Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
#323807 idomu kiek isgeret xanaxo per diena mg ? :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:idomu kiek isgeret xanaxo per diena mg ? :)

jei nerimui, tai 1-4mg per diena terapine doze
Vartotojo avataras
Parašė anglis
biggie rašė:
anglis rašė:idomu kiek isgeret xanaxo per diena mg ? :)

jei nerimui, tai 1-4mg per diena terapine doze
oho nemazai as bandau 1.5mg per diena trys kartus is pradziu du kartus geriau 0.5mg bet jis trumpai veikia prireikia 3 karto gerti :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#323814 geras tas legalus narkotikas XANAX :super
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:geras tas legalus narkotikas XANAX :super

visi benzodiazepinai geri, jeigu vartojama su saiku ir atsakingai
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:
cideksas rašė:tai cia visos tos rameskes priklauso benzodiazepinu grupei, jie skirti trumpalaikiam vartojimui po kokio patirto streso o ne menesiai gert...dabar traxene geriu sake silpnesnis, bet ir tai tik reikalui esant...

pilnas benzodiazepinu poveikis pasijaucia per 4 savaites, tada teoriskai pamazu reik mest, bet daugelis, kaip ir as, vartoja juos ilgus metus. Na vis geriau, nei kitais budais svaigintis

Nori pasakyti, kad reikia pavartoti sistemingai? As isgeriu tik reikalui esant, kuomet nerimas eda ar panikos ataka prasideda. Jei near nerimo ir panikos, visai negeriu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Kuroshitsuji rašė:Jei nėr panikos nerimo, kam juos gert, jie gi negydo. Tik nuima simptomus.

visi psichika veikiantys vaistai reguliuoja vienokius ar kitokius neurotransmitorius smegenyse taip sumazindami simptomus. Jeigu pavadinsime benzodiazepinus negydanciais vaistais, turesim ir kitus vaistus vadinti negydanciais.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
biggie rašė:
Kuroshitsuji rašė:Jei nėr panikos nerimo, kam juos gert, jie gi negydo. Tik nuima simptomus.

visi psichika veikiantys vaistai reguliuoja vienokius ar kitokius neurotransmitorius smegenyse taip sumazindami simptomus. Jeigu pavadinsime benzodiazepinus negydanciais vaistais, turesim ir kitus vaistus vadinti negydanciais.

Man buvo skirta menesiui Xanax XR prailginto veikimo tablets. Ir tikrai po to menesio baigesi ziaurios panikos atakos, kurios krate kasdien po 4/5 kartus.
Parašė K2_fujativeK2
#324009 Man tai gydytoja niekad neskirdavo "raminamu" ji sake jauniem zmonem geriau nereikia ju. Aisku esu bandes, bet tai laikinas simptomu nuslopinimas kuris ligos neisgydys.
O cia zmones kurie paskaite kelis straipsnius neklaidinkit zmoniu...Geriau leiskit patyrusiems kurie ant saves isbande pasidalint patirtimi...
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:Man tai gydytoja niekad neskirdavo "raminamu" ji sake jauniem zmonem geriau nereikia ju. Aisku esu bandes, bet tai laikinas simptomu nuslopinimas kuris ligos neisgydys.
O cia zmones kurie paskaite kelis straipsnius neklaidinkit zmoniu...Geriau leiskit patyrusiems kurie ant saves isbande pasidalint patirtimi...

jei cia man, tai esu isbandes lorazepama, medazepama, klonazepama, bromazepama ir panasu vaista zopiklona, taip kad patirties yra ;)
Vartotojo avataras
Parašė Zinka
#324394 pyyp!, pas mane tai šeimos gydytojas prikolina išrašė Alprazolam 3x0,25 ir etorixocibum nuo skausmų galvos ir nugaros, nes man ten paracetamoliai, ibuprofenai, dicloberlai, nymelyliai nepadeda :D
Parašė Mario
#324576 gal turit patarimu kaip nulipt nuo sito legalaus narkotiko, ar seip pasidalint patirtim kas esat priklausomybe tureje, papasakosiu savo istorija:
vartodavau stipriai alkoholi, po tris keturias dienas gerdavau iki komos, kiekviena savaitgali, priejau tokia riba kad be raminamu neatsigaudavau, nes tokios panikos atakos, lomkes ir t.t. tada alko apmazinau ir isvis meciau, prasidejo nerimas stiprios panikos nuo ryto iki vakaro, kankinaus kankinaus, kreipiausi i psixiatra, pradziai valdoxnas ir xanaxas, praejo salutiniai, siek tiek pagerejo, bet be xanaxo nei per kur, prirase cipralexa, 10mg-siek tiek geriau, 15mg-jau kaip ir nieko bet xanaxo bent puse mg reikia ryte, tada keliau cipralexa iki 20 mg, ir viskas kaip ir sustojo gryzau iki 0.5 mg tris kart dienoj, praejus kuriam laikui, prireike didesniu doziu xanax, db 0,75 mg tris kart dienoj, siandien buvau pas gydytoja sake pripratai prie xanax arba link to eini, prirase remeron vietoj valdoxan, bet i naujau xemija veltis nenoriu, be to dar svori didina, ko tikrai man nereikia, kas kiek laiko esat vartoje, kaip nustojot, nes nlb zinau ka daryt, beje pradzioje gydymo net ir xanaxo ikalus blogai jausdavaus, po to pagerejo, matyt ad suveike, tokiam shtiliui atsiduriau kad net nezinau ka cia daryt, sitas gydymo kursas man trunka nuo geguzes menesio, beveik penki menesiai, ar galejau per tiek laiko prie jo priprast, gal patarsit saika :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Mario rašė:gal turit patarimu kaip nulipt nuo sito legalaus narkotiko, ar seip pasidalint patirtim kas esat priklausomybe tureje, papasakosiu savo istorija:
vartodavau stipriai alkoholi, po tris keturias dienas gerdavau iki komos, kiekviena savaitgali, priejau tokia riba kad be raminamu neatsigaudavau, nes tokios panikos atakos, lomkes ir t.t. tada alko apmazinau ir isvis meciau, prasidejo nerimas stiprios panikos nuo ryto iki vakaro, kankinaus kankinaus, kreipiausi i psixiatra, pradziai valdoxnas ir xanaxas, praejo salutiniai, siek tiek pagerejo, bet be xanaxo nei per kur, prirase cipralexa, 10mg-siek tiek geriau, 15mg-jau kaip ir nieko bet xanaxo bent puse mg reikia ryte, tada keliau cipralexa iki 20 mg, ir viskas kaip ir sustojo gryzau iki 0.5 mg tris kart dienoj, praejus kuriam laikui, prireike didesniu doziu xanax, db 0,75 mg tris kart dienoj, siandien buvau pas gydytoja sake pripratai prie xanax arba link to eini, prirase remeron vietoj valdoxan, bet i naujau xemija veltis nenoriu, be to dar svori didina, ko tikrai man nereikia, kas kiek laiko esat vartoje, kaip nustojot, nes nlb zinau ka daryt, beje pradzioje gydymo net ir xanaxo ikalus blogai jausdavaus, po to pagerejo, matyt ad suveike, tokiam shtiliui atsiduriau kad net nezinau ka cia daryt, sitas gydymo kursas man trunka nuo geguzes menesio, beveik penki menesiai, ar galejau per tiek laiko prie jo priprast, gal patarsit saika :)

Pameginsim patart. Xanax'as labai turmpo veikimo ir vienas labiausiai priklausomybe sukelianciu benzodiazepinu. Dazniausia metimo strategija, tai yra keisti i ilgo poveikio benzodiazepina, kaip diazepamas ir tada mazinti diazepama, kol jo nebereiks. 0.75mg xanax'o - 10mg diazepamo. Kadangi diazepamas ilgo poveikio, ji uztenka vartoti gal tik karta ar du dienoje. Pamegink 10mg diazepamo ryte ir vakare, po savaites po 5mg ryte vakare, tada tik 5mg ryte, tada 2,5mg ryte ir tada jau neturetu but problemu nulipti :)
Parašė Mario
#324587 Seduxeno kaip tik turiu visa kruva, reiks pamegint dekuj uz patarima ;) , gal dar kas kokiu minciu turit, skelkit :)