- 2008 03 04, 23:03
aciu uz paaiskinima. man is tiesu reikia palaikymo sitam laike... ir uz klausima aciu: kas trukdo isiklausyti i savo intuicija? kai geriu vaistus as nebegirdziu ka sako mano nuojauta ir intuicija... nors ja labiausiai ir pasitikedavau visada... o dabar tyla ir negirdziu saves, gal per sapnus ji kalba. tikriausiai taip... o trukdo isiklausyti baime... baime islisti is kiauto ir pasakyti tam zmogui realybej: ar galiu tave apsikabinti, nes reikia tavo palaikymo labiau negu bet kada... baime, kad atstums... del to kartais geriau pasilikti iliuzijose...
Moderatorius: Astro-Meška
- 2008 03 06, 06:46
šiąnakt sapnavau, kad mano vaiką pagrobė....jau kelinta naktis tai sapnuoju.
- 2008 03 06, 11:06
As vakar sapnavau dantis ziuriu i veidrodi ir matau kad jie kraujuoja, t.y. dantenos, bet nesmarkiai. Paskiau kazkokias laidotuves, atidare karsta is jo sakutes ir peilus pradejo traukti, paskiau laukem kol kazkas ateis, taip per migla, cia po stresu dideliu tokie sapnai buvo
Myliu gyvenima o jis myli mane...
- 2008 03 06, 14:50
Linai, metafizikoje toks simbolis kaip kraujas reiskia gyvybines jegas, gyvybes saltini, kraujas isnesioja deguoni, maistines medziagas ir panasiai ir t.t. Dabar dantys - su dantimis mes kandam, kramtom, su dantimis mes kartais net laikom smulkius daiktus.Tad - visa kartu sudejus simboliskai kalbant, tavasis sapnas rodo, jog tavo gyvybines jegos del tam tikru priezasciu, kad ir tokiu kaip pyktis, ka rodo peiliai ir sakutes, "kraujuoja", nuteka, o tai reiskia, kad yra sekinamos
LinaS rašė:As vakar sapnavau dantis ziuriu i veidrodi ir matau kad jie kraujuoja, t.y. dantenos, bet nesmarkiai. Paskiau kazkokias laidotuves, atidare karsta is jo sakutes ir peilus pradejo traukti, paskiau laukem kol kazkas ateis, taip per migla, cia po stresu dideliu tokie sapnai buvo
Linai, metafizikoje toks simbolis kaip kraujas reiskia gyvybines jegas, gyvybes saltini, kraujas isnesioja deguoni, maistines medziagas ir panasiai ir t.t. Dabar dantys - su dantimis mes kandam, kramtom, su dantimis mes kartais net laikom smulkius daiktus.Tad - visa kartu sudejus simboliskai kalbant, tavasis sapnas rodo, jog tavo gyvybines jegos del tam tikru priezasciu, kad ir tokiu kaip pyktis, ka rodo peiliai ir sakutes, "kraujuoja", nuteka, o tai reiskia, kad yra sekinamos
- 2008 03 09, 22:07
Sapnavau, kad dalyvauju kažkokiame šokių konkurse, pasirodymus prieš publika ... nu labai jau chaotiškai viską sapnavau... čia tik nuotrupa iš sapno, nes viso nepamenu =)
- 2008 03 09, 22:09
Kadangi sunus yra brangiausia ka tu turi, pasamone sutvere jo ivaizdi del vienos priezasties.Tas nusviesejimas, pakylejimas kuri tu neperseniausiai isgyvenai, kas matesi is sviesiu energetiskai sapnu, tu bijai jog tai laikina,atkritimas tave baugina , kas simboliskai matosi is lipimo laiptais zemyn.Liudniausia, jog tu teisi - visatos desniai veikia tokiu principu, jog mes pritraukiam tai, ko labiausiai bijom.Tad simobliskai kalbant - tu jaudiniesi ir bijai, kad tas pagerejimas laikinas, ir kad jis is taves vel bus depresijos atimtas, bet tai nebutinai turi buti tiesa... tai tik dar viena pakopa
Agni rašė:šiąnakt sapnavau, kad mano vaiką pagrobė....jau kelinta naktis tai sapnuoju.
Kadangi sunus yra brangiausia ka tu turi, pasamone sutvere jo ivaizdi del vienos priezasties.Tas nusviesejimas, pakylejimas kuri tu neperseniausiai isgyvenai, kas matesi is sviesiu energetiskai sapnu, tu bijai jog tai laikina,atkritimas tave baugina , kas simboliskai matosi is lipimo laiptais zemyn.Liudniausia, jog tu teisi - visatos desniai veikia tokiu principu, jog mes pritraukiam tai, ko labiausiai bijom.Tad simobliskai kalbant - tu jaudiniesi ir bijai, kad tas pagerejimas laikinas, ir kad jis is taves vel bus depresijos atimtas, bet tai nebutinai turi buti tiesa... tai tik dar viena pakopa
- 2008 03 09, 22:15
Ar esi konkuruojanti asmenybe?
lakstute rašė:Sapnavau, kad dalyvauju kažkokiame šokių konkurse, pasirodymus prieš publika ... nu labai jau chaotiškai viską sapnavau... čia tik nuotrupa iš sapno, nes viso nepamenu =)
Ar esi konkuruojanti asmenybe?
- 2008 03 09, 22:17
manau, kad taip, nes mano darbas susijęs su konkurencija... ir mano hobi t.p. su tuo susijęs =)
- 2008 03 09, 22:55
O jei dirbtum kitoki darba, ar butum konkuruojanti?
Na bet is tiek kiek prisimeni, gal;ima simboliskai padaryti isvadas, jog darai viska, jog subalansuotum savyje vyriskaja ir moteriskaja energijas.Vienu ar kitu atveju sokis simbolizuoja grakstuma, dziugesi...pusiausvyra
lakstute rašė:manau, kad taip, nes mano darbas susijęs su konkurencija... ir mano hobi t.p. su tuo susijęs =)
Na bet is tiek kiek prisimeni, gal;ima simboliskai padaryti isvadas, jog darai viska, jog subalansuotum savyje vyriskaja ir moteriskaja energijas.Vienu ar kitu atveju sokis simbolizuoja grakstuma, dziugesi...pusiausvyra
- 2008 03 09, 23:03
ačiū už paaiškinimą =)
Auksinezuvele rašė:lakstute rašė:manau, kad taip, nes mano darbas susijęs su konkurencija... ir mano hobi t.p. su tuo susijęs =)
ačiū už paaiškinimą =)
- 2008 03 10, 12:57
Labai daznai sapnuose pasirodanti simbolika.Metafiziskai aiskinant simbolius - brolis yra PASAMONE, vestuves yra pasizadejimas visam likusiam gyvenimui.Rubai simbolizuoja musu paciu paziuras i pasauli ir santyki su juo.
Kadangi esi linkusi vertinti, nes vadovaujies protu, su pasamone tau ne kaip sekasi -negauni tinkamu rubu, tai akyvaizdziai galima daryti isvadas, jog gyveni pastovioje baimeje vidujai, kas ir trukdo keisti poziuri i save, i gyvenima, i santykius ir i pacia liga
oksana rašė:Sapnavau ,kad buvo kazkieno vestuves lyg ir brolio,o as niekur negavau issinuomot sukneles ,kur tik eiciau vis sako ,kad per velai atejai jau visos isnuomotos,nors nauji zmones eina ir jiems siulo tuos rubus
Labai daznai sapnuose pasirodanti simbolika.Metafiziskai aiskinant simbolius - brolis yra PASAMONE, vestuves yra pasizadejimas visam likusiam gyvenimui.Rubai simbolizuoja musu paciu paziuras i pasauli ir santyki su juo.
Kadangi esi linkusi vertinti, nes vadovaujies protu, su pasamone tau ne kaip sekasi -negauni tinkamu rubu, tai akyvaizdziai galima daryti isvadas, jog gyveni pastovioje baimeje vidujai, kas ir trukdo keisti poziuri i save, i gyvenima, i santykius ir i pacia liga
- 2008 03 10, 13:43
sapnavau, kad esu bažnyčioje ir dalyvauju mišiose, jose daug žmonių ir kunigų. Kaži ką tai galėtų reikšti ?
- 2008 03 10, 13:57
O mano sapnas siandien buvo toks. Sapnavau viska per migla nelabai atsimenu, bet sakiau kazkam kad eisiu pasitikrinti sveikatos inkstus ar kepenis tipo kad reikia nes tiek metu geriu AD ir ramiakus, kaip tik ta pati vakar tevui sakiau ir galvojau apie tai gal todel ir sapnavau? Ka tai gali reiksti? Dar sapnavau kad buvo pas man kazkokia moteris is su ja sexu uzsiiminejau
nu cia toks neblogas sapnas. Anyway as einu miegoti gal velai dabar apie 2 ir miegu iki 11 zodziu kazkaip reikia anksciau gultis nes niekad tiek daug nesapnuodavau. Isvis mazai budavo sapnu.
nu cia toks neblogas sapnas. Anyway as einu miegoti gal velai dabar apie 2 ir miegu iki 11 zodziu kazkaip reikia anksciau gultis nes niekad tiek daug nesapnuodavau. Isvis mazai budavo sapnu.
Myliu gyvenima o jis myli mane...
- 2008 03 10, 14:46
Sutinku su tavimi Linai.Sapnuojam mes 4 lygmenimis.Viename is ju ,kai atsipalaiduojam ir protas nebekontroliuoja musu minciu bei emociju, ima plaukti vaizdiniai, susirupinimai ir aktualijos.Tad gali buti jog del sventos ramybes reiktu pasitikrinti kepenis, inkstus ir siaip fizine sveikata.
O kad velai guliesi, manau tai tik iprotis.Geriausias laikas miegui, poilsiui ir bet kokiai veiklai yra gultis is kart saulei nusileidus ir keltis jai tekanta. Esam visatos dalimi:)
LinaS rašė:O mano sapnas siandien buvo toks. Sapnavau viska per migla nelabai atsimenu, bet sakiau kazkam kad eisiu pasitikrinti sveikatos inkstus ar kepenis tipo kad reikia nes tiek metu geriu AD ir ramiakus, kaip tik ta pati vakar tevui sakiau ir galvojau apie tai gal todel ir sapnavau? Ka tai gali reiksti? Dar sapnavau kad buvo pas man kazkokia moteris is su ja sexu uzsiiminejaunu cia toks neblogas sapnas. Anyway as einu miegoti gal velai dabar apie 2 ir miegu iki 11 zodziu kazkaip reikia anksciau gultis nes niekad tiek daug nesapnuodavau. Isvis mazai budavo sapnu.
Sutinku su tavimi Linai.Sapnuojam mes 4 lygmenimis.Viename is ju ,kai atsipalaiduojam ir protas nebekontroliuoja musu minciu bei emociju, ima plaukti vaizdiniai, susirupinimai ir aktualijos.Tad gali buti jog del sventos ramybes reiktu pasitikrinti kepenis, inkstus ir siaip fizine sveikata.
O kad velai guliesi, manau tai tik iprotis.Geriausias laikas miegui, poilsiui ir bet kokiai veiklai yra gultis is kart saulei nusileidus ir keltis jai tekanta. Esam visatos dalimi:)