- 2007 11 16, 17:41
Lireta rašė:Sintija rašė:manau kad pokalbio"nauda" priklauso nuo to kiek žmogus turi tos šviesos savyje. Kartais tai būna tarsi laidininkas tarp Dievo ir tavęs.Tarsi pasikalbi su Dievu... Ir sąmonė šviesesnė,ji plečiasi...Jei tik galite mane suprasti..Deja mūsuose tokių žmonių retenybė.Man pasisekė, kad galiu kreiptis į tokį žmogų, prašyti jo pagalbos. 
na vargu ar man padetu kalbos. manyje tiek visko buvo, kad pirmus metus as labai vargau. 4 menesius nervuota buvau, o paskui sekanti pusmeti po kvepavimo pratimu mane tase traukuliai. pirmu pora menesiu iki issekimo, paskui maziau. galima sakyti pirmi metai sunkus buvo. normaliai pajegiau praktikuoti tik po metu. siaip uztat ir sakau, kad atsargiai su joga prasideti reikia jautriam zmogui. kokia bus individuali reakcija niekas nezino. 
ne jau manai , kad traukulius iššaukė kvėpavimo pratimai?...
Joga gydo, tik reikia suprasti tą gydymą, ir beje būti profesionalaus mokytojo priežiūroje. Labai gaila kad tą kart neturėjote šalia tokio žmogaus, kuris padėtų.
Man asmeniškai, pačiais sunkiausiais depresijos "tornado" užpuoliais, reikėdavo žmogaus šalia, jo supratimo paguodos.
Noriu, kad skaitantys, tikėtų, jog kvėpavimo pratimai nekenkia. Ir net jautriausiam, labiausiai išbalansuotam žmogui ilgainiui atneša didžiulę naudą.
Mane domina ir rebefingas... nesu jo išbandžiusi, bet pasitaikius progai , atsiradus sąlygoms, manau būtinai .
Gal būt... tai skirta žmonėms nebijantiems , jei ir liga paūmėtų, siekti rezultato, žinant, kad praktika atneš laimėjimą.
Man matyt pasisekė, kad neturėjau jokių abejonių dėl man dėstomų pamokų, gal mokytojai buvo tikrai aukšto lygio- aš išgijau ir sustiprėjau, specialių kvėpavimo pratimų pagalba. Ir ačiū Dievui, kad Jis man davė tiek daug valios ir stiprybės daryti juos kasdien. Kaip bus toliau- pažiūrėsim.