Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#320340 Gal ką nors žinot apie gydytoją psichiatrą Mindaugą Šablevičių?
Noriu dar vienos nuomonės, o jis labai patogioj vietoj dirba, būtų motyvacija greit nueit.
Vartotojo avataras
Parašė Meta333
Tuštuma rašė:Gal ką nors žinot apie gydytoją psichiatrą Mindaugą Šablevičių?
Noriu dar vienos nuomonės, o jis labai patogioj vietoj dirba, būtų motyvacija greit nueit.

As pas ji esu buvus, na jis savo puslapy nemini kad dirba kalejimo psichiatrinej, kas jam manau palieka savo, nes isejus pasijauciau kaip po apklausos, gal neaiskiai snekejau, bet man rodos kaip tik norejau viska tiksliau apibudinti.. zodziu nesigavo, nes jis vis tikrino ar nemeluoji :/ pasiule iprastiniu neuroleptiku nedidele doze; mano tragiska busena ivardijo kaip tiesiog nerima, o klaidingos ligonines diagnozes net nekvescionavo, bet as siaip neturiu good luck with doctors :) tai gal kitiem geriau sektusi.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Tuštuma rašė:Gal ką nors žinot apie gydytoją psichiatrą Mindaugą Šablevičių?

Prieš dešimt metų buvau maždaug kartą ar du Vasaryne, kai pavadavo mano gyd... Pasirodė dar pienburnis :achtung , bet išmanantis savo darbą. Bet atsivert jam, man visiškai nesigavo...
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
#320380 Ačiū už atsiliepimus! :flo
Vartotojo avataras
Parašė Skaidra
malonas rašė:Pas Karnicką ir buvau, privačiai Neuromedoj. Kaip gydytojas tikrai labai patiko, lankysiuos ir toliau.

Aš irgi pas jį apsilankiau, tai patiko. Labai nuodugniai išsiklausinėjo, surinko anamnezę, taktiškai bendravo, galima ir pasitarti dėl įvairių abejonių.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
#322500 Gal kas lankesi pas DAINIU STASIŪNA?
Parašėbarfuss
#322543 Rekomenduoju psichologę Liną Bagdonavičienę. Dirba Panevėžio Nemuno g. poliklinikoj ir privačiai.
Lankiausi pas ją prieš pusmetį, bet per tą laiką ji labai patobulėjo (o gal tiesiog dabar tik atsiskleidė). Žodžiu, ištaršė mane kaip šiltą vilną, ir gavau gerą spyrį į minkštąją. Tokį, kad pradėčiau judėt pirmyn. :)
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#322550 Šaunu, Barfuss, judėk tik pirmyn!!!
Parašė K2_fujativeK2
VVika rašė:Gal kas lankesi pas DAINIU STASIŪNA?

As. Geras malonus daktaras. Jis man rodos dirba Azuolyno klinikoi.
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
Kuroshitsuji rašė:Tik su D.Verseckiene teko susitikt psichoterapiniam d.st. Paliko gerą įspūdį, nors ne ji buvo mano gyd., teko ir su ja porą kartų kalbėtis. Labai moka "ištraukt" info. Man kartais būna kad galva ištuštėja nežinau ką sakyt, o su ja kažkaip norma buvo.

Dabar daugiau galiu pridurti...
Labai žmogiška, išklausanti, ieškanti sprendimų, nepalieka likimo valiai kaip kai kurie kolegos, nebaisu atsivert, nes nepasijuoks (buvau patekusi pas tokią kur išsižvengė...), nuoširdus, šiltas žmogus. Rekomenduoju. Nors įtariu klientų jai netrūksta. :achtung
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#322620 Tai Kuroshitsuji daug daktarų esi perėjus?
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#322647 groowax, žinok, nemažai. :bloga
Bet jau radau savo gyd., tai Nino Mackina. Laaaabai puiki.
Nors norėčiau labai ir pas D.Verseckinę vaikščioti.
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#322684 Galvoju, kad psichiatru būti yra tikras pašaukimas. Tiek žmonių su savo problemomis praeina per juos......
Parašė Frėja
#324186 Sveiki, prašau rekomenduokit psichiatrą Vilniuje už studentei prieinamą kainą. Kamuoja nerimas, baimė, panikos atakos.
Parašė sophie
Frėja rašė:Sveiki, prašau rekomenduokit psichiatrą Vilniuje už studentei prieinamą kainą. Kamuoja nerimas, baimė, panikos atakos.

Frėja, gali kreiptis į poliklinikos, kuriai priklausai, psichiatrą - tada nieko nekainuos apsilankymai.