis apie Xanax ir ypač apie Klonazepamą, kai teko sutikti žmonių, kurie buvo taip įklimpę į šiuos "narkotikus", kad baisu. Ypač bėdos dėl priklausomybės klonazepamui.
Vartotojo avataras
Parašė Vėjo
#319103 O jo... Man irgi buvo klonazepamo išrašę. Labai atpalaidavo, buvo labai linksma ir jaučiausi apdujus. Norėjosi dar, tai gydytojai lapelį atidaviau...
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
anglis rašė:
Farewell rašė:Nieko nejaučiu nuo xanax :oops:
Klonazepama pabandyk geras vaistas :)

Geriu clonazepamą. Seniai nustojo veikt, bet aš neįsivaizduoju, kas būtų geriau. Ar apskritai yra stipresnių už klozą?
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319242 Clonazepamą reikia vartoti TIK PAGAL REIKALĄ, o ne gerti kasdien. Ir išvis seniai jau yra žinoma, kad geriausia pasidėti po liežuviu. Taip man sakė daktaras. Tada veiklioji medžiaga greičiau patenka į organizmą. Grynai aš vartoju Cloną tik panikos priepoliui slopinti. O Xanax irgi nuo panikos priepolių? Paaiškinkite arba pats paklausiu daktaro.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#319519 visi benzodiazepinai yra skirti gydyt nerimui, o kai kurie ir epilepsijai. Panikos priepuolis yra viena is nerimo formu, kai organizmo vidine "signalizacija" t.y smegenu dalis vadinama amygdala perima smegenu kontrole nuo tam tikro stimulo, kuri atmintyje issisaugojus kaip pavojinga, del to atsaukiamas darbas labiau "issivysciusiose" smegenu dalyse, kurios atsakingos uz mastyma. Angliskai tai vadinas Fight or Flight. Benzodiazepinai nuramina amygdala ir kartu panikos priepuoli. Geriausiai priepuolius veikia benzai, kuriu didele potencija, t.y xanax'as ir clonazepamas
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319541 man siuos waistus israse su antidepresantais ,ar butinai gerti su tais antidepresantais kur israse ar neswarbu kokie?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
Ernesta23 rašė:man siuos waistus israse su antidepresantais ,ar butinai gerti su tais antidepresantais kur israse ar neswarbu kokie?

O kaip sake gerti? Pastoviai ar tik prie panikos ataku? Siaip tokius klausimus reikia uzduoti savo gydytojui, jis viska turetu paaiskinti. Cia, nelabai tikslinga klausineti, nes viskas labai individualu.
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#319592 sake kai pajusi jau ta negeruma gali tuoj gerti
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Ernesta23 rašė:sweiki,nzn ar cia i tema bet nzn kurioje temoje rasyti,sendien man israse kazkokius waistus kaip raminami alprazolam grindex,ar gal kazkas esate wartoje? ar padejo kam?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#320832 sweiki,nzn ar cia i tema bet nzn kurioje temoje rasyti,sendien man israse kazkokius waistus kaip raminami alprazolam grindex,ar gal kazkas esate wartoje? ar padejo kam?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320839 man buvo paskyre xanax nuo panikos bet man jis nelabai padejo seip su juo atsargiai ilgiau pavartojus gali issivystiti priklausomybe
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#320842 tai cia tas pats kas xanax?
Vartotojo avataras
Parašė Ernesta23
#320845 taip ir pagalwojau,o tai man dar jo paskyre gerti tris kart dienoje po puse,cia daug labai ? nebus kad paskui priprasiu?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Ernesta23 rašė:taip ir pagalwojau,o tai man dar jo paskyre gerti tris kart dienoje po puse,cia daug labai ? nebus kad paskui priprasiu?

cia norma, nes jis trumpo veikimo. Metant, aisku, pajausi, bet kol veikia, tai kam mest