- 2013 11 04, 16:56
Na psichikos sutrikimu ligonine yra psichiatrine kitaip tariant durnynas. Tai ka Tu matei buvo realybe irr nereikia stebetis, kad durnyne, o ypac Vasaros matei keistu dalyku.
erica_jong rašė:Man buvo laaaaabai įdomu Alekseičiko skyriuje viską stebėti
Man jis geras ir švelnus buvo, tik liepė auskarus išsiimti, jei noriu pasveiktitai eidavau į tą stacionarą be auskarų, kam ginčytis su žmogumi, kuriam auskarai tai ligos požymis
Turbūt matė, kokia pažeidžiama buvau, tai manęs nei gąsdino, nei nieko, tuo tarpu kitus, ypač vyrus, ir aptrankydavo ir ausis sukdavo... gali šokiruoti daug ką tokie metodai. Bet kai kuriems ir padeda
kai prisimenu kokius vaizdelius iš to skyriaus, tai atrodo, kad kokiam filme apie bepročius mačiau, o ne realiai
šiaip labiau norėčiau pas Remeikį privačiai gydytis, bet neturiu tam pinigų
Na psichikos sutrikimu ligonine yra psichiatrine kitaip tariant durnynas. Tai ka Tu matei buvo realybe irr nereikia stebetis, kad durnyne, o ypac Vasaros matei keistu dalyku.

Turbūt matė, kokia pažeidžiama buvau, tai manęs nei gąsdino, nei nieko, tuo tarpu kitus, ypač vyrus, ir aptrankydavo ir ausis sukdavo... gali šokiruoti daug ką tokie metodai. Bet kai kuriems ir padeda 

Tikrai nėra ko bijoti Gerbiamo A. Alekseičiko, šiame pasaulyje iš vis nėra ko bijoti, tereikia suprasti... Mažiau klausykites tų "pletkų" visokių, nuvažiuokite - susipažinkite ir susidarysite nuomonę patys
Jo skyrius, tai viena didelė šeima, taigi kaip ir visur nebūna namų be dūmų, bet toks yra gyvenimas, jis nėra vien juodas ar baltas, reikia išmokti priimti viską kas tau siunčiama ir ten to tikrai Jums padės išmokti, jei tik norėsite. O ir patys pagalvokite ko ten bijoti? Nieks per galvą neduos su pagaliu... Kad kaž kas pasakys, kad Jūs negražus ar kvailas? Tegul sako kas ką nori, Jūs pats žinot koks esat ir ko esat vertas, taip gal ir netobulas, bet parodykit man nors vieną tobulą žmogų? Žodžiu, daug neišsiplėtosiu yra Youtube paskyra su daug video, kuriuose kalba A.Alekseičikas ir lietuvių ir rusų kalbomis, tai galite pasižiūrėti, jei dar nematėte. Link'as: