Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
VVika rašė:Neimanoma kalbeti tik apie kvetiapina kiekviename sakinyje, Visada bus nukrypimu I sona. :)

Ne, bet kaip jūs buvot pradėję kalbėt apie olanzapiną tai super žinokit. :D
Galima stengtis kalbėti į temą, seniau būtų jūsų kalbos pekeltos, dabar aš suprantu, kad svarbu jums tai todėl leidžiu nukrypti nuo temos, bet jei piktnaudžiausit, kelsiu viską į kitus skyrius. Please, pasistenkit į temą labiau rašyti. :aciu
Vartotojo avataras
Parašė Zinka
DeVilbiss rašė:Koks skirtumas pas koki psichiatra eit visi tas pacias tabletes rasys , kaip karta pasake gyd. visos jos vienodos yra ir tiek . Tokias nesveikas fobijas terapija nebent gelbetu bet nera galimybiu dabar .

nu tikrai nušneki jau čia, ne visi tokie patys!!!!!! Yra daug SSRS braižo, nes jie dar neišmirė, bet kai kurių yra tikrai lb supratingų ir fainų :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322308 Vakar vakare isgeriau pirmaja kvetiapino 25 mg. tablete. Ismiegojau tik 5 valandas ir pabudau, po to dar kazkaip uzsimigdziau ir po dvieju valandu pabudau nuo nemaloniu jausmu - nerimas, negerumas. Atsikelus, panikos ir nerimo banga kilo dar labiau, svaigo galva, issigelbejau ir aprimau tik isgerusi Xanax :( Siandien jau bijau gerti kvetiapina. Kazkaip man neitinka jau antras neuroleptikas. Kodel as tokia jautri jiems?
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Vakar vakare isgeriau pirmaja kvetiapino 25 mg. tablete. Ismiegojau tik 5 valandas ir pabudau, po to dar kazkaip uzsimigdziau ir po dvieju valandu pabudau nuo nemaloniu jausmu - nerimas, negerumas. Atsikelus, panikos ir nerimo banga kilo dar labiau, svaigo galva, issigelbejau ir aprimau tik isgerusi Xanax :( Siandien jau bijau gerti kvetiapina. Kazkaip man neitinka jau antras neuroleptikas. Kodel as tokia jautri jiems?

po vienos dienos sprendi :D?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#322314 Pakėlėm dozę iki 600mg. Ar gali taip būt, kad seroquel sutvarkė dėmesį??? Galiu norm skaityt knygą, be minčių šokinėjimų ir kitų briedų...
Parašė K2_fujativeK2
Kuroshitsuji rašė:Pakėlėm dozę iki 600mg. Ar gali taip būt, kad seroquel sutvarkė dėmesį??? Galiu norm skaityt knygą, be minčių šokinėjimų ir kitų briedų...

oho doze ! cia tavo mastyme viskas pasamonei vien vaistai nieko negali pakeist
Parašėnemoku
#322335 Tai papasakok kaip be vaistu susitvarkyti sutrikusia demesio koncentracija.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Kuroshitsuji rašė:Pakėlėm dozę iki 600mg. Ar gali taip būt, kad seroquel sutvarkė dėmesį??? Galiu norm skaityt knygą, be minčių šokinėjimų ir kitų briedų...

gali, 5ht 2a antagonizmas + 1a dalinis agonizmas didina dopamino isskyrima frontalinese smegenu dalyse, todel laisvai galejo ir demesys pageret. Be to quetiapinas turi ir noradrenalino pompos blokados funkcija, todel veikia kaip atomoxetinas, kuris yra patvirtintas ADHD vaistas
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:
VVika rašė:Vakar vakare isgeriau pirmaja kvetiapino 25 mg. tablete. Ismiegojau tik 5 valandas ir pabudau, po to dar kazkaip uzsimigdziau ir po dvieju valandu pabudau nuo nemaloniu jausmu - nerimas, negerumas. Atsikelus, panikos ir nerimo banga kilo dar labiau, svaigo galva, issigelbejau ir aprimau tik isgerusi Xanax :( Siandien jau bijau gerti kvetiapina. Kazkaip man neitinka jau antras neuroleptikas. Kodel as tokia jautri jiems?

Nieko nesprendziu, bet tokiu pojuciu tikrai daugiau nenoriu jausti. As nuo panikos, nerimo ir depresijos gydausi, o cia vaistas man dave tokius jausmus, tai as ka - savanore mazoxiste, kad gerti vaista, kuris sukelia tokius klaikius pojucius?
Tau, ziuriu, vis juokas ima arba noras palazdavoti. Gerai, kai tu negeri vaistu ir esi (turbut) sveikas.
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

Nieko nesprendziu, bet tokiu pojuciu tikrai daugiau nenoriu jausti. As nuo panikos, nerimo ir depresijos gydausi, o cia vaistas man dave tokius jausmus, tai as ka - savanore mazoxiste, kad gerti vaista, kuris sukelia tokius klaikius pojucius?
Tau, ziuriu, vis juokas ima arba noras palazdavoti. Gerai, kai tu negeri vaistu ir esi (turbut) sveikas.

tu matau protinga moteris. negi iki siol neisiaiskinai ir nepasidomejai apie psichiatrija tiesos ? ir paklausk saves kam gerti vaistus ir nuodyti organizma ir blogai jaustis kai be vaistu tas pats kam tu geri kazkokia chemija, kad stabilizuotu nuotaika kai sutvarkius gyvenima viskas susitvarkytu be jokiu vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#322356 Man tokie dalykai buvo is vis nenormalios baimes , kazka kita turi imt nes nepraeina tas sudas bent situ vaistu .
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322361 Zinau as ta tiesa apie psichiatrija ir visa medicina. Kai realiai yra labia blogai, geri viska, ieskodamas pagerejimo. Pas mane gyvenime viskas gerai, nera ko tvarkyti, bet va eme kazkodel galva negerai dirbti, ir ka dabar daryti?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#322446 nu ka snd bandysiu ketipinor nuo 150mg pradine doze poto reikes didint :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322447 anglis, nuo ko tau ji israse?
Vartotojo avataras
Parašė anglis
VVika rašė:anglis, nuo ko tau ji israse?
pakeist vietoj olanzapino tik galvoju kaip su miegu bus nes nuo olanzapino krenti po h ir 12h miegi o nuo sito nezinau bus matyt :) kaip su miegu bus tikios viskas gerai :)