"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
Moderatorius: signs
- 2014 08 09, 19:29
po kiek laiko priprantama ir ne taip zombina , tik va svoris tai auga kaip auges , buvau burbulis toks jau nuo ju , perejau prie kvetiapino ir nukrito svoris i norm . ribas
- 2014 08 09, 20:15
Ne visiem gal tas salutinis pasireiskia , kvetiapinas ir gali svori augint , bet va man nieko , o nuo olanzapino virs 20 kg buvau priauges .
"Apie save dar pakutinį parašysiu komentarą ... O ką apie mane ... ką apie mane ... pala pala ..." (bandau tapt sveiku internautu)
- 2014 08 09, 20:18
Plius dar tokiu greiciu priaugo , kad tikriausiai tai strijom vadinasi , kaip oda sutrukineja kaip kokiais randais , tai va mano rankos tokios ir keli metai jau niekur nedingsta tai nors virsvorio nera .
- 2014 08 09, 20:41
po kiek laiko priprantama ir nustoja jegas atimineti bei mieguistumas visa diena.
O svoris is oro neauga, matyt apetita pakele ir emei esti daug angliavandeniu turinti maista.
DeVilbiss rašė:po kiek laiko priprantama ir ne taip zombina , tik va svoris tai auga kaip auges , buvau burbulis toks jau nuo ju , perejau prie kvetiapino ir nukrito svoris i norm . ribas
po kiek laiko priprantama ir nustoja jegas atimineti bei mieguistumas visa diena.
O svoris is oro neauga, matyt apetita pakele ir emei esti daug angliavandeniu turinti maista.
- 2014 08 10, 12:09
As nuo ju ne tik valgyt kaip isprotejes pradejau , bet net ir maista pats kalnais gaminau
- 2014 08 26, 15:40
Neuroleptiku metimas siaip nebuna baisus , kiek teko nutraukt tai greitai ir be problemu . O va raminamieji ten tai vargas tikras:)
- 2014 08 26, 15:51
Gal tau neuroleptiku nutraukimas nesunkus, nes vienus keicia kitais? Ar esi kada nutraukes apskritai? Esu gerusi sulpirida, net nuo jo nieko nejauciau - nei gero, nei blogo, tai ir nutraukus nieko nejauciau.
DeVilbiss rašė:Neuroleptiku metimas siaip nebuna baisus , kiek teko nutraukt tai greitai ir be problemu . O va raminamieji ten tai vargas tikras:)
Gal tau neuroleptiku nutraukimas nesunkus, nes vienus keicia kitais? Ar esi kada nutraukes apskritai? Esu gerusi sulpirida, net nuo jo nieko nejauciau - nei gero, nei blogo, tai ir nutraukus nieko nejauciau.
- 2014 08 26, 17:11
jo kazin kaip su nutrukimu neuroleptiku sunku ar ne as dbr bandau nutraukti olanzapina nes geriu jau 5 metai idomu labai... manyciau kad nera lengva tiek laiko gerent ir nutraukti aisku sneku apie mazinima dozes nors ir siaip didziausios neteko gerti bet vat bandau dbr nutraukti olanzapina mazinant po biski matysiu kaip seksis
- 2014 08 26, 17:21
kuo ilgiau geri tuo sunkiau nutraukt. as kai sy vaista nutraukinejau tai nieko nejauciau. Geriau kelis menesius nieko nejauciau juos gerdamas kaip vanduo buvo.
anglis rašė:jo kazin kaip su nutrukimu neuroleptiku sunku ar ne as dbr bandau nutraukti olanzapina nes geriu jau 5 metai idomu labai... manyciau kad nera lengva tiek laiko gerent ir nutraukti aisku sneku apie mazinima dozes nors ir siaip didziausios neteko gerti bet vat bandau dbr nutraukti olanzapina mazinant po biski matysiu kaip seksis
kuo ilgiau geri tuo sunkiau nutraukt. as kai sy vaista nutraukinejau tai nieko nejauciau. Geriau kelis menesius nieko nejauciau juos gerdamas kaip vanduo buvo.
- 2014 08 26, 17:23
K2_fujativeK2 rašė:ziuresiu kaip seksis nes ilga laika vartojau manau nutrauksiu po biski mazinant dozeanglis rašė:jo kazin kaip su nutrukimu neuroleptiku sunku ar ne as dbr bandau nutraukti olanzapina nes geriu jau 5 metai idomu labai... manyciau kad nera lengva tiek laiko gerent ir nutraukti aisku sneku apie mazinima dozes nors ir siaip didziausios neteko gerti bet vat bandau dbr nutraukti olanzapina mazinant po biski matysiu kaip seksis
- 2014 08 26, 17:32
Jo mazinant geriausia. Esu nutraukes mazinant esu ir iskarto tai tikrai galiu pasakyti lengviau biskuti kai mazini. Nors betkokiu atveju nieko kazko blogo nebus. Budavo i ligonine atsiguli nutraukia vaistus ir viskas. Daugiausia zmones psichologiskai sau isiteigia , kad nutraukus bus kazkas labai blogai nors tikrai to nebuna nebent nuo stipriu raminamu nors ir juos nutraukus kazko ziauraus nebuvo man.
- 2014 08 26, 17:35
Nu visai nutraukus kuri laika reikia priprast prie padidejusio mastymo aktyvumo , del to man tik sunku buvo