Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Opaque
#325697 Man buvo išrašę Seroquel po pirmo psichozės epizodo, pieš išleidžiant iš ligoninės, tai, nors neparašyta prie šalutinių poveikių, budavo naktį apsunkusios kojos. Po dviejų mėnesių pakeitė į Kventiax, bet veiklioji medžiaga ta pati.
ParašėVaiduoklis
#333858 Prašau kas nors papasakokit kaip bandėt nutraukti soroquel, kiek laiko kentėt ta silpnumą ir skausmą ir kiek laiko kankinotės kol atsigavot? Pats vartoju 6 metus ir nieko esu laibai ramus :))
Parašėnemoku
#333859 Kokį skausmą? :?
ParašėVaiduoklis
#333881 :da pykinimas , mieguistumas, galvos skausmas, bereiksimis juokas man taip buna kai negeriu siu vaistu .
Parašė trist
#335620 Po šitų vaistų pykino mane kokį mėnesį ar du.
ParašėVaiduoklis
#342490 man tai ne tai , kad pykina, bet dabar tarkim dvi dienas speceliai negeriau, nes galvoju ką užsienyje daryčiau kokioje Danijoje jeigu reikėtu gyventi, tai klaiku antra diena apsivėmiau prasidėjo spazmai pilvo apačioje, ir beprotiškas skrandžio sunkumas, dabar katik išgėriau dozia ir lygtai rimsta viskas. Tik nesuprantu gal čia ne tiek vaistai , o gal bandymas nuodytis paraciatamoliu paliko skrandyje žyme.
Vartotojo avataras
Parašė Crazy
#343559 Gal kas is patirties pasakyt galit i ka dazniausiai keicia kvetiapina? Ilgiau pagerus pradejo burnoje pusles kilti, tarp labai retu salutiniu tas irasyta... olanzapinas irgi netinka.. pirmadieni einu pas psichiatre, bet idomu kitu patirtis :oops:
Vartotojo avataras
Parašė groowax
#343568 Labai geras vaistas nakčiai, tik reikia atidirbti jo dozę. Aš vartoju jau kelis metus 200 mg stiprumo kvetiapiną. Esu labai patenkintas, labai gerai išsimiegu.
Vartotojo avataras
Parašė Spalvininkas
#343669 Nuo salutiniu jo nevemiau , bet buvo sunkoka ir isgeriau daugiau , apsivemiau vos ne ta pacia sekunde .
Taisykle , kad vaistu gali buti tik maziau , veikia galingai :D
Vartotojo avataras
Parašė Vaiduk
#353262 Gaunu xr bet man atrodo jis neprailgintas ar gali taip but?! Ir ka tos dvi raidez XR aplamai reiskia?
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Vaiduk rašė:Gaunu xr bet man atrodo jis neprailgintas ar gali taip but?! Ir ka tos dvi raidez XR aplamai reiskia?

Extended Release (Pailginto atpalaidavimo)
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#353563 Gavau info iš gyd. kad nebebus seroquel... ir iš Ars Velvetica (skambino į AstraZeneca), kad nuo rugp.29d. nebebus kompensuojami, nei paprastas, nei XR ir bus tik iki metų pabaigos... :bloga
Vartotojo avataras
Parašė Phurriz
#353565 Man tai visada baime, kad mano geriamu vaistu kada nors nebebus, o tada butu blogai. Jau per 10 gerimo metu pasikeite pakuote kelis kart ir origalus gamintojas nebegamina nes "padielkos" pigiau gamina ir originala nukonkuravo. Cia kalbu apie buvusi remerona ( mirtazapina )

O del kvetiapimo reiks pasidomet idomi info - nors jo nebegeriu, bet jis man patiko nes nesujaukia hormonu labai smarkiai
Vartotojo avataras
Parašė Astro-Meška
#353567 Aš tai jį blemba geriu ir jis man labai tinka, jau nebejaučiu ir pašalinių (mieguistumo)... Reiks kažką keist, o kiti neuroleptikai dažn. dar daugiau svorio prideda, tai... Dar geriu haloperidolį, bet nenorėčiau jo kelt, išvis galvojau nulipt nuo jo. Gyd. dar nežino ką daryt... :bloga Eisiu rugp.10d. galvosim...