Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320700 man tai nelabai bet reiks jei bukle negers...gulejau pries pora men., kazin kada vel galesiu kazkaip ten turi kazkiek laiko praeiti...
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
cideksas rašė:man tai nelabai bet reiks jei bukle negers...gulejau pries pora men., kazin kada vel galesiu kazkaip ten turi kazkiek laiko praeiti...

Man sakė gydytoja (kai išrašė namo), kad jei gydantis ambulatoriškai negerės, tai galima vėl gultis po mėnesio laiko.
Parašė K2_fujativeK2
cideksas rašė:man tai nelabai bet reiks jei bukle negers...gulejau pries pora men., kazin kada vel galesiu kazkaip ten turi kazkiek laiko praeiti...

man tai visada po ligonines blogiau budavo nes vaistus visokius keicia ir duoda didelem dozem. o i kokia tu gulies ? Azuolyno gulejau ten grazios palatos buvo.
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320741 as tai i siauliu nes siaulietis esu i vilniu dar nebandziau dar pabandysiu karta jei nepagers gal reiks prasyt siuntimo i vilniu...
Parašė K2_fujativeK2
cideksas rašė:as tai i siauliu nes siaulietis esu i vilniu dar nebandziau dar pabandysiu karta jei nepagers gal reiks prasyt siuntimo i vilniu...

i azuolyno klinika vilniui lengva gauti siuntima
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320747 o tai cia valstybine istaiga man kazka psichiatre buvo uzsiminus kad reiktu i naujaja vilnia nuvaziuot diagnoze patikslint tipo ten 1lygio psichitrai dirba o siauliuose 2 lygio...dar neapsisprendziau ar vaziuot ka man duos tas patikslinimas...
Parašė K2_fujativeK2
cideksas rašė:o tai cia valstybine istaiga man kazka psichiatre buvo uzsiminus kad reiktu i naujaja vilnia nuvaziuot diagnoze patikslint tipo ten 1lygio psichitrai dirba o siauliuose 2 lygio...dar neapsisprendziau ar vaziuot ka man duos tas patikslinimas...

tai zinosi savo liga..
Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#320753 o kazin kaip ten tikslina turbut reikia gultis i ligonine vel kokiam men. reiks paklaust psihiatres
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#384287 Manau daug kas turi ligoniniu priklausomybe, nes ligoninese pastoviai tie patys zmones guli. Iseina pabuna kelis menesius namie ir atgal.
Man irgi ligoninei gera guleti, bet stengiuos jos vengti, nes ligoninei visada daug vaistu privaro.
Vartotojo avataras
Parašė Amelie
#396317 Pagulėjus ligoninei suvokiau, kas ta ligoninių priklausomybė... atrodo paradoksas, bet būdamas, kaip mes juokavom, už tvoros jautiesi laisvesnis nei namie (laisvej). Kaip norisi ten grįžt...