Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#319255 Na as viena karta dirbdamas grupe prasitesiau . O problemos tai kaip ir jusu del savo balagano galvoj bedos su darbu . Man ir nesiule gyd kol nepaklausiau , nes is vis be litu gyvenau , nors ir dabar panasiai tik , kad gaunu 540 tai vis sis tas .
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#319346 Jei būčiau jaunam amžiuj susitvarkiusi irgi gaučiau norm., o dabar savo atveju tolko nematau, šizoafektinis, plius guliu kas pusmetis ligoninėse ir paskiria 50% ir šimtą lt. Pradidrbau per savo ligas tik keturis su puse metų. Jei būčiau penkis man rods daugiau gaučiau. Ai...
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#319364 as kaip 17 m. budamas gavau diagnoze , tai man nera esmes ar dirbes .
Parašėbarfuss
#319762 Buvau šiandien toj komisijoj, nors kokia ten komisija, pas vadovą buvau tiktai, tai kažkaip truputį sunervino, nieko nepavyko išpešt, na, kiek dabar procentų duos, tik sakė, kad dabar dviem metam. Jeigu tik trečią (na, tuos 50%) tai bus tikrai nekažką, jokių transporto lengvatų... Šiaip turėjau 40% darbingumo, tai už pusę kainos važinėdavau. Na, bent jau socialinis draudimas bus. O taip turbūt teks stot į biržą, ypač jeigu tik trečią gausiu, nes tada ir į kolegiją šnipštas būtų stot - negaučiau socialinės stipendijos, tai net nebūtų už ką skolas apmokėt, jei susikirsčiau. Na, bus kaip bus, dabar belieka laukt.
O per kiek laiko jūs gavot atsakymus ir visus dokumentus?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319765 as pries menesi buvau komisijoj mano diagnoze F33.1 per pusmeti 2 kartus po men gulejau ligoninej isnaudojau visa bilioteni tai siunte komisijai galvojau bentjau 3 grupe gausiu nors ant vaistu pinigeliai nepamaisytu po 2 dienu atejo atsakymas kad 90 proc darbingas tai jei trecia grupe gauti reikia bandyti zudytis?nesuprantu sergu bet darbingas pliam man i parduotuve nueiti jau yra isukis ka jau kalbet apie darba...nu karoce gyvenk kaip nori..
Parašėbarfuss
#319772 Nu jo, čia žiaurokai. Manęs tai klausė visokių biesų, ar galiu normaliai judėt (30 minučių išsėdėt vienoj vietoj), sukaupt dėmesį 10 minučių, atsimint einamuosius dalykus. Kai į pastaruosius klausimus atsakiau neigiamai, tai paklausė, kaip aš mokslus sugebėjau baigt. Žodžiu, neturiu supratimo, kiek aš to darbingumo gausiu, bent jau trečią grupę realiai turėtų duot, nes jeigu sakė po dviejų metų vėl atvažiuot, tai kažkokią vis tiek duos.
Cideksai, o kuriam tu mieste tą komisiją ėjai? Man rods, yra gi tų skyrių visoj Lietuvoj?
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319782 as siauliuose ejau manes tik paklause kaip jautiesi isvardinau savo savijauta sako: nu jo reikia rimtai gyditis lauk atsakimo pastu.
tai logiskai galvojant tai kaip gyditis dirbant:)man atejo atsakymas reg. laisku po 2 ar 3 dienu kazkur tipo dar parasyta kad per 30 dienu galiu kreiptis del pakartotinio nustatymo pas kazkoki direktoriu neturiu nervu ten po tuos kabinetus vaikscioti tai gerai kad darbo birzoje tarpininke sukalbama prasau kad nesiulytu darbo nes jei is birzos ismestu tai tada visai raganosis:)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319783 tiesa o kokia tavo diagnoze kiek laiko sergi?
Parašėbarfuss
#319787 Aišku. Na, bent tiek tavo situacijoje yra ir gero.
O aš oficialiai sergu nuo 2011, pirmą kartą grupę gavau aną vasarą, o diagnozė šizoafektinis depresinis tipas (F25.1)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#319804 man dar nera 26 tai niekas nepasikeite , nors jei i taikys man tai is vis vienos bedos tada bus :D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#319807 Vakar per "Labas rytas, Lietuva" daktarė iš NEĮgalumo ir darbingumo nustatymo tarnybos aiškino kokie pasikeitimai bus nuo liepos 1- osios.Prisidės klausimynas ,kurį gaunant grupę teks užpildyti . Galit internete tą laidą pažiūrėt .Žmonėms sudaro sąlygas ,kad gautų kuo mažiau grupių.
Parašė K2_fujativeK2
#319822 man su 33.1 dave 50 % procentu nedarbingumo pries metus
Parašėbarfuss
#319829 O man jokio klausimyno nedavė :bloga Tik taip paklausinėjo, bet pildyt nieko nedavė. Hm :bloga
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#319830 klausimynas tik nuo š. m. liepos 1 dienos .:)