Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė crcgirl
crcgirl rašė:
Vitalija rašė:Tai antidepresantu poveikis berods pradeda tik matytis minimum po menesio vartojimo :? Bent man taip gydytoja sake.

Taip - nerima, psichavimus ir kitas dabar nelabai man jau suvokiamas nuotaiku nesamones jie su laiku man nueme. Vartoju juos jau metus.

O jum kai israso antidepresantus, raminancius kartu liepia gerti kol pripranta organizmas?

O konkreciai kam nors butent nuo nerimo ir paniku tiko valdoxanas?As jau isgeraiu 9 tabletes bet teigiamo poveikio nera.Sako lyg ssri grupes ad geraiu veikia tas bedas, bet nuo ju salutiniai tai oi...
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
crcgirl rašė: bet nuo ju salutiniai tai oi...
man jie tinka ,bet kodėl jūs rašot apie šalutinius poveikius , negi čia tokie nuodingi vaistai ?
Vartotojo avataras
Parašė crcgirl
maingirdas rašė:
crcgirl rašė: bet nuo ju salutiniai tai oi...
man jie tinka ,bet kodėl jūs rašot apie šalutinius poveikius , negi čia tokie nuodingi vaistai ?
iai
As rasau apie ssri grupes ad , kad salutiniai labai stiprus, nors jie nerimui tinka labiau.Todel klausiu, ar kam padejo konkreciai nuo nerimu, paniku...
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#323570 Antidepresantu gydymo kursas labai ilgas. Daktare man sake 2 metus reiks gert. Tai nuo 9 tableciu manau jokio poveikio dar neturetum justi :?

Man palaipsniui sie vaistai nuime nerima, panikas ir kt. nesamones. Bet as jau metus geriu. Persilauzimas po daugiau nei puses metu vartojimo man atejo.
Vartotojo avataras
Parašė crcgirl
Vitalija rašė:Antidepresantu gydymo kursas labai ilgas. Daktare man sake 2 metus reiks gert. Tai nuo 9 tableciu manau jokio poveikio dar neturetum justi :?

Man palaipsniui sie vaistai nuime nerima, panikas ir kt. nesamones. Bet as jau metus geriu. Persilauzimas po daugiau nei puses metu vartojimo man atejo.

O vitalija salia situ ad raminancius gerei?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#323624 Ne, negeriau siuo paskutiniu metu.
Vartotojo avataras
Parašė crcgirl
Vitalija rašė:Ne, negeriau siuo paskutiniu metu.

O kiek laiko gerete raminancius?
Vartotojo avataras
Parašė Vitalija
#323724 Raminamuosius su antidepresantais geriau per ankstesni savo depresijos perioda. Geriau gal menesi, po to meciau, nes salutiniai poveikiai buvo nepakeliami. Ar aplamai vaistai nederejo tarpusavyje.
Dabartiniu etapu psichiatre man skyre tik antidepresantus, jokiu kitu papildomu vaistu. Ir sitas vairiantas man tiko.
Vartotojo avataras
Parašė LaumeRaganele
#324884 Na as esu dar naujoke, bet teko man naudoti sita vaista virs menesio. Tai ne kokia savijauta buvo ir labai sustiprejo kosmarai, nemiga, miegas pavirsutiniskas pasidare. Siaip man ir be vaistu, tai didele problema, bet jie nepadejo jos isspresti, tik dar labiau sustiprino. Po ju bijojau kazka ir kitko naudoti, bet bandysiu vel, nes gyvenimas nepakeliamas jau pasidare...
Vartotojo avataras
Parašė Antitezė
#329122 prieš metus rašiau, kad tinka man Valdoxanas. Deja, viskas gerai buvo, iki košmarų...
Mane ten demonai dusino, žudė, metė į karstą, paralyžuodavo...
Žodžių po tokių sapnų, miego nebenori. Paklausiau psichiatrės ar čia vaisto kaltė, o ji sako: "na visko gali būti, juk visi AD veikia smegenis, kas ten žino.."
Per ilgus ginčus visgi grįžau pas Flux'ą. No regrets so far. (And it's cheaper too):D
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
Anitezė rašė: Paklausiau psichiatrės ar čia vaisto kaltė, o ji sako: "na visko gali būti, juk visi AD veikia smegenis, kas ten žino.."
Įdomu ,kaip jie veikia smegenis .Kažin kas gali atsitikti ilgai vartojant ? Aš apie Valdoxan . :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
maingirdas rašė:
Anitezė rašė: Paklausiau psichiatrės ar čia vaisto kaltė, o ji sako: "na visko gali būti, juk visi AD veikia smegenis, kas ten žino.."
Įdomu ,kaip jie veikia smegenis .Kažin kas gali atsitikti ilgai vartojant ? Aš apie Valdoxan . :bloga

Daug kas gali pasakyti, kad ryti tabletes - zaloti smegenis, bet ne kiekvienas tai argumentuos ir moksliskai pasakys. O kad antidepresantai pajungia "neurogeneze", sukeldamas kad ir BDNF faktoriu, kuris maitina lasteles, retas kuris pasidomes. Pati neurogeneze reiskia nauju lasteliu augima, tai vyksta antidepresantus vartojant, ypac smegenu dalyje, pavadintoje "hippocampus", kuris yra organizmo atminties sistema
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#331164 Geriu trečia diena, siaubas visiškas, turėjo nuslopinti nerimą ir padėt užmigt, o gavos velniava kažkokia.. totali nemiga, o negalint užmigt į galvą lenda blogos mintys, vaizdiniai kurių ankščiau nebūdavo, naktys tapo gyvu košmaru, o pasižiūrėjus į veidrodį pamačiau, kad akys tokios išsipūtusios kad net išgazdino. Pas psichiatrę tik už pusantros savaitės, jeigu taip ir toliau, nežinau kaip reiks ištvert iki vizito.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Zaza rašė:Geriu trečia diena, siaubas visiškas, turėjo nuslopinti nerimą ir padėt užmigt, o gavos velniava kažkokia.. totali nemiga, o negalint užmigt į galvą lenda blogos mintys, vaizdiniai kurių ankščiau nebūdavo, naktys tapo gyvu košmaru, o pasižiūrėjus į veidrodį pamačiau, kad akys tokios išsipūtusios kad net išgazdino. Pas psichiatrę tik už pusantros savaitės, jeigu taip ir toliau, nežinau kaip reiks ištvert iki vizito.

Dazniausiai nauja vaista pradejus vartoti, pirma pasireiskia salutiniai, poto jie atslugsta ir pasirodo veikimas. Geriausia strategija - laukti, laukti, laukti ;)
Vartotojo avataras
Parašė Zaza
#331167 paguodei..