Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė anglis
K2_fujativeK2 rašė:Jo mazinant geriausia. Esu nutraukes mazinant esu ir iskarto tai tikrai galiu pasakyti lengviau biskuti kai mazini. Nors betkokiu atveju nieko kazko blogo nebus. Budavo i ligonine atsiguli nutraukia vaistus ir viskas. Daugiausia zmones psichologiskai sau isiteigia , kad nutraukus bus kazkas labai blogai nors tikrai to nebuna nebent nuo stipriu raminamu nors ir juos nutraukus kazko ziauraus nebuvo man.
nu aisku bandysiu tikios nutrauksiu :) aciu uz atsakima :)
Vartotojo avataras
Parašė VVika
K2_fujativeK2 rašė:Jo mazinant geriausia. Esu nutraukes mazinant esu ir iskarto tai tikrai galiu pasakyti lengviau biskuti kai mazini. Nors betkokiu atveju nieko kazko blogo nebus. Budavo i ligonine atsiguli nutraukia vaistus ir viskas. Daugiausia zmones psichologiskai sau isiteigia , kad nutraukus bus kazkas labai blogai nors tikrai to nebuna nebent nuo stipriu raminamu nors ir juos nutraukus kazko ziauraus nebuvo man.

as buvau nutraukusi 5-ioms dienims po 1.5 menesio gerimo. Taigi, geriau visai neilgai o nutraukus grizo visi blogi pojuciai, nors virves ieskokis. Reiskia tau arba jis buvo neveiksmingas, arba jau pataise padeti, todel nutraukus nieko negero ir nebuvo. As 3 kartus nutraukinejau ir visus kartus, po keliu dienu, parejo visi siaubingi pojuciai atgal. Dabar jau nenutraukineju. Ryt pagaliau pas gydytoja, parsirado jau is po atostogu, ziuresiu ka siulys toliau daryti.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#323677 man po keliu men tik bedu islindo negeriant jokiu vaistu , baisiausia ikirios mintys , jeigu tai dar tokiom pavadint eina ...
Vartotojo avataras
Parašė VVika
DeVilbiss rašė:man po keliu men tik bedu islindo negeriant jokiu vaistu , baisiausia ikirios mintys , jeigu tai dar tokiom pavadint eina ...

Nori pasakyti, kad buvai nutraukes visus vaistus?
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#323731 buvau :)
Vartotojo avataras
Parašė anglis
DeVilbiss rašė:buvau :)
o kaip miegojosi be vaistu
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#323769 Tikriausiai del to ir prasidejo problemos ,kad man miego ne kazka net reikia be ju , kazkoks hiperaktyvus tampu
Vartotojo avataras
Parašė anglis
DeVilbiss rašė:Tikriausiai del to ir prasidejo problemos ,kad man miego ne kazka net reikia be ju , kazkoks hiperaktyvus tampu
tai va as bijau nutraukes olanzapina kad nemegosiu nes pagrinde jie man miega doda bet ziuresiu gal ateis savo miegas :) tikios labai :)
Parašėnemoku
vezelis rašė:As geriau zypreksa ,bet jis labai cukru kelia kraujyje, tai nustojau.
Vartotojo avataras
Parašė VVika
nemoku rašė:
vezelis rašė:As geriau zypreksa ,bet jis labai cukru kelia kraujyje, tai nustojau.

As jau trecia menesi geriu olanzapine ir ne kiek nekelia cukraus kraujyje (pasimatuoju kartas nuo karto su gliukomaciu) Jei valtoji cukru ir viska kur jo yra bei miltinius patiekalus, saldumynus, tai nuo ju ir kyla cukrus bei auga svoris.
Vartotojo avataras
Parašė bevardis
#324198 Geriu Zyprexa jau 6 mėnesius, gavau jį, pagrinde, kad apsaugotų nuo manijos ir psichozės, tačiau gydytojas sako, kad jis turėtų ir depresiją veikti.

Įdomu ar iš čia esančių vienas olazapinas kam nors padeda nuo depresijos simptomų? Mačiau keli žmonės anksčiau temoje buvo užsiminę apie tai, bet gal gali kas plačiau pasidalinti.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
bevardis rašė:Geriu Zyprexa jau 6 mėnesius, gavau jį, pagrinde, kad apsaugotų nuo manijos ir psichozės, tačiau gydytojas sako, kad jis turėtų ir depresiją veikti.

Įdomu ar iš čia esančių vienas olazapinas kam nors padeda nuo depresijos simptomų? Mačiau keli žmonės anksčiau temoje buvo užsiminę apie tai, bet gal gali kas plačiau pasidalinti.
as 4 metus ji viena geriu dbr tik neseniai dadejau benzodzepinu prie olanzapino siaip man jis vienas tiko kaip sakant miegui sutrikusiui ir depresijai :) geras vaistas tik gal biski ryta anksti sunku pakilti su jo :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
bevardis rašė:Geriu Zyprexa jau 6 mėnesius, gavau jį, pagrinde, kad apsaugotų nuo manijos ir psichozės, tačiau gydytojas sako, kad jis turėtų ir depresiją veikti.

olanzapinas veikia ir depresija, daugiausiai per serotonino 2c receptoriaus blokada, kuri isskiria norepinephrina ir dopamina smegenu dalyje, atsakingoje uz mastyma ir racionaluma. Ne veltui jis skaitomas kaip nuotaikos stabilizatorius, pagrinde todel, kad veikia ir manija, ir depresija.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
biggie rašė:

olanzapinas veikia ir depresija, daugiausiai per serotonino 2c receptoriaus blokada, kuri isskiria norepinephrina ir dopamina smegenu dalyje, atsakingoje uz mastyma ir racionaluma. Ne veltui jis skaitomas kaip nuotaikos stabilizatorius, pagrinde todel, kad veikia ir manija, ir depresija.
biggie o ka daryt su nerimu nes pastaroju metu jis kankina gerent olanzapina :bloga
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:
biggie rašė:

biggie o ka daryt su nerimu nes pastaroju metu jis kankina gerent olanzapina :bloga

Be kalbu geriausias vaistas nuo nerimo yra benzodiazepinai, bet rodos sakei, jog jau juos vartoji. Kita opcija yra didinti olanzapina. Kai tik pasirode olanzapinas, ju "kurejai" teige, jog efektyviausia doze yra 10mg, bet dauguma psichiatru per metus pastebejo, jog dozes virs 15mg yra efektyvesnes, be papildomu salutiniu poveikiu. Nesakau, jog reikia paciai/paciam reguliuotis vaistus, bet pakalbek su gydytoju ir kartu nuspreskit, koks geriausias budas ta nerima numusti.