Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė biggie
#323432 klonazepamas truputi turi tokio depresinio pojucio, gal del to, kad labai ilgo poveikio ir labai uzsilaiko organizme. Bet jei toks nerimas be priezasties, tai gerai nuima
Vartotojo avataras
Parašė anglis
biggie rašė:klonazepamas truputi turi tokio depresinio pojucio, gal del to, kad labai ilgo poveikio ir labai uzsilaiko organizme. Bet jei toks nerimas be priezasties, tai gerai nuima
taip tikrai labai gerai tvarko nerima as geriu nakciai ji :super
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#324331 sveiki na ir kaip gyvenat su klonazepamu kokie atsiliepimai apie si gera vaista katras tvarko visus viduje balaganus :)
Parašėvarliuke
#324333 Teko nemažai metų jį gerti. Būdavau su juo drąsesnė. Bet man tas burnos keistas jausmas,bei sausumas joje nelabai patiko. Nesenai ir iš seniau jį siūlo vis vėl jį gerti,nesugebu jam sutikti,ir vėl su juo draugauti.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
lauriukas rašė:Teko nemažai metų jį gerti. Būdavau su juo drąsesnė. Bet man tas burnos keistas jausmas,bei sausumas joje nelabai patiko. Nesenai ir iš seniau jį siūlo vis vėl jį gerti,nesugebu jam sutikti,ir vėl su juo draugauti.
aisku man tai nieko jis labai gerai tavrko visus tos nemalonumus siaip geras vaistas tiek kad greitai prie jo priprantama :(
Parašė K2_fujativeK2
anglis rašė:
lauriukas rašė:Teko nemažai metų jį gerti. Būdavau su juo drąsesnė. Bet man tas burnos keistas jausmas,bei sausumas joje nelabai patiko. Nesenai ir iš seniau jį siūlo vis vėl jį gerti,nesugebu jam sutikti,ir vėl su juo draugauti.
aisku man tai nieko jis labai gerai tavrko visus tos nemalonumus siaip geras vaistas tiek kad greitai prie jo priprantama :(

aciu dievui mano daktare protinga ir tokiu vaistu nerase net kai budavo ziaurus momentai. visada sake jauniem zmonem negalima tokiu vaistu jie yra blogai kenkia ir priklausomi
Vartotojo avataras
Parašė biggie
K2_fujativeK2 rašė:
anglis rašė:

aciu dievui mano daktare protinga ir tokiu vaistu nerase net kai budavo ziaurus momentai. visada sake jauniem zmonem negalima tokiu vaistu jie yra blogai kenkia ir priklausomi

As irgi manau, kad i jauna organizma nereik kisti chemijos, turetu pagrindinis gydymas buti psichoterapija. Amerikoj apskritai, jei vaikas prasciau mokinasi, vos ne iskart daro prielaida apie demesio sutrikimus ir seria vaikus stimuliantais, vietoj to, kad leistu susirasti patikima zmogu psichologa, kuris isklausytu ir leistu vaikui pajausti pasitikejima savim ir kitu zmogumi
Vartotojo avataras
Parašė anglis
#328140 kaip sekasi su klonazepamu draugauti ? kiek laiko vartojat ?
Vartotojo avataras
Parašė HappyAngel
anglis rašė:kaip sekasi su klonazepamu draugauti ? kiek laiko vartojat ?

Manau, su juo geriau nedraugauti. Ypač jei žmogus greitai tampa priklausomas nuo vaistų. Aš gėriau, bet nutraukiau. Supratau, kad nuotaiką gerina, gydo TIK antidepresantas. Svarbiausia, kad jį tinkamai tau pritaikytų. Sėkmės.
Vartotojo avataras
Parašė anglis
HappyAngel rašė:

Manau, su juo geriau nedraugauti. Ypač jei žmogus greitai tampa priklausomas nuo vaistų. Aš gėriau, bet nutraukiau. Supratau, kad nuotaiką gerina, gydo TIK antidepresantas. Svarbiausia, kad jį tinkamai tau pritaikytų. Sėkmės.
nei vieni netinka
Vartotojo avataras
Parašė biggie
anglis rašė:
HappyAngel rašė:

nei vieni netinka

Kuriuos esi isbandzius/isbandes? Ar bandei SNRI grupes antidepresantus, t.y. venlafaxina ar duloxetina? Galbut tau truksta norepinephrino, todel serotonininiai AD tau ir neveikia
Vartotojo avataras
Parašė anglis
biggie rašė:
anglis rašė:
HappyAngel rašė:

nei vieni netinka

Kuriuos esi isbandzius/isbandes? Ar bandei SNRI grupes antidepresantus, t.y. venlafaxina ar duloxetina? Galbut tau truksta norepinephrino, todel serotonininiai AD tau ir neveikia
parasiau i privata :)
Parašė K2_fujative_K2
#333922 Kaip jus vartojat sy vaista ? kokiom dozem ir kokiu metu ?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
#333923 geriau 1mg ryte ir 2mg nakciai
Parašė K2_fujative_K2
biggie rašė:geriau 1mg ryte ir 2mg nakciai

kodel nutraukei ?