Moderatorius: signs

Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#325544 gal ne i tema, man siuo metu nuo kvetiapino [taip spejame su gydytoju] issivyste cukralige, gliukozes toleravomo teste 11,5 ckurus :bloga
Parašė K2_fujativeK2
Virtual rašė:gal ne i tema, man siuo metu nuo kvetiapino [taip spejame su gydytoju] issivyste cukralige, gliukozes toleravomo teste 11,5 ckurus :bloga

Tai negerai. Kokius simptomus jautei ?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#325546 kad labai kazka jausciau nepasakyciu, nebent svoris +15 kg/per paskutinius metus, hipoglikemijos epizodai - uzeinantis silpnumas su drebuliu kuris praeina uzvalgius [galvojau kad cia toks nerimas pas mane] - netycia tokio pojucio metu man su juostele pamatavo cukru buvau valanda kaip po valgio, rode cukrus 4 tiktai. Dar geriu vakare daug.
Parašė K2_fujativeK2
Virtual rašė:kad labai kazka jausciau nepasakyciu, nebent svoris +15 kg/per paskutinius metus, hipoglikemijos epizodai - uzeinantis silpnumas su drebuliu kuris praeina uzvalgius [galvojau kad cia toks nerimas pas mane] - netycia tokio pojucio metu man su juostele pamatavo cukru buvau valanda kaip po valgio, rode cukrus 4 tiktai. Dar geriu vakare daug.

Burna nedziudavo ? Lupos ?
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#325552 gert noriu pastoviai, bet tai nuo vaistu manau, ne nuo cukraus
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#325647 Man atrodo, kad diabetu nuo vaistų susergama tik tada, kada priaugama daug svorio. O vaistas tiesiogiai diabeto nesukelia.
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
malonas rašė:Man atrodo, kad diabetu nuo vaistų susergama tik tada, kada priaugama daug svorio. O vaistas tiesiogiai diabeto nesukelia.

ko gero ir taip, nes riebalinis audinys trukdo insulinui patekt i lasteles uztat sutrinka gliukozes apykaita ar kazkas tokio. Kad svoris prisideda tai faktas, man dabar liepe numest bent 5 kg ir kartoti tyrima, jei bus toks pat blogas, diagnoze turiu patvirtinta ir reikes vaistu.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Virtual rašė:
malonas rašė:Man atrodo, kad diabetu nuo vaistų susergama tik tada, kada priaugama daug svorio. O vaistas tiesiogiai diabeto nesukelia.

ko gero ir taip, nes riebalinis audinys trukdo insulinui patekt i lasteles uztat sutrinka gliukozes apykaita ar kazkas tokio. Kad svoris prisideda tai faktas, man dabar liepe numest bent 5 kg ir kartoti tyrima, jei bus toks pat blogas, diagnoze turiu patvirtinta ir reikes vaistu.

kai kurie neuroleptikai, ypac kurie turi histamino H1 blokada, kaip olanzapinas ir quetiapinas, mazina insulino jautruma ir taip retsykiais issivysto antro tipo debetas. Nezinau tiksliai, bet man atrodo, kad tai nera tas tikrasis debetas, gal kas galetu sita patikslinti
Vartotojo avataras
Parašė Virtual
#325709 II tipo - kai insulinas gaminasi bet jo neisisavina, I tipo - kai kasa negamina insulino. Daznai I tipo - igimtas, II - igytas. Abu diabetai, tikrieji.
Vartotojo avataras
Parašė biggie
Virtual rašė:II tipo - kai insulinas gaminasi bet jo neisisavina, I tipo - kai kasa negamina insulino. Daznai I tipo - igimtas, II - igytas. Abu diabetai, tikrieji.

Acioo
Parašė K2_fujativeK2
K2_fujativeK2 rašė:Pradejau sy vaista

Per 18 dienu priaugau 10 kg. Eisiu pirmadieni darytis gliukoze jau bijau
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#326907 Laikykis ketogeninės dietos. Jos laikydamasis nejausi alkio jausmo, suvalgysi mažiau kalorijų, nebestorėsi ir suplonėsi. O jei nebūsi storas, tai ir diabetu nesusirgsi.
Parašė K2_fujativeK2
#329005 Vartoju 15 mg. 10 nakciai 5 ryte. Galva svaigsta nuo ju, yra kam buve ?
Vartotojo avataras
Parašė malonas
#329007 Taip, jie truputį apsvaigina, todėl juos geriu prieš naktį - padeda miegoti. Kartais naktimis tenka išvežioti svečius, tada negeriu, kad nevairuočiau apsvaigusi.

Todėl nesuprantu, kaip šį vaistą skiria gerti dienomis, juk jo tikrai stiprus poveikis.