Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė cideksas
#313274 as 4men geriu 3 rusiu AD bet kazkokio pagerejimo nejauciu visiska apatija...laukiu eiles i ligonine sake keis kardinaliai AD nes jau turejau geriau jaustis
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#313279 6-7 metai ilgas laikas dozes minimumas per visa sita laika
Vartotojo avataras
Parašė Farewell
#324131 6 metus. Viskas tik blogyn ir blogyn :(
Parašėbarfuss
#324132 Beveik keturis metus. Atrodo, kad šį kartą normaliai atitaikyti tiek vaistai, tiek ir dozės.
Parašė K2_fujativeK2
barfuss rašė:Beveik keturis metus. Atrodo, kad šį kartą normaliai atitaikyti tiek vaistai, tiek ir dozės.

Nesuprantu. Visi varyojat vaistus ir visiem blogai.. Tai kam juos vartojat ?
Parašė K2_fujativeK2
Farewell rašė:6 metus. Viskas tik blogyn ir blogyn :(

visi kas raso, kad geria eile metu, bet 90% ar net visiem vistiek blogai. nesuprantu
Vartotojo avataras
Parašė maingirdas
K2_fujativeK2 rašė:
vartojam ,kad galėtumėm gyventi ir tikimės pasveikti .
Parašė K2_fujativeK2
maingirdas rašė:
K2_fujativeK2 rašė:
vartojam ,kad galėtumėm gyventi ir tikimės pasveikti .

As nesu pries vaistus pats juos geriau, Bet nesuprantu as kartais logikos geri vaistus ir negereja. Tai kam tada gert atrodo jei vistiek sudinai jautiesi.
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#324147 Aš geriu 6 m. Vieną vasarą per tą laiką negėriau, bet po to buvo skaudus atkrytis. Dabar prieš 1,5 metų man pagaliau puikiai atitaikė vaistus ir aš nuo to laiko remisijoj su keliais mažais atkrytėliais, (dėl stresų gyvenime), kurių net negalima pavadinti atkryčiais, nes aš puikiai su jais susitvarkiau ir jie trumpai truko. Taigi viltis yra, žmonės, nepraraskit jos!
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#324161 4 metus olanzapina :)
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#324169 4 ar 5 metus, per 20 vaistu perejau
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:4 ar 5 metus, per 20 vaistu perejau

vistiek blogai ? kokia diagnoze ?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:

Na nera blogai, bet nera ir visai gerai. Dabar antidepresantu nevartoju tik stabilizatorius, tai kazkaip stabilus jauciuos. Diagnoze siaip sizoafektinis persipines su bipoliniu, nors siaip galima juos sujungti i viena
Parašė K2_fujativeK2
biggie rašė:
K2_fujativeK2 rašė:

Na nera blogai, bet nera ir visai gerai. Dabar antidepresantu nevartoju tik stabilizatorius, tai kazkaip stabilus jauciuos. Diagnoze siaip sizoafektinis persipines su bipoliniu, nors siaip galima juos sujungti i viena

ka reiskia stabilus ? Tiek esi persksites info kodel neiseina pasveikti iki galo