anglis rašė:idomu kiek isgeret xanaxo per diena mg ?
jei nerimui, tai 1-4mg per diena terapine doze
600mg quetiapine, 200mg lamotrigine, 45mg mirtazapine, 5mg lorazepam
Kovos su depresija klubas
Moderatorius: signs
biggie rašė:oho nemazai as bandau 1.5mg per diena trys kartus is pradziu du kartus geriau 0.5mg bet jis trumpai veikia prireikia 3 karto gertianglis rašė:idomu kiek isgeret xanaxo per diena mg ?
jei nerimui, tai 1-4mg per diena terapine doze
biggie rašė:cideksas rašė:tai cia visos tos rameskes priklauso benzodiazepinu grupei, jie skirti trumpalaikiam vartojimui po kokio patirto streso o ne menesiai gert...dabar traxene geriu sake silpnesnis, bet ir tai tik reikalui esant...
pilnas benzodiazepinu poveikis pasijaucia per 4 savaites, tada teoriskai pamazu reik mest, bet daugelis, kaip ir as, vartoja juos ilgus metus. Na vis geriau, nei kitais budais svaigintis
Kuroshitsuji rašė:Jei nėr panikos nerimo, kam juos gert, jie gi negydo. Tik nuima simptomus.
biggie rašė:Kuroshitsuji rašė:Jei nėr panikos nerimo, kam juos gert, jie gi negydo. Tik nuima simptomus.
visi psichika veikiantys vaistai reguliuoja vienokius ar kitokius neurotransmitorius smegenyse taip sumazindami simptomus. Jeigu pavadinsime benzodiazepinus negydanciais vaistais, turesim ir kitus vaistus vadinti negydanciais.
K2_fujativeK2 rašė:Man tai gydytoja niekad neskirdavo "raminamu" ji sake jauniem zmonem geriau nereikia ju. Aisku esu bandes, bet tai laikinas simptomu nuslopinimas kuris ligos neisgydys.
O cia zmones kurie paskaite kelis straipsnius neklaidinkit zmoniu...Geriau leiskit patyrusiems kurie ant saves isbande pasidalint patirtimi...
Mario rašė:gal turit patarimu kaip nulipt nuo sito legalaus narkotiko, ar seip pasidalint patirtim kas esat priklausomybe tureje, papasakosiu savo istorija:
vartodavau stipriai alkoholi, po tris keturias dienas gerdavau iki komos, kiekviena savaitgali, priejau tokia riba kad be raminamu neatsigaudavau, nes tokios panikos atakos, lomkes ir t.t. tada alko apmazinau ir isvis meciau, prasidejo nerimas stiprios panikos nuo ryto iki vakaro, kankinaus kankinaus, kreipiausi i psixiatra, pradziai valdoxnas ir xanaxas, praejo salutiniai, siek tiek pagerejo, bet be xanaxo nei per kur, prirase cipralexa, 10mg-siek tiek geriau, 15mg-jau kaip ir nieko bet xanaxo bent puse mg reikia ryte, tada keliau cipralexa iki 20 mg, ir viskas kaip ir sustojo gryzau iki 0.5 mg tris kart dienoj, praejus kuriam laikui, prireike didesniu doziu xanax, db 0,75 mg tris kart dienoj, siandien buvau pas gydytoja sake pripratai prie xanax arba link to eini, prirase remeron vietoj valdoxan, bet i naujau xemija veltis nenoriu, be to dar svori didina, ko tikrai man nereikia, kas kiek laiko esat vartoje, kaip nustojot, nes nlb zinau ka daryt, beje pradzioje gydymo net ir xanaxo ikalus blogai jausdavaus, po to pagerejo, matyt ad suveike, tokiam shtiliui atsiduriau kad net nezinau ka cia daryt, sitas gydymo kursas man trunka nuo geguzes menesio, beveik penki menesiai, ar galejau per tiek laiko prie jo priprast, gal patarsit saika