Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#323247 Man irgi sitie tinka - jokiu pagiriu simptomu. Ir ilga laika vartojant tikrai pagerino savijauta.
Vartotojo avataras
Parašė crcgirl
Vitalija rašė:Man irgi sitie tinka - jokiu pagiriu simptomu. Ir ilga laika vartojant tikrai pagerino savijauta
.

O per kiek laiko Vitalija pripratai prie valdoxano, nebuvo jokiu salutiniu?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#323299 Is karto tiko, nebuvo jokiu salutiniu. Sitie vieninteliai kol kas tokie - iki tol kiek esu bandzius vaistu visi is kart reiskesi baisiais salutiniais.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#323302 Ar tiesa ,kad šie vaistai lb kenkia kepenims ? Ir aš juos geriu .
Parašė sophie
maingirdas rašė:Ar tiesa ,kad šie vaistai lb kenkia kepenims ? Ir aš juos geriu .

Visi vaistai kenkia kepenims : )

Konkrečiai apie šituos - turiu nekokias kepenis, tai dalinausi su gydytoja savo baimėmis. Ji pasakojo, kad daug metų dirba su Valdoxanu ir yra daug savo pacientų siuntusi tikrintis, kaip laikosi kepenys. Per jos praktiką nepasitaikė nė vieno atvejo, kad kas nors būtų blogai. Yra daug labiau kepenims kenkiančių vaistų, tai manau panikuoti dėl pakenkimo neverta. O jei labai baisu, kad kenkia, visada galima paprašyti gydytojos, kad padarytų kepenų fermentų tyrimą.
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#323309 sophie nuraminai mane . Ačiū.
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#323313 Taip, man irgi gydytoja sake, kad kepenims atseit kenkia. Ir siulo nueit tu tyrimu darytis, bet ten reikia nuo ryto anksti eit, nieko nevalgius - as neatostogauju, savaitgali noris kol dar orai leidzia kur islekt, tai gydytojai taip ir pasakiau, kad nerandu tam laiko. Ai...gal nieko nera :)
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
#323316 bet dėl kitų vaistų tyrimų nereikia daryti . Jeigu gydytoja sako ,tai žino . Visi vaistai kenkia ,bet tyrimų daryti nereikia . Aš gal neklausiu daktarės ,nes po to ir mane pasiųs tirtis. :bloga

sophie rašo ,kad panikuoti neverta .
Vartotojo avataras
Parašė crcgirl
maingirdas rašė:bet dėl kitų vaistų tyrimų nereikia daryti . Jeigu gydytoja sako ,tai žino . Visi vaistai kenkia ,bet tyrimų daryti nereikia . Aš gal neklausiu daktarės ,nes po to ir mane pasiųs tirtis. :bloga

sophie rašo ,kad panikuoti neverta .

Man atsirado kartumas burnoje nuo penktos tabletes geriant.Ar sitie ad veikia nerima, panika?Isgeraiu jau savaite, bet nenuima nerimo, panikos.Isvis atsirado noras tik susivyniot i kamuoly ir gulet, visko bijau :( Apetito isvis nebeturiu...
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#323334 Tai antidepresantu poveikis berods pradeda tik matytis minimum po menesio vartojimo :? Bent man taip gydytoja sake.

Taip - nerima, psichavimus ir kitas dabar nelabai man jau suvokiamas nuotaiku nesamones jie su laiku man nueme. Vartoju juos jau metus.
Vartotojo avataras
Parašė crcgirl
Vitalija rašė:Tai antidepresantu poveikis berods pradeda tik matytis minimum po menesio vartojimo :? Bent man taip gydytoja sake.

Taip - nerima, psichavimus ir kitas dabar nelabai man jau suvokiamas nuotaiku nesamones jie su laiku man nueme. Vartoju juos jau metus.

O jum kai israso antidepresantus, raminancius kartu liepia gerti kol pripranta organizmas?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#323355 Ne, man sikart tik antidepresantus skyre. Anksciau yra buve, kad israsydavo ir raminamus ir neuraleptikus - bet va tada kosmaras ir budavo. Gal jie nederedavo :?
Vartotojo avataras
Parašė Mellisa
#323378 Aš prisitaikiau, jau ir man tinka. Bet dabar išsigandau, ką čia rašėt apie kepenis. Žinau, kad visi kenkia. Bet kad sakytų daktarė pasitikrinti ... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#323382 Man gyd. E.Stankūnas yra sakęs, kad psichotropiniai vaistai vieni saugiausių šia prasme (vidaus organams).
Gėriau litį, kur reik tirtis kas keli mėn. ir nieko. O gėriau gal keturis metus. Kartais renkiesi mažesnę blogybę...
Parašė sophie
#323387 Jei nesiūlo pasitikrinti, o norisi, galima pačiam paprašyti, kad tyrimams pasiųstų. Gydytojai gi ne aiškiaregiai ir nežino, norit jūs tų tyrimų, bijot dėl savo kepenų, ar visai vienodai, svarbiau, kad vaistai veiktų.