Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė VVika
cideksas rašė:oficialiai sergu beveik metai, bet jau anksciau ta busena buvo bet alkoholis padedavo pabegti nuo problemos kol atsiduriau psichiatrinej...o vaistus keicia kas pora menesiu praita savaite pakeite vel tai dabar geriu elontril 300mg,truxal 50mg ir mirtazapin 30mg ir aisku raminamieji...zesiu kas cia bus pakolkas nieko nejauciu:)

Negereja visiskai? Visi simptomai islike? Metus laiko geri AD ir neissikapstai? Ojoi, labai linkiu, kad greiciau pataikytu su vaistukais ir imtum geriau jaustis.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:O sis vaistas tvarko nerima? Bet juk nepadeda nuo nerimo, jei dar papildomai geri vaistus nuo nerimo?
nu siaip tvarko kiek zinau bet man jis kaip ir sakiau tikriausiai nuo azartiniu losimu uzejas tai vat uzeina nerimukas kartais tai reikia pagalbinio vaisto prie olanzapino :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
anglis rašė:
VVika rašė:O sis vaistas tvarko nerima? Bet juk nepadeda nuo nerimo, jei dar papildomai geri vaistus nuo nerimo?
nu siaip tvarko kiek zinau bet man jis kaip ir sakiau tikriausiai nuo azartiniu losimu uzejas tai vat uzeina nerimukas kartais tai reikia pagalbinio vaisto prie olanzapino :)

O nuo kokiu svarbiausiu simptomu tau skyre olanzapina?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:
anglis rašė:

O nuo kokiu svarbiausiu simptomu tau skyre olanzapina?
del miego ir depresijos :) kad daugiau neturejau rimtu simptomu:)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319918 Nemiga buvo prikibusi? Daugiau nieko negeri miegui?
O antidepresantus kokius nors geri? Ar tik si neuroleptika? Kiek jau laiko jautiesi normaliai, be jokiu depresiju?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#319921 miegui tik olanzapina ir nerimui kloza arba traxene AD negeriu:) 2 metus geriau vien olanzapina ir jauciausi pujkiai neatsimenu kaip ta depresija atrodo :D tik neseniai pradejau su nerimu kovoti :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#319923 tai va vika linkiu tau sveikti ;)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#319924 Aciu uz palinkejimus ir kad jie issipildytu:)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#320742 Ar kam nors buvo nuo sio vaisto pakankamai stiprus galvos svaigimas ir zemas spaudimas? As nebezinau nuo ko man svaigsta galva Ar nuo sio vaisto, ar nuo zemo spaudimo. jis pas mane mazdaug 85/65
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320745 turbut nuo spaudimo normalus kazkur turetu but 120/60 gal tau tas vaistas zemina spaudima
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320746 man sio vaisto ligoninej puse tabletes duodavo pries miega tik nezinau kodel :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
cideksas rašė:turbut nuo spaudimo normalus kazkur turetu but 120/60 gal tau tas vaistas zemina spaudima

Normalus 120/80:)
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320750 galbut nesiginciju nu beveik atspejau :achtung
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#320752 informaciniam lapelyje jei raso tada gali ir del sio vaisto
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#320754 grisiu ir as turbut prie zyprexo, bandysim 20mg :D