Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Farewell
groowax rašė:Viskas gerai Kuroshitsui. Neberašysiu aš čia. Bet tai neteisinga visai. Argi aš pasakiau necenzūrinį žodį? O gal tu manai, kad normalu tai ką kiti rašo apie kokteilius?

O kodėl nenormalu? Ir apskritai, koks tau skirtumas? kad ir kibirais kažkas gertų, kodėl tau tai taip svarbu? Kas kiek nori, tas tiek geria.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#319556 Viskas gerai.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#322176 grysiu vel prie klonazepamo nes sunku be jo gyventi 2 metus vartojau bandziau nutraukti niekaip neiseina tik su jo lengviau gyventi :girtas kokia jusu nuomone sio vaisto vartojimas vakarais nes gyd sako kad nelabai gerai vakare ji gerti nors cia gal skirtingos gyd nuomones :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#322183 Nu man jau atsibodo tie gydytojai , kiek gydytoju tiek skirtingu nuomoniu tuo paciu klausimu . Suprask kaip nori ... gal diplomus turguj dalina . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė anglis
DeVilbiss rašė:Nu man jau atsibodo tie gydytojai , kiek gydytoju tiek skirtingu nuomoniu tuo paciu klausimu . Suprask kaip nori ... gal diplomus turguj dalina . :bloga
na jo visi skirtingai ziuri i tai bandysiu vel su klonazepamu draugauti :heart
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#322187 Anglis, o nuo ko vartoji klonazepamą? Nuo nerimo?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
groowax rašė:Anglis, o nuo ko vartoji klonazepamą? Nuo nerimo?
pagrinde tai nerimas nedoda ramybes :bloga is to nerimo didelio uzeina panikos atakos tai va o sis vaistas labai gerai susitvarko su tai nemalonumais...
Vartotojo avataras
Parašė anglis
anglis rašė:
groowax rašė:Anglis, o nuo ko vartoji klonazepamą? Nuo nerimo?
pagrinde tai nerimas nedoda ramybes :bloga is to nerimo didelio uzeina panikos atakos tai va o sis vaistas labai gerai susitvarko su tai nemalonumais...
o tu irgi geri klonazepama?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#322195 Kokiu budu yra be tu raminamuju su panikom tvarkytis ? Tie raminamieji laikinas dziaugsmas patys gyd . juo narkata vadina . Dar nerima tai pramokes nusodint . Bet panikos kerta tai vos ne is oro kazkoks balaganas sukyla galvoj ir prasideda ...
Vartotojo avataras
Parašė anglis
DeVilbiss rašė:Kokiu budu yra be tu raminamuju su panikom tvarkytis ? Tie raminamieji laikinas dziaugsmas patys gyd . juo narkata vadina . Dar nerima tai pramokes nusodint . Bet panikos kerta tai vos ne is oro kazkoks balaganas sukyla galvoj ir prasideda ...
sunku pasakyti be vaisto niekaip bent jau as nemoku tvarkytis o sis vaistas tai geris butent tam laikui nuimti ta bjauru jausma tad reikia padraugauti su jo aisku gaila kad organizmas pripranta ir ko toliau to daugiau reikia jo as pora metu geriau po ketvirtuka klonazepamo dbr jau daugiau reikia bet kitaip neiseina man be jo pagalba numeris 1 :da :super
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#322198 o kuo skiriasi rivotril nuo clonazepam orginalaus?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#322234 spesiu kaip visa laika tas pats vaistas tik daug pavadinimu , nes ne viena firma gamina
Vartotojo avataras
Parašė anglis
DeVilbiss rašė:spesiu kaip visa laika tas pats vaistas tik daug pavadinimu , nes ne viena firma gamina
ir biski kitaip raso informaciniam lapelyje reikes rivotril pabandyt :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#323389 idomu kiek laiko geret klonazepama? :)
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#323405 apie 3 metus