Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:vienas is geriausiu vaistu Olanzapinas :super

Kuom? Pasidalink kuom padejo, nuo kokiu negalavimu, kas pasikeite?
man degnozota sizofektinis su depresiniu... visu pirma labai gerai sutvarke miego problema nes nuo jo miegasi labai gerai tik ryte gal biski sunkiau atsiibusti bet greit praeina antra palengvejo mintys ikirios :)ir siiap jaucios kad nieko nebutu buve viskas liux kaip sveikas zmogus pasalinio poveikio jokio nejauciu nezinau gal ne visiem bet man jis labai pritiko ir geriu as ji jau 4 metai is pradziu 5mg dbr 10mg vakare pries miega:) :super
Vartotojo avataras
Parašė anglis
anglis rašė:
VVika rašė:

man degnozota sizofektinis su depresiniu... visu pirma labai gerai sutvarke miego problema nes nuo jo miegasi labai gerai tik ryte gal biski sunkiau atsiibusti bet greit praeina antra palengvejo mintys ikirios :)ir siiap jaucios kad nieko nebutu buve viskas liux kaip sveikas zmogus pasalinio poveikio jokio nejauciu nezinau gal ne visiem bet man jis labai pritiko ir geriu as ji jau 4 metai is pradziu 5mg dbr 10mg vakare pries miega:) :super
o del svorio tai neturiu problemu neauga man nuo jo seniau net stambesnis buvau :) pries vartojant si vaista :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:
VVika rašė:

Ir is pradziu nebuvo jokiu pasaliniu? Pavydziu :) As geriu tik 5 dienas, bet man labai svaigsta galva ir apspangusi vaikstau diena, nors geriu tik 5 mg. nakciai. Labai tikiuosi, kad praeis, nes man taip pat daug kas pagerejo.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:
VVika rašė:

Ir is pradziu nebuvo jokiu pasaliniu? Pavydziu :) As geriu tik 5 dienas, bet man labai svaigsta galva ir apspangusi vaikstau diena, nors geriu tik 5 mg. nakciai. Labai tikiuosi, kad praeis, nes man taip pat daug kas pagerejo.
taip buvo siokie tokie pasaliniai bet greit praejo nu kaip tas greit menesi gal koki reikejo palaukti bet kaip pradejo pasisavint normaliai organizmas viskas susitvarke ir buvo super kaip ir dbr :) geras vaistas tikrai aisku gal ne visiem bet man jis labai pritiko :)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319885 man ligoninej jais sere nors mano diagnoze F33.1 jokio poveikio nuo ju nejauciau gal per maza doze dave...
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#319887 as nuo 5mg pradejau dbr 10mg geriu pries miega ir dar kartais klozepamo arba tranxene kad nerima nuimtu nes paskutiniu metu sukyla daznai :)bet cia del gyvenimo tempo man jis buvau sedes i azartinius losimus tai nuo ju man tas nerimas uzeina kaip suprantu :(o siaip viskas pujku geri vaistai :super
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:as nuo 5mg pradejau dbr 10mg geriu pries miega ir dar kartais klozepamo arba tranxene kad nerima nuimtu nes paskutiniu metu sukyla daznai :)bet cia del gyvenimo tempo man jis buvau sedes i azartinius losimus tai nuo ju man tas nerimas uzeina kaip suprantu :(o siaip viskas pujku geri vaistai :super

o kiek laiko gerei5 mg.? Po kiek laiko perejai ant 10 mg?

cideksas, kokia tavo diagnoze zodziais nes tie skaiciukai man nieko nesako :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:as nuo 5mg pradejau dbr 10mg geriu pries miega ir dar kartais klozepamo arba tranxene kad nerima nuimtu nes paskutiniu metu sukyla daznai :)bet cia del gyvenimo tempo man jis buvau sedes i azartinius losimus tai nuo ju man tas nerimas uzeina kaip suprantu :(o siaip viskas pujku geri vaistai :super

o kiek laiko gerei5 mg.? Po kiek laiko perejai ant 10 mg?

cideksas, kokia tavo diagnoze zodziais nes tie skaiciukai man nieko nesako :)
daugiau nei 3 metus 5mg geriau :) neseniai ant 10mg perejau :)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319897 mano diagnoze F33.1 Pasikartojantis depresinis sutrikimas, vidutinio sunkumo depresija
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319904 [/quote]daugiau nei 3 metus 5mg geriau :) neseniai ant 10mg perejau :)[/quote]

O kodel po 3 metu padvigubino vaisto doze, jei viskas buvo gerai?

cideksas, nei kiek nenueme depresiniu nuotaiku? Man is karto nueme apatija, nieko nenorejima, bejegiskuma, zliumbima.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319905 apatija, nieko nenorejima, bejegiskuma, zliumbima butent idialiai mano bukle plius dar nerimas nesveikas tai leisdavo diazepama ligoninej o sie vaistai nepadejo geriau menesi nebezinau kokia ten doze ir isvis nebezinau ar man kasnors pades...
Vartotojo avataras
Parašė VVika
cideksas rašė:apatija, nieko nenorejima, bejegiskuma, zliumbima butent idialiai mano bukle plius dar nerimas nesveikas tai leisdavo diazepama ligoninej o sie vaistai nepadejo geriau menesi nebezinau kokia ten doze ir isvis nebezinau ar man kasnors pades...

Matai, kaip skirtingai veikia. Pas mane tokie patys depresijos simptomai buvo iki sio vaisto, taip pat sakiau, kad amen, niekada nebus geriau ir nemielas gyvenimas, nes apatija ir bejegiskumas visai mane I kampa ivare, nieko nebenorejau. Man itaria, kad depresija perejo I bipolini sutrikima su siuo metu isgyvenama depresine faze. Kovo menesi buvo pats pikas su panikos ir nerimo atakomis.
O AD koki nors geri? Kiek laiko kankina tokia busena?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
daugiau nei 3 metus 5mg geriau :) neseniai ant 10mg perejau :)[/quote]

O kodel po 3 metu padvigubino vaisto doze, jei viskas buvo gerai?

cideksas, nei kiek nenueme depresiniu nuotaiku? Man is karto nueme apatija, nieko nenorejima, bejegiskuma, zliumbima.[/quote]nes uzeidavo nerimo atakos tai gyd sako gal reiketu padidinti doze tai ir pradejau 10mg gerti bet prie jo geriu nuo nerimo vaistus :)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#319910 oficialiai sergu beveik metai, bet jau anksciau ta busena buvo bet alkoholis padedavo pabegti nuo problemos kol atsiduriau psichiatrinej...o vaistus keicia kas pora menesiu praita savaite pakeite vel tai dabar geriu elontril 300mg,truxal 50mg ir mirtazapin 30mg ir aisku raminamieji...zesiu kas cia bus pakolkas nieko nejauciu:)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319911 O sis vaistas tvarko nerima? Bet juk nepadeda nuo nerimo, jei dar papildomai geri vaistus nuo nerimo?