Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#322037 tris kartus gulejau ligoninej, tris kartus isejau blogesnes busenos, nei atsiguliau. Mano paties bandymai su mano gydytojos kooperacija buvo pats efektyviausias gydymas, nesakau, jog jauciuos 100%, bet po truputi reikalai gereja
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Negeriau vakar klonazepamo gabaliuko nakciai o olanzapino geriau 5 mg. Ilgai negalejau uzmigti, bet kazkaip uzmigau. Is pradziu net megino panika kabintis, bet tai del zinojimo, kad NEisgeriau tabletes. Miegojau ne taip gerai kaip su klonazepamu. Dabar galva kazkokia sunki, svaiguliuojanti. Matyt didesne doze olanzapino vistik mane veikia svaiginanciai.

kam tu su tokiais stipriais seniu vaistais zaidi ? kas tau israse klonezepama ?

prisizaisi mergaite.. is rasymo speju dar jauna esi.

kazkada gydytoja israse panikos priepuoliams nuimti ir miegui. Prisizaisiu, tai priprasiu? Nesu as jauna mergaite:)

tai klonezepanas ziaurus vaistas... gulejau ligoninei kelis kartus tai ne vienas gulejo del priklausomybes nuo jo. yra juk panasaus veikimo pilna svelnesniu vaistu. butu idomu pamatyt daktare kuri raso klonezepama. jauciu pensininke.

klonazepamas kaip klonazepamas, paprastas benzodiazepinas, bet. Kiek labiau pasidomejau juo, tai atrodo, kad jis mazina serotonino veikima smegenyse, tai nors ir nerima gerai nuima, jis gali sukelti depresija kaip salutini efekta, arba tiesiog antidepresantai taip gerai neveiks.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Siaubas. Kiek tu cia laiko taip prasikankinai kol pataike su vaistais?
Man vis siulo I ligonine. Tai kiek cia laiko reikia praguleti ligononeje, kad atitaikytu vaistus?
Na, kai parsiras daktare po atostogu, prasysiu, kad keistu I kita stabilizatoriu jei dar nebusiu pripratusi prie olanzapino, tik 5 mg nebegersiu, grisiu prie 2.5 mg.

kokius 5 metus. tai po ligoniniu buna dar blogiau nes ten vaistus duoda didelem dozem.

Todel ir nenoriu I ligonine.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322041 biggie, o nuo ko tu geri lorazepam? Jis juk taip pat benzodiazepinas.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:biggie, o nuo ko tu geri lorazepam? Jis juk taip pat benzodiazepinas.

man kazkada teko jy gert. gerdavau nakciai arba kai panikos uzeidavo mieste. geras svelnus toks vaistukas be salutiniu tik savo jau atgyvenes senas labai
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:biggie, o nuo ko tu geri lorazepam? Jis juk taip pat benzodiazepinas.

man kazkada teko jy gert. gerdavau nakciai arba kai panikos uzeidavo mieste. geras svelnus toks vaistukas be salutiniu tik savo jau atgyvenes senas labai

As geriu nuo nerimo. Kaip tai atgyvenes ir senas? Ir xanax'as, ir klonazepamas, ir diazepamas yra senesni vaistai, tai kaip jie, neveiksmingi? Nelabai supratau sito. O kokie yra naujesni ir geresni (neatgyvene) vaistai?
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322044 biggie, jei mane migdo klonezepamas, tai gal geriau pakeisti lorazepamu? Jis taip pat veikia kaip klonezepamas? Atsikratyciau as jo. Ar cia gausis tas pats s... tik kitoje saujoje?
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

As geriu nuo nerimo. Kaip tai atgyvenes ir senas? Ir xanax'as, ir klonazepamas, ir diazepamas yra senesni vaistai, tai kaip jie, neveiksmingi? Nelabai supratau sito. O kokie yra naujesni ir geresni (neatgyvene) vaistai?

Jy raso labiau pagyvenusiems ar pencininkam. O siaip prisiminus kaip man jis padedavo net uzsinorejau vel jy pagert.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322046 o tu pagyvenes ar pencininkas?:DDD
Nuo ko ji gerei, kad taip padejo?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:biggie, jei mane migdo klonezepamas, tai gal geriau pakeisti lorazepamu? Jis taip pat veikia kaip klonezepamas? Atsikratyciau as jo. Ar cia gausis tas pats s... tik kitoje saujoje?

lorafenas daug geriau nei klnazepamas. mesk tu ta mesla kuo toliau
Vartotojo avataras
Parašė biggie
VVika rašė:biggie, jei mane migdo klonezepamas, tai gal geriau pakeisti lorazepamu? Jis taip pat veikia kaip klonezepamas? Atsikratyciau as jo. Ar cia gausis tas pats s... tik kitoje saujoje?

benzodiazepina pakeisi kitu benzodiazepinu, tik tiek. Nors, kaip rasiau, lorazepamas depresijai yra geriau, nes neblokuoja serotonino, tai antidepresantai gali lengviau daryti savo darba. Yra ir dar pora skirtumu. Lorazepamas greiciau suveikia, nes tablete galima pasikisti po liezuviu ir ji istirpsta, bet klonazepamas veikiau ilgiau. Todel teoriskai, vartojant miegui, lengviau atsikelti is lovos bus su lorazepamu, nors kam yra generalizuotas nerimo sutrikimas, t.y nerimas istisai, tai klonazepamas geriau, nes del ilgesnio veikimo laiko neprasiverzia netiketas nerimas, kai jo nereik.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:o tu pagyvenes ar pencininkas?:DDD
Nuo ko ji gerei, kad taip padejo?

man 27 . as isvis tik su vidutinr depresija esu . o man padejo nuo nerimo ir panikos ataku. atrodydavo, kad mirstu alpstu isgerdavau ir idealiai jausdavaus.

o del vaistu ligoniniu gali ir manes klaust as tiek isbandes visko, kad uz ta biggie geriau ismanau
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:

benzodiazepina pakeisi kitu benzodiazepinu, tik tiek. Nors, kaip rasiau, lorazepamas depresijai yra geriau, nes neblokuoja serotonino, tai antidepresantai gali lengviau daryti savo darba. Yra ir dar pora skirtumu. Lorazepamas greiciau suveikia, nes tablete galima pasikisti po liezuviu ir ji istirpsta, bet klonazepamas veikiau ilgiau. Todel teoriskai, vartojant miegui, lengviau atsikelti is lovos bus su lorazepamu, nors kam yra generalizuotas nerimo sutrikimas, t.y nerimas istisai, tai klonazepamas geriau, nes del ilgesnio veikimo laiko neprasiverzia netiketas nerimas, kai jo nereik.

Man lyg ir nebelenda panikos atakos. Menesi laiko geriau Xanax xr. tai kazkaip ir nepradejo po sio kurso vel kankinti nuolatines panikos atakos.
Net nezinau kaip miegeli susitvarkyti, gal tikrai lorafen pameginti.
K2_fujativeK2, pas mane ta pati diagnose. Ka dabar geri?
O biggie saunuolis, jis isigilines I vaistu veikimo principus, todel zino ka sako.
Parašė K2_fujativeK2
#322059 negeriu as vaistu keli metai jokiu. o tikroji patirtis su vaistais yra daug geriau nei knygoi paskaityt :)
Vartotojo avataras
Parašė Zinka
VVika rašė:Siaubas. Kiek tu cia laiko taip prasikankinai kol pataike su vaistais?
Man vis siulo I ligonine. Tai kiek cia laiko reikia praguleti ligononeje, kad atitaikytu vaistus?
Na, kai parsiras daktare po atostogu, prasysiu, kad keistu I kita stabilizatoriu jei dar nebusiu pripratusi prie olanzapino, tik 5 mg nebegersiu, grisiu prie 2.5 mg.

Man atitaikė vaistus tik atsigulus antrąkart į ligoninę, bet juos pakankamai greit atitaikė per savaitę, gulėjau 16 dienų :) IR kažkaip nemanau, kad mano psichiatrė man būtų šiuos išrašiusi, nes mat jie nekompensuojami, atrodo, kad pinigai svarbiau už sveikatą, tuo labiau už vidinę savijautą.